Писна ми

• 4 722
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
здрав секс преди срещата ...
  Tired box

# 61
госпожо, и на мен ми се ще да съм юлиян вучков, не само на кака ви сийка, или поне да имам неговия чар:whistle:

Пепи, при цялата ми симпатия към теб, не мога да не отбележа, че се надценяваш. Многоуважаемият професор Вучков никога не би се обърнал с "Госпожо", без да продължи на "Вие". Имаш още много да учиш, малкият!  Naughty
Аз намеквах по-скоро за друг известен телевизионен персонаж, любител на провокациите и инсинуациите.
Познай кой!  Mr. Green

ПП Юлиан Вучков вече е регистриран в този форум и пише от профила си. Едва ли би се унижил да пише като гост.  Naughty

# 62
Хващала съм няколко мои бивши гаджета в желание за изневери точно по тези сайтове.Детска работа-как ми се занимаваше  Crazy Бях си направила профил с готини снимки и ги пробвах-ми хванаха се от раз  Rolling Eyes

# 63
И какво стана не разбрахме.Моята идея беше да му предложиш 3-ка или 4-ка...И ха гледай как ще се опули Joy.Няма да приближи компютъра повече.Създай си профил непременно>Никой не те кара да ходиш по срещи Wink

# 64
Най-лесно се хваща изневярата,зачената в интернет,още не съм намерила цаката на другата,моят постоянно се хвали " и да ти изневеря няма как да разбереш"  #Cussing out Да ама си падам лисица ,ще му намеря цаката  smile3513
Иначе доста женени мъже се подвизават по сайтовете и си мислят,че е безопасно,обикновено фразата е "ма аз просто си общувам,не флиртувам",да ама не..
Имах един доста труден за хващане бивш,та той висеше често в един сайт.Беше досетлив и с моята проба не потръгнаха нещата,беше подозрителен.Видя ,че регистрацията ми е пресна и въпреки провокативните ми снимки и закачки не се хвана,а даже напротив,разправяше колко е влюбен и каква прекрасна приятелка има  Mr. Green Замалко да му повярвам и да се успокоя,но приложих план Б  smile3508 Помолих регистрирана отдавна приятелка просто да му каже едно здрасти.Този път не просто захапа въдицата,здраво я налапа  ooooh! Отделно колко семейни познати се вързаха на фалшивия ми профил и се пробваха да ми свалят звезди  Shockedмале мале #Crazy

# 65
О! Това е голям купон.Аз познавам компютъра на пръсти..У дома се състезаваме кой е по-добър със шпионските програми Laughing..Като му хванах първата регистрация се оказа,че е на двойка суйнг двойка(НИЕ) Embarassed...Ама като поканих една друга суинг двойка у дома на вечеря как се изцъкли само Joy Joy Joy-в земята потъна,че като  ги разцелувах на сбогуване вече изпадна в дива ревност!!!Аз не правя скандали Joy Joy Joy- само изпълнявам желания(като златната рибка) hahaha...После си направих мой профил и нещата се оправиха- вече играе само на игри и си ляга пръв hahaha hahaha hahaha

# 66
Без да искам хванах мъжът ми ,че се е регистрирал в сайт за запознанства и по точно в гепиме .
Прочетох повечето неща , прочетох и какво беше записал за себе си , записал беше, че не е семеен и , че няма деца , а детето ни е на 2г.и 5м. Въпросният Той си беше уредил среща с една госпожица пишеше и че тя го възбуждала страшно много и тем подобни неща неискам да ги цитирам . Почуствах се предадена от човека който е баща на детето ми. Моля ви посъветвайте ме какво да направя.

Не знам..
Явно е трябвало да мислиш и ти и такива като теб преди да се омъжите,не може да е нямало сигнали,сигурна съм,но си си затваряла очите,прекалено много компромиси си правила явно ,най-вероятно детето е причина за бракът...така мисля...човек не става безотговорен за един ден,той си е бил такъв,но ти не си искала да приемеш този факт!
Или побеляваш и остаряваш топка от нерви или шут в газът,но второто едва ли ще е,щом си с него си мекушава и си се заблуждавала,защото така ти е било удобно,ще я караш така и ще се съсипеш,няма оправия и сама го знаеш  bouquet
[/color

# 67
Мила Маргало- 98 % от мъжете са такива!..Можем ли да вържем юзди на всички?Светът се промени - хората в него също..Според мен е редно и ние жените да влезнем в крак с времето ...Аз познавам само един мъж,който не би погледнал друга жена...А останалите няколко стотин или хиляди???Нима тя е можела да попадне точно на този един?..Жалко но факт..нека избере сама- или тя да се "освободи" и да влезе в тон с надеждата,че нещата ще се поуталожат ,или да му "бие шута " както каза ти и да търси следващия,който ще се окаже със същите пороци...

# 68
Може би си права,по света вече рядко се срещат качествени хора,с ценности и морал newsm78 като се замисля...и огледам...понякога ми се струва,че лудницата се разхожда по-улиците.

# 69
Абсолютно си права..И мъжете се изродиха вече...

# 70

Вярно е,за съжаление! Sad

# 71

Вярно е,за съжаление! Sad

Всъщност и жените  Peace

Общи условия

Активация на акаунт