МАРТенчето ни мило вече със зъбче се е сдобило!

• 9 822
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Мацки на кой сайт беше да си провериш майчинството с ПИК. Щото на този НОЙ.БГ не става newsm78

# 61
 Hug
Чесито на месечинковците,да сте многоо послушни  Wink  bouquet

Окич
аз така правя,към 9.30 като си изпие млякото му давам колкото иска пллодово (за сега само ябълка ) и  на следобедното пак малко  Peace,на обед давам зеленчук,понякога иска мляко,понякога не  Rolling Eyes
Бейби-мони как по точно правиш масажа  newsm78,аз само с лосиона го разтривам хубаво и това е,никакви по специални неща  newsm78 ,а сутрин кога се сетя,кога не,правим малко раз-два-три  Mr. Green
охх мен толкоз да ме е страх от катастрофи  ooooh!,а моя мъж понякога се мисли за Шумахер  ooooh! и само се караме,ама в такива случаи да пази Господ  Praynig
иначе тия сутрини не мога да се опача,буди се към 7 зза закуска, после го гушвам и така откарваме до 9 -9.30  Crazy Heart Eyes

# 62
Гале пробвай, от сайта на НОИ, на справки, и най-вероятно ти излиза, че не може да се отвори страницата, ама ти пробвай с това: натисни :Continue to this website (not recommended). на  https://benefits.nssi.bg/detailedegn ( това е линка към справките)

# 63
Здравейте и от нас! Hug
Честити половин годинка на Рая и Калинчо!!!  bouquet
Честити месечинки и на другите бебоци от март!
Ние днес с две майки от квартала бяхме на лекция на "9 месеца", беше за раждането, но моя доктор изнесе лекцията и главно заради това отидох. Crazy Беше много хубаво, децата слушаха, спаха, после седнахме на кафе, нахранихме ги и преди малко се прибрахме.Сега хапвам пред компа и изчезвам да шетам. ooooh!

# 64
  • Стара Загора
Ха добър ден и от мен. БОДЛИВКЕ ко искаш да знайш от неделя съм си тука просто нямах интернет до сега - и тези от Cabletel ще ме псуват докато са живи - така ги наредих вчера и днес по тел., че ако бях аз на отсрещната страна на жицата, щях да трясна тел. Ма пък в крайна сметка аз си плащам за да имам интернет - а не завалял един дъжд, станала буря  и хоп slancetoo без интернет. Такива филми просто няма.
Та отплеснах се ама още ме държи.
Първо Честит имен ден на всички именнички. Бъдете здрави и щастливи, гордейте се с името си и Дева мария да ви закриля вас и вашите семейства.
Второ на всички рожденици, кръстени бебоци и месечинковци честито ви и на вас. Пожеланията разбира се за всичко най-най
Трето Честито зъбче на Радо.
BiliBili и аз съм на мнение, че най добре е да кажеш на мъжът ти. Двамата ще вземете по адекватно решение.
За националната ни среща догодина също съм ЗА. Както и за това на всяка нова тема - снимката да бъде на наши бебоци.
Сега да ви кажа за "мъжкият манастир" където бях. Еми няма такава красота ви казвам. Ще дам линк и към снимките, но едновременно пиша тук и ги надписвам и тях затова малко по късно. Мястото е страхотно. Казва се Бяла река на 7-8 км. от Калофер посока Карлово се намира. Страхотно е. Имаше сигурно 200 човека и около 50 палатки, имаше и няколко каравани със чужденци. Имаше и много деца (ние бяхме без тях) и съжалявам защо не взехме Митко, но догодина живот и здраве отиваме всички заедно.  Екопътеката е дълга около 2-3 км. Обиколихме я цялата. Е няма такова катерене по скалите ви казвам. Още имам мускулна треска - но пък гледките са невероятни. Та така - ето ви сега и линк към снимките - http://slancetoo.snimka.bg/mountain/ekop-teka-byala-reka.411997

# 65
Днес ставаме на 5 месеца!
Ето една тортичка да почерпим всички наши бебета - приятелчета!

Честито и на Рая и Калинчо!

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 14:07 от dyMa

# 66
Бейби-мони как по точно правиш масажа  newsm78,аз само с лосиона го разтривам хубаво и това е,никакви по специални неща  newsm78 ,а сутрин кога се сетя,кога не,правим малко раз-два-три  Mr. Green

ами,масажирам ръцете и краката (без ставите) все едно мачкаш кървавица Mr. Green
с палеца на ръката разтриваш крачетата,все едно са пластелин и искаш да ги изправиш Rolling Eyes
слагаш детето по очи и поглаждаш гърбето надолу,след това със ставите на пръстите масажираш нагоре,после масажче като на голяд човек Hug
и да го слагам на крачета,да опира пръсто в земята,да изправя ходилото,и да се мъчи да задържа собственото си тегло на краката Peace  както и да разтриваш ходилото.

ако другите майчета знаят нещо повече нека споделят Hug

# 67
Честити месечинки на порастващите ни съкровища!!!Да растат усмихнати и здрави дечица! Hug

Бейби Мони,и ние така спим и се будим с рев.Даже сякаш не се и буди,не си отваря очите,а реве.Като прави така,просто и да го гушкам,и да приказвам,той си се дере и не спира.Та или се опитвам да го оставя обратно в леглото и да го залъжа с бибата или му помагам да си се събуди и като се осъзнае къде е,спира.Засичала съм го както спи как сънува и почва да диша тежко и да приплаква,личи си,че е кошмар.А понякога сякаш нещо го приболява. newsm78

# 68
Честити 5 месеца на сладкия ми зетко Теди!   love001

Честита половин годинка на "семейство" Рая и Калин! Wink  baloni

Бодливка Hug, много ме е страх от такива работи. Ние септември миналата година имахме лека катастрофа на магистралата. Слава богу само с уплаха се разминахме,  но като се сетя какво можеше да стане ooooh! - блъсна ни една сетра, а фиестата ни е с газова бутилка отзад.

И нашата беше с газова (опел Омега) и добре че мъж ми съобрази веднага почна да изхвърля сакове от багажника,че да спре газта.. ooooh! Вас сетра,а ние се нахендрихме в тир-26 тона..
Абе Господ да пази! Praynig Hug

Слънце много красиво място! Sunglasses Живот и здраве някога ще отидем и ние,не сме били там.
А ти доста си поотслабнала,браво!

Прибрахме се поизморени,децата спят а аз отивам да хапна нещо и лягам.. Tired

# 69
Честити месечинки на бебоците. Да растат здрави и послушни  Hug
За масажа: аз започвам да разтривам петичката, продължавам към пръстчетата и после мачкам крачето отгоре. Разтривам подбедрицата и продължавам с бедрото. От коляното към дупето прява кръгови движения с дланта (около 5 пъти) и пак размачквам цялото краче.

# 70
Здравейте, мамчета!
Слънце снимките са супер.Такива местенца като това са ми от любимите.А ти изглеждаш много добре 
bouquet
Честито на всички месечинки.
Честито на всички кръстени бебчета.Засега от мен Hugи много усмивки.

# 71
И аз горе долу  така правя  Laughing за масажа ,викам си да не би да има някакъв друг начин за масаж  Hug,та за това питах  Peace

# 72
  • София
Честита половин годинка на сладкишите Рая и Калинчо! Честити 5м на бонбон Теди! Честито и на другите сладурчета, празнуващи днес!  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Доживях да си похваля и аз чавето - тази сутрин 1ч си пя в леглото след събуждане, а мама си дрема. Като погледнах часовника при окончателното ми ставане не повярвах на очите си - 9.45ч  Crazy Simple Smile Е, през нощта се буди 2-3 пъти, но не се оплаквам.  Simple Smile За мен е радост, че поне се буди в добро настроение - баткото му от отварянето на очите почваше да мрънка  ooooh!
Окич, за цикъла те разбирам - и аз съм същото "хахо". Даже се чудя как бих се чувствала, ако кърмех и нямах повече време. Сигурно щях да се побъркам, то и сега докато ми дойде за първи път не мирясах.  Crazy Blush Ама то е сигурно, защото не ми е болезнен. Ако беше, сигурно нямаше да искам да ми идва  Simple Smile
И мен ме е страх от катастрофи, особено след като правихме една с мъжо (по негова вина Twisted Evil)
Отивам да приспивам баткото, че още не иска сам  Tired , имам си две бебета  Crazy

# 73
Честити месечинки на бебоците и по специални поздрави За Теди на Дума !
Да са живи и здрави и много щастливи мигове да ви носят! Peace

# 74
Ето ни и нас след консултация и огромен рев, следствие на противохепатитната ваксина. Cry Такова жално и истерично плакане не беше правила от както стана на 3 месеца и едва я успокоих по метода "кожа до кожа"... Cry Ако можех да се съблека в лекарския кабинет не бих се поколебала да го направя. Мислих, че вече съм преодоляла чувството на безсилие и да не плача когато и тя плаче, но уви...поревахме си двете докато се успокои. Cry Иначе доки ни похвали, че сме наддали САМО 400 гр., но пък сме израснали цели 1,5 см. Аз мисля, че е повече, защото нещо не успя добре да и фиксира крачето педито...но ще видим другия месец.

Каза да и давам следобяд кисел от тази седмица, а преди обяд плодово пюре след 2 седмици, когато вече може и 2-3 пъти в седмицата и месно пюре. Peace Та така...ревлата днес..сега спи... Пуснаха ни и кръв и урина, но ще ги даваме следващата седмица.

Слънце, много са красиви снимките... направо ти завидях благородно за прекрасното изживяване. Hug

baby_moni, точно днес педиатърката ми препоръча подобен вид масаж за прасците. Peace

И сега да се похвалим - днес кумовете ни подариха музикалното гърне на Фишер-прайз за 6-месечието на Рая. Та само да се закрепи и да стои по-стабилно, ще се пробвам да я слагам - пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт