Twilight/"Здрач" : юбилейна тема 31 (за вампири-вегетарианци и върколаци)

• 17 604
  • 440
  •   1
Отговори
# 345
Няма да ме убедиш...
А особенно с товя че човек не се изчервява пред гаджето си  ooooh! Как да не го гледа игриво като нещата са съвсем пресни Simple Smile
Да го гледа както баба гледа дядото до нея след 30 години ? И не мисля дали ще се женят или не а че може да се получи между тях.
Понякога имам чуството че си изцяло оперирана от романтиката  Hug и затова такива въздишки и надежди са ти много далече и толкова чужди.
Не харесвах Майкъл и не мисля че той би я изоставил заради популярността Simple Smile Напротив.. според моите наблюдения би следвало да й е като кученце Simple Smile за да е в светлините на прожекторите с нея. Че го е преболяла Кристен Майкъл е ясно и видно ... не е чак толкова добра актриса  hahaha hahaha hahaha И как няма като съм сигурна че тя е решила да се разделят.

# 346
Е,времето е пред нас и то ще покаже.Понякога не всичко е въпрос на избор и намерения,а на условия и обстоятелства.

# 347
Виждам, че никой не е коментирал, че Julia Jones/Leah е на 28 години. Докато снимат Breaking Dawn ще стане на 30.
Не можаха ли да изберат по-млада актриса?

И сега Туай-хардовете да не се обидят, че давам предположението, че Майкъл е Едуард, а Роб е Джейк (тя Бела и с него флиртува, нали)... Laughing
Joy
Много ми е смешно подчертаното, а не исках да те цитирам без контекст.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 10:54 от Deziderata

# 348
Понякога имам чуството че си изцяло оперирана от романтиката  Hug и затова такива въздишки и надежди са ти много далече и толкова чужди.

Кой, аз ли? Не, не съм безнадежден случай, просто трезвомислеща и средностатистическа  Grinning... Без да обиждам никой, понеже не съм срещнала половинката си толкова рано, колкото някои  Grinning  не съм склонна да виждам любов и рози навсякъде около себе си като вас, романтичните души  Hug  Не че нещо съм имала разочарования, просто на 16 не бях като на 26, така че не мисля, че при мен би се получило да изтърпя един мъж (или той мен) толкова време ... А като срещнеш някой по-късно, си даваш сметка, че трябва труд за една връзка да просъщестува, нали- ти си искаш своето място, той си иска неговото.. Ако ми угаждаше, нямаше да ми е интересен, ако ми сервира вечеря на свещи (всяка вечер... или въобще!?) щях да се чудя какво нередно е направил  Laughing  Не че не обичам романтиката, ама искам да е на Вкл/Изкл... не знам дали го обяснявам добре Laughing

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 11:26 от staro-novo

# 349
Добро утро Simple Smile Аз да се похваля с новия си подпис, еххххх  Heart Eyes

Сет е сладко дете, ще е добър образ. А Лия много ми харесва, има излъчване  Peace

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 11:19 от Aquariel

# 350
Как така на вкл/изкл ?
"Мъжо днес искам да си романтичен ! Така че постарай се ?!
Днес не ми е до лиготии давай по същество ??? "
Наистина немога да разбера  Thinking
Въпреки че се търпим от 10 години все още мога да кажа че ме изненадва приятно понякога ... а и много добре знае кога е преминал границата. А период на нагаждане има винаги. Винаги за да просъществува връзката си трябва здрава и упорита работа и това го знае всяка девийка преживяла първото си разочерование.
Химията за мен е много важна изключително важна. Ако няма химия няма да ти се напряга да я подържаш тая връзка и когато има химия останалото като усилие е по малко Simple Smile По лесно се получават нещата.
Никой неможе да отре4е 4е химията при тях строи във всички посоки. А досега не съм виждала някой да успее да удържи на подобни хормони Simple Smile и толкова близка работа . Особенно като е на 18 Simple Smile и няма семейство деца и т.н. които да го възпират / не че тогава би /

# 351
  • София, България
Хриси, днес ме накара да се засмея  Laughing
Ако Кристен мислеше така, както ти пишеш тук , че мисли, нямаше да е 19 годишна актриса, смучеща бира и дърпаща от цигарата като стар тютюнджия, а щеше да носи очила с еййй такива диоптри и да зубри физика в някой университет  Mr. Green
Понякога ми се струва , че изобщо не си спомняш какво е да си на 18-19 , или пък че нарочно пресяваш информацията за днешната младеж  Wink  
Какъв Майкъл бе Хриси -и да му доказва, че не е с Роб и т.н -  забравила го е вече 100 пъти не, ами 1000 пъти.

Колкото до филма за Салвадор - нищо не ти разбрах  Flutter  - сигурно не съм само аз, ама аз си признавам  Blush

П.П Сет не си го представях така изобщо - това момче би било подходящо ако се превръщаха в котки  Mr. Green
Когато четях книгите имах точно изграден образ в главата за Сет -не се покрива с това, което са избрали  Peace
А лия е под всякакъв коментар

# 352
Как така на вкл/изкл ?

Ами да не се върти животът ти около това. Да има романтични моменти, да те радва присъствието му, да сте "близки" Wink , но да не ти потъват гемиите, ако не ти е направил комплимент за нещо... да не трябва винаги да се съобразяваш с него или той с теб да не си нараните чувствата...да има моменти, в които може той да си седи в едната стая, ти в другата, а не да трябва да си държите ръцете постоянно или да гледате заедно телевизия, единия облегнат на другия... да сте си самодостатъчни, но заедно- като скачени съдове,,,а не слети
 Peace

# 353
Всъщност наистина е малко сладникава Джулия, прави сте  newsm78 Q'orianka Kilcher ми харесва доста повече:

# 354
  • София, България
Те сигурно са наели 80% от актьорите от индиански произход записани в актьорската гилдия  Mr. Green

# 355
Как така на вкл/изкл ?

Ами да не се върти животът ти около това. Да има романтични моменти, да те радва присъствието му, да сте "близки" Wink , но да не ти потъват гемиите, ако не ти е направил комплимент за нещо... да не трябва винаги да се съобразяваш с него или той с теб да не си нараните чувствата...да има моменти, в които може той да си седи в едната стая, ти в другата, а не да трябва да си държите ръцете постоянно или да гледате заедно телевизия, единия облегнат на другия... да сте си самодостатъчни, но заедно- като скачени съдове,,,а не слети
 Peace

Ама всичко това което описваш в момента се случва в последствие и с те4ение на времето ... Дори и в Зазоряване не са така слети Едуард и Бела. А да не говорим ние в живота. Ти какво мислиш че ние се гледаме с мъжа ми както преди ??? Или не му слизам от скута или правим секс денонощно...??? Не мила но ако го няма онова другото пеперудите болката че го няма до теб, желанието да го гушкаш докато спиш или да го целунеш за добро утро / в началото / изобщо щях ли да стигна до тук .. Едва ли ?!
Искаш да ми кажеш че с мъжа си ти никога не си ги имала ония моменти на огромно щастие и безумна любов че си го намерила и искаш той да е баща на децата ти ?!  #Crazy

# 356
А какво всъщност е "днешната младеж"? Кристен едва ли е средностатистически тийн, много от нас също едва ли са се вписвали в "златната среда".

# 357
  • Разпиляна във въображението
Акварел, страхотен подпис. Wink

На мен Сет ми харесва. Представям си го как си лафи с Едуард или топли Бела. Душичка Laughing

# 358
А какво всъщност е "днешната младеж"? Кристен едва ли е средностатистически тийн, много от нас също едва ли са се вписвали в "златната среда".
Ооо Simple Smile ние бяхме по време на сексуалната революция ако мога така да се изразя Simple Smile Не че бяхме разхайтени, но имах приятелки които бяха адски учудени че на 16 все още не бях "опитала меда".  hahaha Гаджосването обаче ми беше професия Simple Smile флиртуването де Simple Smile
Не се вписвах в "стериотипите" много нахакана като поведение, но бързо на позволилите си волности им ставаше ясно че има граници Simple Smile Както и да е Simple Smile И си намерих майстора така да го кажа Simple Smile На 18 години а днес навършваме и 4-и години от както сме родители Simple Smile Дове4ера ще всигнем тост за все пак ОЦЕЛЯХМЕ Simple Smile

# 359
Хриси, днес ме накара да се засмея  Laughing
Ако Кристен мислеше така, както ти пишеш тук , че мисли, нямаше да е 19 годишна актриса, смучеща бира и дърпаща от цигарата като стар тютюнджия, а щеше да носи очила с еййй такива диоптри и да зубри физика в някой университет  Mr. Green
Понякога ми се струва , че изобщо не си спомняш какво е да си на 18-19 , или пък че нарочно пресяваш информацията за днешната младеж  Wink  

Ъъъ, не пресявам информацията, но нека да кажем, че външния вид и "опита" с момчета или нивото на конфортност със сексуалността си нямат нищо общо, както и с възрастта или с оценките в училище/университета... не съм съгласна с този стереотип (нито за зубарите, нито за сегашните младежи). Наскоро една приятелка ми гостува в БГ с племенницата си на 18 и като се разговорихме за ученическия живот, установих, че света не се е завъртял толкова много около остта си, че да не го познавам вече- да, peer pressure (натиска от връстници/"компанията", в която си), желанието да порастнеш, желанието да не бързаш да порастнеш, тинейджърския "ангст"- всичко си е по старому, както аз си го спомням. Нека и Лили да каже, тя има наблюдения от дъщеря си и приятелите й- новото поколение не е толкова "отворено" или еманципирано, колкото го изкарвате
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт