МАРТенчето ни мило вече със зъбче се е сдобило!

• 9 818
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честито първо зъбче на Радо!
Честито и на Рая и Калин, на Теди на Дума и Калина на Тедсън! Всички да растат здрави и щастливи и много да радват и слушкат!  Hug
За общонационална среща сме твърдо ЗА, предпочитанията ни на 100 % съвпадат с тези на Маймунката! Като гледам обаче, явно няма да е тази година (жалко)... все си мисля, че тази година по ще можем да се видим, догодина на пролет сигурно всички ще прохождат и трудно ще можем да седим на едно място (как пък сигурно го заявих, ще кажеш че сто прохождащи деца съм изгледала  Joy ).... Аз съм за идеята на Тони за пикник в западния парк, само дето моичкият напоследък толкова работи, а сама с бебо с напитки и храна, ще мми е малкоооо трудничко...
Айде ставам, че някой едвам ме дочаква вече....

# 76
Все се каня да питам какво е кисел? Embarassed
Тони ст, честито гърне! Много точни попадения в него ви желая! Grinning
Бейби Мони, кубчетата са на Фишер Прайс и са "наследство" от малкия батко. По-малките все намазват откъм играчки. 

# 77
 Hug

Дез- кисел е нещо подобно на нишесте и малеби. Гнусотия. Аз взех 3бр и сега Елия не ще да яде. Но пък на някой деца много им харесва.
Тони- честита ви придобивка.
за пикник- и аз съм навита, стига да можем. Ама този път нищо няма да казвам, че все ни се провалят нещата, и ще ви се изтропам.

Да се похваля и аз с нова придобивка- Взехме си лятна количка на Бертони. До сега бяхме на пробна разходка. На дребното много и харесва.

Хайде лека и мека от нас  Hug

# 78
Аз от готовите кисели не купувам Peace.Нямат нищо полезно.Правя го с натурално царевично нишесте(по-късно може и пшенично, като въведем глутена).Кипвам 150 мл вода и слагам две супени лъжици с връх царевично нишесте с малко водичка разбъркани предварително.Сипвам във врящата вода и веднага махам от котлона.После слагам половин бурканче плодово пюре и като изтине сместа-2 м.л.АМ.Става много вкусно кремче, Радо много го обича....особено ако е с комбинация с ябълковия крем на Гербер. eat
Ели, честита ви количка!Да се возите с кеф в нея! Hug

# 79
  • София
И аз правех на баткото кисел както е описала Нинчето  Peace
Роси, добре че си ти - забравила съм снахата в честитките!  ooooh! Blush Embarassed Да е жива и здрава!  Hug Grinning Heart Eyes
Тони, милата  Sad то тази ваксина по принцип е по-болезнена от другите, но поне странични ефекти няма. Явно едното е за сметката на другото  Rolling Eyes Ние нямаме този месец консултация  newsm78 , педито ни е отпуска. Ще се мерим, бодем и т.н. красоти чак септемрви  Tired
И сега да се "похваля" пак - днес Александър за целия ден е спал сигурно 40мин  Shocked Най-странното е, че не беше кисел  newsm78 Какво му стана, не знам. Имат ли и вашите бебета такива вампирски периоди?  Rolling Eyes
И да питам нещо мамите с деца на АМ - по колко мл давате? И кога смятате да минавате на 2ките. По принцип ги водят след 6м, но с баткото позабавих малко, че нали уж 1ците били най-пречистени и ала-бала щуротии.  Rolling Eyes

# 80
  • София
Е, Слънце, записвам си този мъжки манастир към местата, които трябва да се видят! Особено щом може на палатки! Ти много си се разхубавила с тези "нам колко си кг.
По този повод се сетих за Ред гърл-  засиня се на тоз' къмпинк- докога ще са там Sunglasses
Милата, Рая Sad..аз като си помисля какво го чака моето- 3-ойка ваксини във вторник. Дали можем да отложим тази хепатитната...

А този кисел с какво се различава от кашите?

Честити придобивки на Елия и Рая!

# 81

И да питам нещо мамите с деца на АМ - по колко мл давате? И кога смятате да минавате на 2ките. По принцип ги водят след 6м, но с баткото позабавих малко, че нали уж 1ците били най-пречистени и ала-бала щуротии.  Rolling Eyes

Аз давам на Радо по 180 мл.АМ, вечер-200-220 мл.От 3 дни сме вече на 2-ката на розовия Хип. Peace
Окич, кисела е млечно-плодова каша, прави се с плодово пюре, а по-късно с  плодове-намачкани, ако са от твърдите-сварени и пак намачкани.Може и плодове от компот да се сложи вътре, също така(пак по-късно) Peace

# 82
  • София
Уау! Ние сме още на 150мл, ама то Алекс и така си е бая гюлленце  Crazy Laughing
А киселът е за разнообразие, не смятам, че е баш равностоен на кашите.
Пропуснах преди - Слънце, прекрасни са снимките. А ти изглеждаш чудесно.  Peace какъв е този момък със средните пръсти само  Thinking Laughing

# 83
Нинче,половин бурканче плодово от малките ли слагаш?Звучи вкусно,аз обожвам всякакви такива кремчета с нишесте  eat
Елвинг,ние пием по 130-140 ама не винаги си ги изпива  Rolling Eyes,а за 2-ките не съм мислила,ние сега като заминем ще се наложи да сменям мялкото,та тогава ще му мисля  Peace

# 84
Дез, тя Elq вече ти е отговорила.... нищо полезно няма в тези кисели и аз не знам защо още педиатрите ги препоръчват, /това по повод, че и сумати неща са изписани в кърмаческия за захранването и киселите newsm78/ ама на... и на нас ни казаха да и давам. Обаче, като чета май на Нинчето рецептата е супер, та мисля да я пробвам нея. Peace

Elwing, надявам се да няма странични ефекти, че само като се сетя как плака милата и очите ми се пълнят... Cry Иначе следобед като се събуди беше веселка и почти не е мрънкала. Позамихме я тази вечер без да я къпем и да мокрим дупнатото краче, пък утре ще има голяма баня.

oki4, кисела ми се чини, че е по-гаден от кашите. А ако можете да отложите тази гадна ваксина го направете...пък дано Мария понесе по-добре боцканията. Hug

А да, за гърнето... аз бях супер учудена да разбера, че то има 3 приложения. Rolling Eyes Гърне за детенце, което вече може да сяда, има приставка, която може да се монтира на стандартна тоалетна чиния и също като се похлупи може да се ползва като столче за по-големичко детенце, което стъпвайки на него да се мие на мивката... поне така е описано в упътването... Embarassed Ми то голяма работа...  Embarassedаз как го описах, то вие сигурно ги знаете тези неща, ама аз като не съм се интересувала от гърнета - много се впечатлих. Embarassed

И последно, слагам снимка да ни видите с нова придобивка от на мама и тати приятелка от концерти...

Отивам да приготвям багаж, че утре заминаваме на Пловдив и живот и здраве в неделя ще се кръстим на Бачково.  Сега да не се разпишете много, че да не мога после да ви изчета Hug

# 85
  • Стара Загора
Elwing   Hug  момъка е началника на моя мъж, той на всичките си снимки прави някакви стоики. Аз съм му свикнала и не ми прави впечатление, но ти като не знаеш и си забелязала. Абе образ си е той. С мъж ми бяха и двамата в неделя рожденници, а аз пропуснах да ви почерпя затова заповядайте

БОДЛИВКЕ за тебе само мисленно Бейлис  Mr. Green (хич не съм гадна нали..... ама и на мене ми се пие но няма - волята ми е по силна от чашката)
и по този повод - благодаря на всички за хубавите ви думи относно моята фигура ама белким някой се сети да ме заплюе, че знам ли да не тръгна пак нагоре. Сега ме гледате на 63 кг. още 5 поне ТРЯБВА да ги намаля - пък после ще видим! Тогава ще охкате и айкате вие като ме видите  smile3534
Ние утре вечер ще празнуваме рожденния ден на нашия татко и съм му приготвила страхотна изненада, която няма да напиша сега тук, че току виж вземе да прочете знам ли го ( мъж е все пак)  Joy но живот и здраве дано се получи утре вечер ще пиша!
Хайде останете си със здраве тази нощ и до утре!!!

# 86
  • София
Тони, страхотна фланелка!  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes
Слънцето, да ти е жив и здрав мъжът! И пу-пу за фигурата  Wink Simple Smile

# 87
И сега да се "похваля" пак - днес Александър за целия ден е спал сигурно 40мин  Shocked Най-странното е, че не беше кисел  newsm78 Какво му стана, не знам. Имат ли и вашите бебета такива вампирски периоди?  Rolling Eyes
И да питам нещо мамите с деца на АМ - по колко мл давате? И кога смятате да минавате на 2ките. По принцип ги водят след 6м, но с баткото позабавих малко, че нали уж 1ците били най-пречистени и ала-бала щуротии.  Rolling Eyes

1.За бодърстването бяхме така Понеделник, Вторник и Сряда(мин седмица) и сега си наваксва -демек цял ден спи
2.Давам по 150гр 6пъти на ден,ще минем на 2ките като ми свършат кутиите 1ца-демек след 5 кут по 300гр.Аз ги бях сметнала до навършени 6 мес ,че ще  ми стигнат,ама нещо не съм досметнала

Лека вечер

# 88
Слънце, дано се получи изненадата.  Peace

Elwing, благодаря! Много мило ни стана и се зарадвахме и ние с мъж ми... Миналата година точно в деня /04.07.2008/ на техния концерт в София видяхме Рая за първи път на видеозона и разбрахме, че я има.  Peace

# 89
  • София
Здравейте и от нас. Калин от вчера е много неспокоен, както е весел и нахилен, започва жално да мрънка. Едно такова тихичко мрънкотене, все едно го боли. И през нощта много мрънкаше и плачеше, та го взехме при нас... и днес имаше доста жално мрънкане... дали не е зъбче, но нищо не опипах...

Днес следобед се видях с Росикв (МНОГО е порастнала Стелето, па и се е разхубавила още) и с нашата майка-героиня Тедсън (много се е вталила!). Дойде и още едно бебче, родено на 18-ти, ама преди месец, та се събраха трима "месечинковци"...

За националната среща
, аз съм навита навсякъде и както се реши. Не мога да се включвам за организация, щото не съм от най-пътуващите... не карам кола и така или иначе пътуваме винаги с тати, така че претенции нямаме... Харесва ми предложението на Д. маймуна за септември, защото сега мисля, че ще ни е по-лесно, отколкото напролет... Обаче трябва бързо да се реши, че все пак отпуски, туй-онуй...
ЕДИТ: ами то се решило вече... е, здраве да е...

Елле, все такива новини  Hug

Тони_ст, честита половин годинка на снахичката  Hug

И на всички месечинковци   bouquet , най-вече на Теди на Дума и на Калина на Тедсъна

За масажа
не мога да се изкажа, защото го прави тати  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт