,на обед давам зеленчук,понякога иска мляко,понякога не
,аз само с лосиона го разтривам хубаво и това е,никакви по специални неща
,а сутрин кога се сетя,кога не,правим малко раз-два-три
,а моя мъж понякога се мисли за Шумахер
и само се караме,ама в такива случаи да пази Господ 

Беше много хубаво, децата слушаха, спаха, после седнахме на кафе, нахранихме ги и преди малко се прибрахме.Сега хапвам пред компа и изчезвам да шетам.
,аз само с лосиона го разтривам хубаво и това е,никакви по специални неща
,а сутрин кога се сетя,кога не,правим малко раз-два-три 
както и да разтриваш ходилото.

, много ме е страх от такива работи. Ние септември миналата година имахме лека катастрофа на магистралата. Слава богу само с уплаха се разминахме, но като се сетя какво можеше да стане
- блъсна ни една сетра, а фиестата ни е с газова бутилка отзад.
Вас сетра,а ние се нахендрихме в тир-26 тона..

Живот и здраве някога ще отидем и ние,не сме били там.

Е, през нощта се буди 2-3 пъти, но не се оплаквам.
За мен е радост, че поне се буди в добро настроение - баткото му от отварянето на очите почваше да мрънка
Ама то е сигурно, защото не ми е болезнен. Ако беше, сигурно нямаше да искам да ми идва
, имам си две бебета 
Такова жално и истерично плакане не беше правила от както стана на 3 месеца и едва я успокоих по метода "кожа до кожа"...
Ако можех да се съблека в лекарския кабинет не бих се поколебала да го направя. Мислих, че вече съм преодоляла чувството на безсилие и да не плача когато и тя плаче, но уви...поревахме си двете докато се успокои.
Иначе доки ни похвали, че сме наддали САМО 400 гр., но пък сме израснали цели 1,5 см. Аз мисля, че е повече, защото нещо не успя добре да и фиксира крачето педито...но ще видим другия месец.
Та така...ревлата днес..сега спи... Пуснаха ни и кръв и урина, но ще ги даваме следващата седмица.
Препоръчани теми