Елвинг, ами по принцип в книгите пише че кисела е млечно-плодова каша.Не знам дали е равностойно на кашата .

Тони, и аз съм фен на Whitesnake!Браво за блузката!
Злати, да ти е жив и здрав мъжа и винаги все така да те слуша!

лека нощ

,от радост разбир се 
иако дадете зелена светлина-влизам в кухнята
Няма температура, няма сополи, но го усещам - вечер хърка, диша през устата, а през деня има един такъв влажен поглед и киха много. Капя му постоянно физиологичен разтвор, имаше леко подобрение през деня, но продължи да си киха, вечерта го натоплихме в банята, но пак се мъчи горкото
Да беше голям човек да му направя чай с мед, лимони...а какво да го правя сега? Водих го на педиатър, ама е със заместник и тая глупавата само дето ми се накара, че го водя, здраво и чисто било детето. То хубаво, ама аз не искам да стане така, че да е за лекар и лечение, а не знам с какво домашно и леко мога да му помогна, а и ми е толкова виновно

Мазах венците с Дентинокс,масажирах с напръстника,накрая дадох Ефералган.И за тия часове няколко пъти я местех ту на спалнята,ту в кошарата,ама няма успокоение..направо луднах,заболя ме и мен главата накрая,и от цялата олелия каката се събуди(беше вече 16ч) и си викам това беше "спането".. После ми стана лошо,виках голямата змия и едва дочаках мъж ми да се върне,нахрани Ади и аз си легнах с нея в 20.30.
Какво беше това чудо,незнам! 
И моя татко днес празнува! 
Лек ви път и много приятни емоции на Бачково!
Питай в кърмаческия,и в аптеката ще ти кажат,дано се оправи бързо душичката. 

Дано се подобрят нещата и при вас.
,от радост разбир се 

, но не си го слагай много на сърце. И да ти е жив и здрав порасналия мъж!