Красиво женско лице?

• 698 858
  • 5 576
  •   1
Отговори
# 180
Аз май съм единствения човек, който не харесва Диляна Попова.

Ставаме две.  Mr. Green

# 181
  • UK
А, хубаво, реших че нещо аз съм сбъркана. Simple Smile

# 182

[/quote]

Мен ме интересува именно "тези които плащат" - за какво аджеба плащат, наистина ли ги кефят тези подпухнали джуки и сбъркани брадички. Вярно е, че с парите идва и иронията и желанието да се позабавляваш на чужд гръб, ама чак пък толкова ...
[/quote]

Щом плащат ще правят каквото си искат, пък докато има такива, дето да им ходят по гайдата, то си е за тяхна сметка.

# 183
  • София
Не ме убивайте с камъни, но след като въпросът беше поставен така:

....питам се – какви са нашенските критерии за красиво женско лице? ......
.......дайте модела за красота на женското лице у нас!

и предвид "честното и справедливо гласуване с SMS-и от целокупния български народ", давам следния вариант на отговор по темата:

Grinning

# 184
  • Козлодуй
Коя беше - Ивайла Бакалова или Теди Велинова?  Laughing

И аз си помислих за Теди Велинова! модел! Shocked Shocked #2gunfire
А за "Мис България"2009! Rolling Eyes Shocked

# 185
Vivi ме обрече на безсънна нощ довечера. Да не забравя да си купя връзка чесън на прибиране. Кръст в нас ще намеря.

# 186
  • София
Малко спам, ама да попитам. Въпросната миска пари само за цици ли е имала. Не можа ли някой лев да събере и за нос  newsm78 Тогава щеше да оправдае стремежа за българска красота и то най- красота на България  Thinking

# 187
  • Galaxy 13197853088
Vivi  хубаво беше почнала със съфорумки, защо реши че трябва да ни разваляш деня?
я продължи пак с нашите ...

# 188
  • Козлодуй
Красиво не само лице, но и тяло: ооооооооо не мога да се оправя с линка, точно Диляна Попова визирах

Адски плашеща за мен, като я видя на екрана по време на вечеря и почвам да хълцам  newsm43  

Извинявам се за тъпия въпрос, ама коя е тази? че нещо не се сещам! newsm78

# 189
Тая жена винаги съм се чудела защо я държат на екран да плаши народа.  ooooh! Иначе съм чувала, че била много ..темпераментна.  Де що спортист фане, няма спасение. Бягали от нея като дявол от тамян.

# 190
  • София
esti_30 , Василена Матакева. Чете спортните новини по БНТ.

# 191
Vivi  хубаво беше почнала със съфорумки, защо реши че трябва да ни разваляш деня?
я продължи пак с нашите ...
Калатеа, Василиса, Ламята, Бим Бам. Ламята рижавее.

# 192
Emi е едно от красивите лица във форума.Zorie и Синеоч също са красавици,а Летящата крава си е направо фотомодел.

# 193
# 194
  • Galaxy 13197853088
Emi е едно от красивите лица във форума.Zorie и Синеоч също са красавици,а Летящата крава си е направо фотомодел.

синеоч не беше ли един мъж?

Общи условия

Активация на акаунт