МАРТенчето ни мило вече със зъбче се е сдобило!

• 9 842
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • София
 Еля, дай го насам диването. Не един- три дни ще го гледам. А после ти давам едно друго диване само за половин ден. Grinning Grinning Grinning Договорихме ли се?
 Всъщност, навита съм срещу заплащане да ти го дам за повече време, ама да го върнеш с такъв режим, че да се оплаквам, че не е спал от 6 до 7. Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 09:34 от Дърта маймуна

# 106
А таковата......кисела от кога започвате да го давате????? Иииииии кога давате плодовите пюренца??????

Нинчето,записах си рецептата,сега остава и да ми отговорите на въпроса отгоре....... newsm78 иако дадете зелена светлина-влизам в кухнята Joy
кисела от 5 мес.може Peace

# 107
Ха добро утро Rolling Eyes
И аз съм малко стерео, ми спи ми се Tired С тати снощи какво ни стана та изкарахме до 1.30 в приказки newsm78 Алек днес отново в 8.00 се събуди и реши, че ще скача в леглото. Изправям се да го видя, а той застанал на ръце и колена, готов за пълзене, клати се напред назад и като ме фокусира един смях го напуши Joy Преди малко се нацока и сега си спи в количката Heart Eyes

Нинче и на мен много ми хареса рецептата за кисела, ще я пробваме когато започнем с него Peace
Слънце, ама страхотно изглеждаш(пу-пу, да не ти е уроки), направо като гледах снимките си мисля, че така наистина си мноооооого добре (аз как мечтая поне 10 килца да сваля и да спра да се тъкалям вече, ама нъц). И аз много харесвам тази песничка. Абе въобще преди хората смислени песни и незабравими са правели. А сега... ЧРД на патерица на мъжлето ти - много здраве, щастие и любов му желая Peace

Елвинг и Алек има дни в които 2 по 15 мин. сън има само. Но той обикновено спи до по късно сутрин и аз на това го отдавам. Обаче има и дни, в които направо ме изненадва - като заспи...
Забелязала съм, че като легна с него може и по 2 часа сън да откараме.

Nagaina дано бързо да се оправи Дариан Hug

За националната среща сега през септември - абе много ми се иска да се съберем, но финансово няма да издържим - нали на 26 ти сме кумове, после сватбено пътешествие за подарък Crazy Така че ако успеете да се организирате явно пак само снимки ще гледам #Puppy dog   

Тони, Рая е страшна с тази тениска Mr. Green

Хайде, хубав ден на всички Hug

# 108
Момичета, благодаря ви! И на Маймуната мерси, не можах да ти върна отговора, че ти е пълна кутията.

Аз много се ошашках. Първо - бях чела, че вит С на малко бебе не може да се дава, явно съм се подвела и ако не бях, щях още вчера да започна. Но точно за това отидох при лекарката, да ме насочи към нещо превантивно, а тя ме отпрати, че нищо му нямало на детето. През нощта Дари хич не можа да спи, много хриптеше, сутринта имаше лека температура и не посмях сама да го лекувам (не знаех и как) и отидох пак при лекарката, и тя каза - антибиотик Shocked Щях да падна, увиках я, казах, че няма да дам, как ще ми го изсписва и в крайна сметка изписа капки за носа, калциев сироп за гърлото, вит Ц и панадол. А аз се чудех дали изобщо и с панадол да почвам, като няма 38 температурата Sad
Ако вчера се бях сетила да поразпитам, можеше и да го пресека, сега ми е толкова виновно.

# 109
  • София
Привет!
Честито на днешните месечковци!  Hug
Нагаина, не се самообвинявай! Понякога, въпреки превантивните мерки, децата се разболяват. Освен това сега тепърва почват тези номерца - покрай зъбоникненето, а и на мен педито ми каза, че след 6м почват да се разграждат антителата, преминали в бебето от майката по време на бременност. Та като заведох баткото болен на 6-7м при нея - каза "всички почти боледуват по това време"  Rolling Eyes Гадно е да ти е болно детенцето, но няма как да се избегне.  Rolling Eyes
Маймунке, вампирщина си е и още как  Laughing , особено като не се спи хубаво и нощем. Та той баткото ни вчера спа повече  newsm78 А за трите часа мога само да ти завиждам, нищо че е било 1 път  Simple Smile Hug
И аз си помислих, че песента е тази, обичам я много Heart Eyes А Ковърдейл е най-великият глас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бодливка, закуската е страхотна  Hug
Забравих да ви кажа нещо, което научих от една мама в другата ни тема - Пентаксим от догодина се поема от ЗК. Ама че късмет, а?  Rolling Eyes Tired

# 110
  • Варна
Момичета, сетих се да питам нещо. Понеже напоследък аз приготвям зеленчуковите пюрета (в тенджера, с решетка за варене на пара), ми остава известно количество зеленчуков бульон в съда. Има ли смисъл да го оползотворявам и как - като супичка преди обяда, в шишето вместо чай или примерно да разтварям кашата в него?

# 111
  • София
Nagaina, Вики от няколко дни ми кашля и има сополки, не е имала температура. Вчера ходихме при педи и изписа: калциев сироп, витамин ц и тобрадекс/капки за очи  Thinking / за нослето.

# 112
  • София
Ох, Елуинг, това да е само Късмета ни Whistling Аз - откакто приеха майчинството да се брои 12 месеца назад и оттам жестоко се прецаках, понеже нали работодателя.....  #Cussing out.....- очаквам всякакви други промени , от които ще съм в ущърб да ме хващат. От ученичка още съм или последния випуск или първия на някакви промени. Последно си спомням в университета- след като кандидатствах и ме приеха платено, на другата година махнаха държавно и платено, направиха го да се плаща от всички, но някаква символична сума...
Аз да ви кажа пък друга новина- за избор на екип. Чак не мога да повярвам, че това не хванах! И в Шейново и в ТК е станало по 1000 лв. на кАса избора на екип Shocked  Луди, луди- на какво отгоре- нито кабинетите им- кабинети, нито има места...
Така...
Бодливка- мерси за оригиналната закуска Heart Eyes
Тони- едно голямо Завист за премяната на РАя и пу-пу-пу- много й отива рокерската одежда! Страхотен подарък, браво на приятелите ви- да са ви живи и здрави!
Слънце- айде няма какво да те заплюваме- ти си такъв инат- щом се докАрА до тук- няма връщане Naughty Иначе- бой! Ама айде, да не кажеш нещо- пу-пуу!
Честити 5 и 6 месеца на днес навършващите ги!
За предварителна обща среща, аз не следих- кой се нави за септември и кой не, но Поли+ беше предложила някъде на Витоша с преспиване- ако няма желаещи от другите градове може да се осъществи.

# 113
ИНКОГНИТО сигурна ли си че говорим за едно и също нещо. Аз говоря за Имунокинд дето има и Дентокинд за зъбите и Дормукинд за съня.
 На опаковката пише за кърмачета и малки деца. Освен това с това и Вит.Ц излекувахме Ивко като имаше Херп Ангина newsm78

# 114
GalinaG24, аз съм сигурна, че говорим за едно и също лекарство, но не съм сигурна, че доки е в час  ooooh! с хомеопатичните средства. Само споделих, тя какво ми каза вчера иначе опаковката не съм я чела  Peace.

# 115
Incognito ама моля ти се не се притеснявай Hug Естествено е да кажеш и ти какво си чула. То и на мен ми стана странно и даже пак взех та  прочетох кутийката да не би да съм в грешка аз или мойта педка.

# 116
Аз също давах вит Ц когато Крис не искаше да яде,сутрин на гладно,по препоръка на педи

# 117
Здравейте, мамчета!
Влизам за да ви почерпя , днес ставаме на 5 месеца.
Честити месечинки и на другите бебоци.

Ходихме и на консултации, та да се отчета вече тежим 8 кг. и сме 68 см. за месец сме качили 700 гр. и 3 см.
Засега от нас хубав ден.

# 118
Тони_ст, толкова е хубава Рая на снимката, да съм на тво място ще си я сложа на аватара веднага! Hug
Слънце, ти си светъл пример за всички ни! А колко си висока? Ако не ти е неприятно, че питам...
Нагаина, съжалявам, че сте болни. Ще мине. Чисти му нослето и така. Тоби беше настинал на 2 месеца и още си спомням колко ужасно беше.

Честити месечинки на бебоците днес и на тези от вчера! baloni baloni baloni baloni
Мери, честит рожден ден! На патерица, но от сърце. newsm59
Моята памет функционира по много странен начин. Rolling Eyes

Окич, и всички останали, нямам нищо против да ми казвате Дез, харесва ми. Grinning
На Тоби много му харесва възглавницата за кърмене, от една страна, защото хубаво го подпира и става като гнездо, а най-вече заради зърнистия пълнеж. Приятно му е да я пипа, мачка и бута с крачета.

Днес отново е страшна жега, ще се излиза чак вечерта. Мразя лятотооо!А толкова беше хубаво като беше 20 градуса. Sad

# 119
  • София
 Ей, писна ми от тези купешки пюрета! Взех едно на Хип с тиквичка и зелен боб, той не щя да го помирише. Е, накрая му го дадох на принципа "пениш се, не пениш се, ке те ядем, пари съм давал за тебе", ама ме е яд. Струват майка си и баща си и толкова ли не са тествани върху бебета, за да е ясно как го приемат този вкус и да балансират вкусовете. Омазахме се до ушите от плюене. И със заешкото същата работа. Определено моите манджи са в пъти по-вкусни. Ето, похвалих се и почти ми мина. Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт