МАРТенска прекрасна новина - Василена има втора дъщеря!

• 33 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
От всички картинки в Нета, двете с адашката сме избрали еднакви Joy

Малеееееее, хич не съм и забелязала, а уж прочетох всички честитики.  ooooh!

Флоранс наистина много е пораснала и е голяма сладурана.  Peace
А Кика е уникална с тази маска - малка чаровница!  Heart Eyes
Уини, и ние чакаме с теб. Всичко ще е наред, не се притеснявай!  Simple Smile
Лили, както винаги супер заглавие си спретнала. Явно вече си на празнична вълна.  Laughing
Колкото до подаръците - и аз не мисля за играчки, у нас с лопата даги ринеш, чудя се къде да ги скатавам, че да не ги настъпвам. Но пък и нямам друга идея, нали децата се радват точно на играчки... Ще го мислим, има още време, пък да види.  

Аз пък да ви се оплача. Имам някаква болка в дясно, която общо взето е от няколко месеца. Боли ме след товаминава и след 1-2 месеца пак така. И оня ден си викам - отивам вече на лекар да видим този път какво ще кажат. Личната ме прати в спешното, че се съмнява за апендицит. Висях 2.3093 ч. там и накрая ми каза, че според него не съм за операция. А като ме преглеждаше, беше уверен, че ме боли точно там.  ooooh! А личната ми вика - освен да те пратя на операция, да видят дали е апендицита, ако не е възпален, тогава ще мислим къде да те пратя....  #Crazy Останах изумена. И сега си стоя така в невидения, пак си ме наболява, не както преди, но все пак има болка и не знам какво да правя.  Whistling

# 721
Гале,това което според мен трябва да направиш е,да отидеш на друг по-нормален лекар,по възможност специалист в тази област,който да ти каже какво е положението!
То това не се ли гледа на УЗ?
Уини,с теб сме! Hug
Флоранс много се е променила в личице,Пчеличка!Трябва по-често да ни я показваш! Hug Колко лакомства е събрало детето  Grinning погледа й блести от щастие! Heart Eyes
Мини,мина с новината и замина пак! Crossing Arms Къде си адашке,какво правят малките ти принцеси? Heart Eyes

# 722
Гале, ниско вдясно може да боли също от възпалена маточна тръба или уретер с песъчинки. Аз имах години наред болка там и се оказа камъче, което си е стояло години в уретера. Не се е виждало явно с Ултразвук, защото аз все карах моят лекар да гледа точно там от какво е болката. Ето от това камъче си имам мартенче, а не средноаприлче и така се запознах с толкова прекрасни момичета като вас.Всяко зло за добро Grinning
Така, че освен изследването за апандисит, може да идеш на гинеколог и на уролог.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 16:18 от VAVA

# 723
Галка, между другото и аз по едно време имах болка ниско долу, но непомня вдясно или вляво. Пратиха ме на хирург и ултразвук, казаха, че нищо ми няма. След време отмина. дано и при теб се получи така!

# 724
  • Сливен
ВАСИЛЕНКА,ЧЕСТИТА ВИ ВТОРА РАДОСТ!!!
ДА ВИ Е МНОГО ЗДРАВИЧКА,ГОЛЯМА КЪСМЕТЛИЙКА И ГАЛЕНИЦА НА СЪДБАТА  Heart Eyes
МНОГО ЦЕЛУВКИ ЗА БЕБОЛИНКА И КАКА Й Heart Eyes

# 725
Ех, момичета, колко сте загрижени. Благодаря ви много!   bouquet
Ами ходих на гинеколог - бомба съм, всички чаркове са ми наред. Днес ходих при личната да й покажа изследванията, а тя - Аз все още си мисля, че е гинекологичен проблема, ето ти направление да отидеш пак...  ooooh! Да се смееш ли, да плачеш ли. А ходих при лекарката, при която раждах, така че й има доверие и не мисля, че е недовидяла нещо. Освен на уролог да отида, за да ме видят и с ултразвук, пък дори и да трябва да си платя. Не знам
Гери, тя отминава болката и после пак се връща, за това предпочитам да знам какво е. Но напоследък си мисля да го ударя повече на молитви пък Господ да ми помага, че с тези  лекари...  Praynig

Хайде, лека нощ от мен! Благодаря ви отново, макар че се включвам рядко, вие сте все така добри с мен.  Heart Eyes

# 726
Гале, дано открият от какво е. Ако има някакво възпаление или раздразнение по пикочните пътища, кръвната картина и изследвания на урината би трябвало да покажат какво е.
Междувременно пий повече вода тези дни. Направи си воден удар и ако има песъчинки в уретера, може да излязат. Спомни си дали не си имала болка в кръста предишните дни, която да е слязла надолу и дали имаш парене като пишкаш. Може да си купиш и от този Уринал, който рекламират по телевизията. Дори и да не е причината в бъбреците, едно такова пречистване на системата няма да ти се отрази зле. Ако знаеш аз откога се каня да го направя.

# 727
Я да направя сефтето за днес Laughing
Гале, дано да отшуми болката, но все пак е добре да се разбере от какво е.
Уини, всичко с бебчо ще бъде наред Peace
Разгледах снимките на Флоранс.Наистина много е пораснала Hug
Във фейсбук и аз имам регистрация, но нещо май не мога да се разбера с него  Joy.Ще се опитам да ви намеря.

# 728
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Васе,
честита ви втора радост! МНого много се радвам за вас!!!

Момичета, ще пускате ли децата на ясла, като е национална грипна ваканция? Аз мисля  да го пусна, че няма кой да го гледа...

# 729
Добро утро!

Дени, и аз ще я пусна Калина, че тази седмица не бях на работа и от понеделник съм там - няма как. А пък Мила от четвъртък кара вирус, но вече е добре. Нея смятах да я задържа поне два дни от следващата седмица. Тя пък се притесняваше, че ще изпусне от уроците и много се зарадва на грипната ваканция. Тя ще си стои сама в къщи.
А в работата са станали промени докато ме нямаше. Не си спомням дали споделих. Една колежка е освободена (тя беше с изпитателен срок и наистина не се справяше с работата, но това при нас за 10 години почти не се е случвало), а една е преместена в друг отдел, но не знам подробности.

Днес ще имаме гости у нас - братовчедите на Мила и Калина (общо 6 големи и 5 деца) и отивам да започвам с приготовленията, че съм замислила едни сложнотии...
Ако ми остава време пак ще ви нагледам  Hug
Желая ви прекрасен ден  Hug

# 730
  • Пловдив Белащица
Ето ме - изписаха ни днес.

Бебка се казва Никол. Добре сме. Кърмим се, спинкаме, акаме - знаете как е  Mr. Green

С няколко думи и за раждането.
На 4-ти сутринта в 6,30 ме почнаха болки тип менструални. Усетих по едно време, че няма да са като предишните два пъти лъжливи, защото бяха през 15-20 мин. Станах, ходих до тоалетна, прах едни работи на Андрея, които са за пране на ръка, пуснах пералня. После събудих бъдещата (тогава) кака, приготвихме се за ясла, закарах я с колата, вече с контракции на около 7-10 мин. Прибрах се и почнах да оправям из нас. Чаках майка да се събудят да им кажа, че май днес ще е денят, но те нещо не ставаха. В 9 ги събудих, че вече контракциите бяха на около 5-7 мин. Докато се оправят, измият и тръгнахме. В колата вече засичах контракции на 4 мин (9,45 беше някъде). Отидохме в болницата, пуснаха ми тонове, видяха че отчитат контракции (биваше и да не отчитат), въпреки всичко имам чувството, че доста ме държаха за тонове и решиха, че ме оставят. Облякох нощницата и хайде за преглед. Докторката като ме прегледа и каза, бързичка клизма да ми направят. Вече имах 7-8 см разкритие. И хайде клизма, документи, други документи, да изчакам ред, че имаше опашка, да сменят чаршафите  на леглото за да ме сложат. Легнах и докторката ще пука водите и каза - трябваше май на кушетката направо да я сложим, сега ще започнат напъните. Така и стана. В 11,35 се роди момата. Малко по-трудно излезе от Андрея, с малко повече напъни, но детето голямо. Казаха, че с един шев съм готова, ама като че ли повече ме боцнаха, така и не попитах.
Ами това е. Нямам дар слово и не пиша увлекателно.

# 731
Ей, Васе добре дошла у дома. Честита Ви втора рожба. Нека Никол  да расте здрава, много да ви радва и слуша. Разкажи ни когато имаш време как е и каката Андрея.

# 732
Васи, честито ти момиченце, още веднъж. Сега през всяко свободно време гушкай и каката.  Hug
Vili_ap, много е пораснал Наско.
Гери, как е момата - англичанка. Напредвате ли с езика вече!
Целувки на всички мартенски мами и дечица! Heart Eyes

# 733
Васе, Hug
Добре дошли вкъщи и на линия,бързо-бързо!
Много хубаво име сте избрали за малката госпожица!
Много да те слушка и да е спокойно бебче!
Мъжки си се държала в последните моменти преди раждането!
БРАВО!  bouquet
Целувки на малкото съкровище и на каката! Heart Eyes
Много се трогвам от хубавите моменти в живота,като тези!
И сега като чета в аватара - дългоочакваната прелест,се сещам как и ти,и Мини имахте дълги премеждия за бебче,а сега и двете имате по 2 рожби!Да са ви живи и здрави и все такива хубави новини да изпълват темите ни! Hug

# 734
Васе, много се зарадвах на появата ти тук  Hug Много хубаво име сте избрали на малката кукла  Heart Eyes Да ти е здравичка и много да слушка и да нямате проблеми с кърменето  Praynig Може да ни пуснеш някоя снимка като имаш време  Wink

Гале, дано не се окаже нищо сериозно и скоро да спре да те притеснява  Praynig Аз съм голяма паника и при всяко нещо търча на лекар  Rolling Eyes

Лили, да кажеш после как мина гостито  Wink

Момичета, благодаря за успокоителните думи  Hug Ще се отчета след прегледа, но има време до тогава де  Rolling Eyes

Аз следващата седмица съм в отпуска, тъй като имам няколко останали дни, които трябва да взема до края на този месец. Тъкмо ще си почина, а и Павлин и той така също е в отпуска и ще може да поизлезем без детето  Wink и най-вече да накупим някой неща за Коледа  Peace

Ние тази вечер бяхме канени на градинско парти. Тук традиционно на 5 ноември се празнува с фойерверки, тъй като преди години на тази дата е горял Лондон. На самият ден имаше големи фойерверки на центъра и бяхме решили тази година да заведем Кари, но тъй като беше много студено седнахме в едно ресторантче, което гледаше точно към парка, където щяха да са фойерверките  Peace Та хем бяхме на топло, хем Кари ги гледа с интерес  Peace А тази вечер партито се организираше от няколко семейства в квартала. По принцип Кари ходи заедно с детегледачката всеки понеделник в едно клубче, където децата имат различни занимания. Та там са поканили всички деца и техните семейства  Peace Всеки трябваше да носи само фойерверки. Много добре го бяха организирали. Имаше хапване и бяха преградили пътя на децата, така че да не бъде опасно за тях, а двама много сръчни батковци палеха ракетите в градината. Беше голяма атракция за децата. Повече от час продължиха фойерверките, а Кари беше точно най-отпред и с нейното приятелче Чарли се убиха да крещят и подскачат  Mr. Green За съжаление, не си бяхме взели фотоапарата  Sad Но пък си тръгнахме много развеселени  Peace Кари изобщо не искаше да си тръгва и едвам я убедихме да се прибираме, защото стана много студено, но и пък на връщане детето падна и си обели коленете  Rolling Eyes но така е - юнак без рана не може  Rolling Eyes

Хайде стига толкова съм писала! Лека вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт