Нищо-и утре е ден,дано не е много горещо.
Не даде и да я избърша,че и се спеше и набързо и "измих очите" и позабърсах и я оставих така. Ще питам педи за някакво по-гъсто мляко,макар че не го пием това за сефте,но такова връщане не е било.
нощта в която спахме при свеки,не е плакал 

Поне да можех да спя през деня, ама като съм караконджул и аз...
!!!!!

.Много ще ми е приятно да се видя с вас
,още повече,че нали съм само аз от Пещера и няма с кой срещи да си правя.След всяка ваша срещичка завиждам благородно
,и аз така като теб

.Моя Илийчо снощи като се прибра от балкана и така истеряса,че едвам го успокоих. 

от какво се е оплашил че да спи толкова неспокойно-не знам

, много ме е страх от такива работи. Ние септември миналата година имахме лека катастрофа на магистралата. Слава богу само с уплаха се разминахме, но като се сетя какво можеше да стане
- блъсна ни една сетра, а фиестата ни е с газова бутилка отзад. Малкия дявол беше.
и ние си ходим оранжеви, постоянно сменям чаршафите в леглото, че нали Алек много обича да седи по корем (особено когато се е наял). Сменям едните и веднага пера другите, добре че не ни се е случвало да оставаме без, че тук само 2 комплекта имаме. Та ние по принцип като се наложи се дохранваме с Фризовом - то нали е гъсто. Но в последно време сме само на кърма и така...Дано при вас това да е само период 

Препоръчани теми