но аз също не бързам, както казва доктора, няма някой който не се е научил да яде. Иначе и при нас от месец и половина някъде започна често нощно будене и единствения вариант за успокояване е сучене. Не мога да си обясня дали е от зъбите или си наваксва с яденето, защото и той като Илийката на Мънки не се спира дененм / дори и за ядене/, та нощем похапва стабилно. Но се надявам с въвеждането на другата храна да отмине и този период, че да изкарам и аз някой по дълъг нощен сън без прекъсване на 2-3 часа 

Иначе е порастнал с 3 см и е 69см, а е качило слончето 500 гр - вече е 8 600 гр.

, като са прочели за ракията/ вкл. и аз/, но малко от тях ще го кажат директно. Аз лично никога не бих го направила, имала съм дете с растящи зъби, мъчили са я, но има къде по-съвременни методи за справяне с проблема
Може наистина да помага, но си мисля, че рискът от вредата е доста по-голям. Та това е твърд алкохол, ако ставаше за деца изобщо нямаше да си играем да захранваме толкова внимателно с къде по-безобидни неща. Това поне е моята логика и я споделям.Естествено, че всеки ще си гледа детето както намери за добре, но все пак нали сме тук и за да научим нещо ново, колко често всеки иска съвет и се вслушва в мнението на другия? Никой не е безгрешен. Но както и да е.Аз лично, ако 100 човека ми кажат " не се прави така", най-малкото ще се замисля по въпроса. Едно време много неща са правили, но защото са нямали избор, не е имало с какво друго да помогнат, сега сме в 21-ви век и нещата седят малко по-друго яче... Иначе още щяхме да живеем в пещерите...
Именно заради това едно време смъртността сред децата и бебетата е била по-висока. 
Запази спокойствие, сигурно няма да се потвърди диагнозата 
Да растат здрави и послушни! 

Аз също много ти харесвам постовете.
Само казваш и се заформяме. Ако не се лъжа Оки4 по това време и тя май ще е насам. 
Но така е,нито аз мога да се харесам на всички,нито те на мен.
Но не съм си позволявала въпреки бодливия ми характер,да класифицирам останалите тук като низшестоящи,високи етажи и т.н.-дори и саркастично. 
Препоръчани теми