МАРТенчето ни мило вече със зъбче се е сдобило!

• 9 836
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Маймунке, подкрепям те  Peace
И аз купувах на няколко пъти пюрета на хип, хич ги не щя моя. Върти-сучи, НЕ. Дори и в комбинации с друго пюре, тц. Абе то на мен ми е гадно, па камо ли детето да го иска, а как смърдят само.Бях купила няколко на Хип, та да имам за мярка бурканче от 125гр, щото нали аз си ги правя зеленчуковите,( вече си ги хапва с охота мойте.) Незнам от какво така миришат, но бурканчетата още ухаят  Sick а съм ги изварявала и търкала с веро.  За зеленчуковите говоря,де, те плодовите са ок, то май на всички фирми плодовите са си супер.  Peace

# 121
Еля, дай го насам диването. Не един- три дни ще го гледам. А после ти давам едно друго диване само за половин ден. Grinning Grinning Grinning Договорихме ли се?
 Всъщност, навита съм срещу заплащане да ти го дам за повече време, ама да го върнеш с такъв режим, че да се оплаквам, че не е спал от 6 до 7. Laughing Laughing Laughing
А не го ща, щом е Илия. Да ти е жив и здрав, ама си имам У къщи един Илия и си е диване голямо.  Joy

Ние сега се прибираме от разходка и в парка се правихме на интересни. Ма то от къде да знае детето, че мама му е тра ла ла.

# 122
  • Стара Загора
Elq моя мъж винаги слуша и със двете уши, но много често му се случва да му се пада от глухата страна  Joy
Dez висока съм 167см. Аз знам, че най хубавите килограми за една жена са да извади 110 от сантимертите си и така се получават кг-те. В случая аз трябва да съм 57кг. Айде и на 58 няма да откажа  Mr. Green
Аз съм готова с изненадата за моя мъж. Макар и непрофесионално успях да я направя. Но по важното беше желанието с което я направих. Ето ви да видите за какво става дума

И за да не я види довечера като се върне от работа съм я дала в хладилника на комшийката.
Сега продължавам със вечерята. Приготвям Бьоф Строганоф а той си облизва пръстите на него. Хайде после ако имам време пак ще пиша, че и Симона много реве

# 123
Злати,пропуснала съм  Embarassed,рожден ден ли има мъжът ти  newsm78
А тортата е страхотна,браво,възхищавам се на хора със сладкарски умения ,няма начин да не я вареса  Peace

# 124
Здравейте и от нас

Момичета да ви оплача,днес боби падна от спалнята,много съм притеснена,на него като че ли нищо му няма,спокоен е и сега спи.но аз ще се побъркам от гузна съвест.
КАК МОЖАХ ДА ЗАСПЯ И ТОЙ СЕ ПРЕТЪРКУЛИЛ НЯКОЛКО ПЪТИ И ТУП НА ПАРКЕТА.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cry

# 125
  • Стара Загора
poli+ поогледай го за синини или надуто. Симона преди 10 дни също падна от спалнята - но слава Богу само се уплашихме и двете. Наблюдавай го ако започне да повръща - веднага в Бърза помощ иначе не се притеснявай.
Русана той беше в неделя рожденник - но нас нали ни нямаше тогава и днес ще го празнуваме. Аз все забравям да напиша, че от понеделник закусваме попара.

# 126
Ааа тогава да му е честит на патерица,много да ви слушка и обича  Hug
попарата как я правиш,със сухари ли,я дайте някоя подробна рецепта  Embarassed,че навремето само с мляко ядях,на тази с водата не и бях фен  Mr. Green
Поли,ужас мила,дано всичко е наред   Praynig

# 127
здравейте и от нас wavey

ние днес бяхме на пюре от тиква Mr. Green иска не иска,аз тиках лъжицата,и като направи така smile3534 и цялата съм в тиква rotfImbo голям смях се почва при нас.

от довечера ще започна да давам Калций и вит.Ц защото дребчо ми се вижда много отпаднал,толкова е отпуснат,и е един неадекватен Tired никакви реакции ooooh! дано живне малко Praynig иначе ще взема да си мисля нещо по-сериозно Sad

надявам се скоро отмине всичко,и да имаме напредък с пюретата Mr. Green защото май моето дете ще е злоядо ooooh!

# 128
Слънце- това за мерките е правилно. Но аз в момента съм 52кг и се чувствам много дебела (и аз съм висока 167см). Цял живот съм била 45-50кг и сега не се понасям. Ходя само с поли, рокли и съм си купила 2 чифта панталони. Имам пълен гардероб с дрехи и нищо под кръста надолу не ми става. То не че правя нещо по въпроса, освен да се оплаквам.

А за мъжете- моя си е глух и чува, когато му изнася.  hahaha Сега му спретнах една лекция  Whistling

Нас пък зъбите ни мъчат зверски. До преди малко се гушкахме и пях. Добре че няма никой около мен, че ще се смее какво пея.

Поли- спокойно, т така ще се учат да не падат. Ние днес стигнахме до края на спалнята (умишлено я сложих там), увиснаха и ръцете и реши, че не и се продължава вече. И аз много и треперя на Елия, чак таткото ме бъзика, че като тръгне да ходи щял да я увива в онези пукащите пликове.
На нас като ни падна вратата върху главата, в Пирогов ни казаха да и следя температурата, да и следя и погледа и дали ще реагира по несестествено на хранене и на спане.
Стискам палци да му няма нищо.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 16:28 от Elg

# 129
Ха добър ден и от нас! Че докато се наканя да пиша, тя темата свършила  Mr. Green

Поли, не се обвинявай, май сега е периодът на масовите падания  Crazy Гледай да не е сънлив повече от обикновено, другото са ти го казали  Peace

Вече и попара ли започнахте?!?  Thinking Не е ли раничко? Иначе аз на каката съм я правила само с мляко. Иначе не виждам смисъл от това ядене, само за пълнене на стомаха. Като по-малка /9-10 мес./ я правих с АМ, сухар, сирене, масло и захар. Като по-голяма вече с обикновено краве мляко. Не помня кога съм я започнала обаче , може и по-късно да е било.Но с вода или чай/което пак е вода/ никога.Тя и за това в градината не я ядеше/ там с мляко забрави/

Иначе ние сме още на зеленчуците + каша /много я харесва, ама не започна да спи повече  Laughing/.Не е очарована обаче и в най-добрият случай изяжда 60-70 гр.Т.е. продължаваме основно на кърма, а за заместване не мога и да си помисля/ а и не бързам, де/

Някой беше питал/не помня кой/ - за цикъла и кърменето.И аз още нямам, ама все по-притеснено ми става и ще слагам спирала пак.

Кво друго, май това ще да е от мен...голяма тайфа заформихме в Св.Троица, винаги е много забавно, добре, че сложиха още пейки, че съвсем не можем да си намираме място толкова майки.А и бебоците вече са по-големи и голям смях пада - днес Влади на Ел се опитваше да вземе гризалката на София, а тя го дърпа за ръката да и обърне внимание, почти скандал вдигнаха  Joy Много са смешни  Laughing Таня с Билянка и те по-честичко започнаха да ни навестяват, вече идват и сутрин...абе с две думи, много ми е драго, че Ви има всичките, с толкова готини хора се запознах  Hug

Нещо се разчувствах аз, направо не знам какво ми стана  Crazy ама като сте толкова готини всичките, няма как да не е така  Grinning

# 130
  • Стара Загора
Аз попарата я правя със 3 сухара ( но и идват повечко и остава 2-3 лъжички накрая), малко обезсолено сирене, масло на върха на лъжичката и вряла вода слагам и една лъжичка захар!
Аз вече каталясах. От 10 и 30 съм в кухнята и нямам сили вече. Поне и манджата направих. Че и едната салата омесих остава само другата салата, но тя ще е после като взема Митко от градина.

# 131
И ни е вчера бяхме на консултация, но забравих  Embarassed да кажа мерките ни. И така качили сме пак 450 гр и сме пораснали с 4 см. Бебка вече е 7200 гр и 65 см. Доки каза, че ако и другия месец качи само 450гр ще се наложи да я дохранвам с АМ  Thinking . Аз пък не съм специалист, но смятам, че щом издържа 3-4 часа на кърма значи й стига или бъркам  newsm78

# 132
И ни е вчера бяхме на консултация, но забравих  Embarassed да кажа мерките ни. И така качили сме пак 450 гр и сме пораснали с 4 см. Бебка вече е 7200 гр и 65 см. Доки каза, че ако и другия месец качи само 450гр ще се наложи да я дохранвам с АМ  Thinking . Аз пък не съм специалист, но смятам, че щом издържа 3-4 часа на кърма значи й стига или бъркам  newsm78

Ние два месеца подред качваме само по 400 грама, аз кърмя, в тези жеги мисля, че е нормално, пък и темпа се забавя. Моят син последно на консултация беше 6900 и 67 см.

# 133

Само 450 гр?!? Напълно нормално е бебе на 5-6 месеца да качва по толкова  newsm78 А според нея колко трябва да качи? Пак 1 кг. ли?
София мин. месец качи "цели" 150 гр  Crazy И педи каза, че детето си е ОК и да не се притеснявам, а за АМ изобщо и не стана въпрос. Колко са различни педиатрите  Sunglasses

# 134
  • София
Хайде и аз да се разпиша, че то само чета тия дни... а темата си върви....

Честито със закъснение на порасналите бебета и специално за половин годинката на Рая и Калин Simple Smile

За голяма среща и аз съм много навита, но за септември не знам дали ще се класираме, че вече ни е позапълнена програмата - ще ходим на сватба, а отделно и за моренце с детенце се гласим. А то включва и спиране при бабите и дядовците в Пловдив и отделно спирка в Сливен при моята баба и вуйчо... ама и те са меркалии да ни видят Simple Smile Макар че ако се заформи нещо и ни се отваря параута, току виж и ние сме се включили.

*Nikita* ама и аз днес замислих как все по-голяма дружинка се оформи, ама то сега с новите пейки и новото кафе... и докато размени човек по две думи с всеки... и то станало време да се разделяме. И аз се радвам, че сме си тайфичка, не ми се мисли, обаче за зимата...

Ох, аз изчезвам, че Биба ме вика и ще се стягаме за разходка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт