Twilight/"Здрач" : юбилейна тема 31 (за вампири-вегетарианци и върколаци)

• 17 644
  • 440
  •   1
Отговори
# 255
Divana Едуард никога не е бил студен в мсиъсл като емоции Simple Smile Напротив. Контролира кога да спре а не какво изпитва  Hug

Да, съгласна съм, но целувките са нежни, без натиск, държи я като кристална статуетка, защото я притисне малко, я... Тръгне ли тя да се разгорещява, той се дърпа с усилие на волята... В този смисъл...

# 256
Дакота е разкошна, Лея е грозна , а Робърт е прекрасен!!!
Ето това се казва телеграфичен стил - кратко и ясно! Що така за Лия бе, като я нагримират ще стане сладуранка.Макар че не такъв й е образа.

На мен пък ми спря тока и хич не можах да се включа по-рано  Crossing Arms
Трейлърът е много сладурски, само ако сглобят първия и втория може да е още по-добре. По повод на трейлъра и очакванията - наскоро гледах трейлъра на Здрач, ако го бях гледала, когато е излязъл може би нямаше да гледам самия филм, изобщо, ама изобщо не ми хареса. Така че може и да останем приятно изненадани - сега като очакваме да не ни хареса и да е голяма боза, може пък и да стане точно обратното. Или поне силно се надявам.  Mr. Green

Валка, моля те, никакъв дарен генетичен материал, само оригинален, иначе от къде знаеш в лабораторията каква смеска може да са забъркали, а пък точно тези "продукти" не подлежат на рекламация. Майтапа на страна, това заиграване с генетичен материал е ужасно и се чудя кога ли ще излее извън контрол.

Надя, ти да не си смени типа хероин с някой друг?

А сега Дивана ме подсети - къде в действието е тази целувка между Едуард и Бела от подписа на Валка?

# 257
Момичета, каква е тази полу-целувка между Бела и Джейкъб  newsm78 Аз се сещам сами за един такъв момент в книгата - преди да видят колата на Алис, а според мен в новия "трейлър" мястото е друго

И в къщата на Бела, преди погребението на Хари, когато в много неподходящ момент звънна телефона .

# 258
Мона Лиза мерси за бюлетина Hug
Най-накрая имам сили да се изкажа нормално за трейлъра Crazy най-най-любимия ми момент е когато на края Джейк казва Don't get me upset, даже вече се замислям дали да не ми звъни така телефона  Mr. Green Бела много хубава са я докарали, аз я очаквам все пак със сенки под очите, изпита в лицето иии въобще съкрушена.
Точно си говорех с една приятелка по отношение на това, че давали всички важни сцени в трейлърите на Новолуние. То нали трейлъра трябва да те държи за съспенса, а не да ти разкрива всяка важна част...обаче аз съм си доволна и то много!

Сутринта засякох снимките "2 вампира, 1 човек и 1 върколак" в един блог и така съм се смялааа - наистина как са се натъпкали вътре не е ясно! На първата снимка надписа изглежда по друг начин  Laughing Laughing Laughing

И последно вече ще седя в напрежение за първи снимки от снимачната площадка <33

п.п. забрави - Лея...иу...въобще не ми прилича, НО кога ще изберат Сет /team Seth team Seth team Seth/

# 259
А сега Дивана ме подсети - къде в действието е тази целувка между Едуард и Бела от подписа на Валка?
Преди да ги гепят Волтури, когато тя го спасява е във филма момента с целувката. Или поне аз така си мисля  newsm78

# 260
А аз като гледам Тейлър и Роб на снимката в колата си мисля, дали не са тръгнали да снимат нова версия на "Името на розата" Laughing

# 261
Да се чете на тази песен
песен на Милена Славова

Изморих се да чакам,
изморих се да гледам,
изморих се да мисля до твойта врата,
тишината, която накара да стене,
обърна наопаки мойта душа!

Малко очаквах, но и него изгубих,
блъснах се в камък - страшно боля.
Боли и сега, когато те видя,
и пак потъвам...о, не мога така.

Робърт, Робърт,
аз никога няма да бъда с теб!

Поставена смешно стоя на кантара,
залята обилно с черна вода.
В момента съм нищо - "някаква плаче",
казва случайно твойта уста.

Не искам да мисля,
не искам да чувствам,
не искам да виждам тези всички неща,
Не, не искам да вярвам, че светът се променя,
когато затвориш твойта врата...

Робърт, Робърт,
аз никога няма да бъда с теб!

# 262
Преди да ги гепят Волтури, когато тя го спасява е във филма момента с целувката. Или поне аз така си мисля  newsm78

Да, би трябвало да е тогава. Той изглежда гол...

# 263
Убийте ме с камъни, ама на Роб му отива да е гей. Мисля, че би станал гей икона:-)
Тъй като беше непознат за мен доскоро, вчера изгледах части от ролята му на Салвадор Дали. Е, много му се получава хомосексуалния образ...

# 264
  • София, България
Убийте ме с камъни, ама на Роб му отива да е гей. Мисля, че би станал гей икона:-)
Тъй като беше непознат за мен доскоро, вчера изгледах части от ролята му на Салвадор Дали. Е, много му се получава хомосексуалния образ...

Нали  Mr. Green
много готино е изиграл Салвадор!  Peace

# 265

Какви камъни! Еретиците отиват направо на кладата! Laughing Laughing Laughing

# 266
  • София, България
Я вижте тук  Mr. Green

Засякоха Роб Патинсън и Кристен Стюарт в страстна прегръдка

Това е нашата Бела, бе  Hug
Браво Бела !  Heart Eyes

# 267
Bella песента е просто...йее. Скоро си я бях слушала, но така със снимки си е къде-къде по-готино!
Divana колкото и пъти да гледам Little ashes все не мога да отлепя очи от Лорка Crazy Роб си играе ролята страхотно...
Нещо съм в настроение за снимки.....

иии някой да ме спре!

# 268
  • у нас
тези двамцата със сигурност са правили щуротии  Mr. Green

# 269
  • София, България
няма да те спираме - давай още  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт