Писна ми

• 4 729
  • 71
  •   1
Отговори
# 30
....на мен все повече ми прилича на пързалка.
Мдаааааааа.... Thinking

# 31
нещата са ясни, поне за мене.  Naughty  на четна дата правите секс, на нечетна прави само той, защото ти искаш да се наспиваш.  Hug уви, не е съобразил, че е било пълнолуние и трудно ти се е получавало заспиването, та затова случайно си го хванала.  Whistling още в първия си пост ти казах, че е бунак.  Shocked но пък и ти не е нужно да спиш денонощно все пак, може на четна дата на правите секс вечер, а на нечетна през деня, за да можеш да се наспиваш, пък вечер той да няма сили за компютър.  Hug така ги виждам аз нещата. докторе, добрутро!

# 32
Благодаря ви дами и господа за отговорите за " съветите" . Темата не е пързалка , а от какво ми е писнало писна ми да ме лъжат попитах ви как бихте постъпили на мое място, но явно много от вас смятат,че това е пързалка и просто си разнообразявам деня, все пак Благодаря.

# 33
Без да искам хванах мъжът ми ,че се е регистрирал в сайт за запознанства и по точно в гепиме .
Прочетох повечето неща , прочетох и какво беше записал за себе си , записал беше, че не е семеен и , че няма деца , а детето ни е на 2г.и 5м. Въпросният Той си беше уредил среща с една госпожица пишеше и че тя го възбуждала страшно много и тем подобни неща неискам да ги цитирам . Почуствах се предадена от човека който е баща на детето ми. Моля ви посъветвайте ме какво да направя.

И как така "случайно" го пипна в Гепи?

# 34
Предполагам, че и тя има нужда от разнообразие, но не виждам как да я посъветвам и тя да се регистрира там  Confused Идеята ми беше, че може всичко да е само лаф, без истински намерения за срещи и изневери. Имам например една приятелка, която ми каза, че в тяхната фирма всички си чатят и постоянно си говорят някакви глупости от сорта "ще дойда на кафе - е, само на кафе ли" и т.н. И никой с никого не спи - просто така си говорят. Това имах предвид - може и тук случаят да е такъв.

На мен лично дразнещо впечатление ми направи това, че е казал, че е без деца. Е, ако бащата на детето ми някъде изобщо си позволи да го каже, незнам какво ще го направя   #2gunfire Crazy

Голяма степен на наивност при приятелката ти, както и при теб впоследствие.

# 35
Благодаря ви дами и господа за отговорите за " съветите" . Темата не е пързалка , а от какво ми е писнало писна ми да ме лъжат попитах ви как бихте постъпили на мое място, но явно много от вас смятат,че това е пързалка и просто си разнообразявам деня, все пак Благодаря.
Как ли?
Отдавна нямаше да съжителстваме заедно. Да!

Синеок, чети, бе пич! Peace

# 36
sineok,по напред съм обяснила как ако искаш да се включиш чети.

# 37

Оставям го на гепиме. Там надявам се да е по-задоволен. Все пак минавай през гинеколога профилактично, щом не разглежда само, а вече има контакти. Щом не му стига сексът, ясно е за какво се е регнал там.

# 38
1. Без да искам хванах мъжът ми ,че се е регистрирал в сайт за запознанства.
2. Прочетох повечето неща... Той си беше уредил среща с една госпожица пишеше и че тя го възбуждала страшно много и тем подобни.
3. как го хванах... не си беше затворил страницата и аз влезнах в стаята ето така го хванах без да искам .

госпожо, навярно наистина темата не е пързалка. но все пак искам да те попитам къде е бил мъжът ти по това време, когато ти си изчела повечето неща? все пак се иска доста време, за да прочетеш повечето неща.

# 39
  • Абсурдистан
Без да искам хванах мъжът ми ,че се е регистрирал в сайт за запознанства и по точно в гепиме .
Прочетох повечето неща , прочетох и какво беше записал за себе си , записал беше, че не е семеен и , че няма деца , а детето ни е на 2г.и 5м. Въпросният Той си беше уредил среща с една госпожица пишеше и че тя го възбуждала страшно много и тем подобни неща неискам да ги цитирам . Почуствах се предадена от човека който е баща на детето ми. Моля ви посъветвайте ме какво да направя.

И как така "случайно" го пипна в Гепи?

ЕЕЕЕ, аре стига де.
Това се разбра вече.
Пише го малко по-нагоре.

# 40
Пепи17, питаш каде е бил мъжът ми през това време беше в кухнята когато дойде при мен го попитах на тази снимка това ти ли си , той си призна .

# 41
Пепи17, питаш каде е бил мъжът ми през това време беше в кухнята когато дойде при мен го попитах на тази снимка това ти ли си , той си призна .

Добре и после? Ти каза "Ами, добре щом си ти. Айде лека нощ" ? Или той е казал "Какво като съм аз, ти що пипаш тука?"
Ако е първото - изпуснала си момента да му поискаш сметка. Ако е второто, мъжа ти е нагляр. Ако не е нито едно от двете, тогава какво стана  newsm78

# 42
Asi, когато го попитах това той ли е ми каза да аз съм , започна се един скандал , казах, че вече ми е омръзнало от всичко това , попитах го как той ще реагира ако аз постъпвах така още много неща но това е получи се скандал които продължава вече наколко дни.

# 43
Той пък чак поддържа скандала, вместо да се извинява и да хленчи. Тия мъже...  #Cussing out

# 44
....на мен все повече ми прилича на пързалка.
Мдаааааааа.... Thinking
Почти същия постинг /като авторовия/ съм чела наскоро. Едно към едно.

Общи условия

Активация на акаунт