Красиво женско лице?

• 698 831
  • 5 576
  •   1
Отговори
# 165

Peace Аз се сещам и за Зори и Дуци, но не исках да изравям снимки.

# 166
# 167
Съгласна съм. Има много красиви съфорумки.
мда....
Зорие,,Инфантилна,,Иля,, Авчето,,, и много много други

# 168
  • UK
Най красивата жена на света според мен е Anna Falchi и явно има нещо вярно в това, че жените харесваме жени на които приличаме като типаж. Същото важи и за Amanda Seyfried, Michelle Trachtenberg, Michelle Jenner, на която не само лицето и е красиво, ами и тялото и така нататък, няма българки, но то и не остана българка неназована. Simple Smile

# 169
  Друга красива българка за която се сещам е Вики от Мастило

# 170
Белослава ми е много женствена, макар да няма идеални черти http://images.ibox.bg/2007/12/04/36674/519x659.jpg
Уинона Райдър е прекрасна.

# 171
  • На земята, която е всъщност звезда.
А на мен Вики и Белослава са ми много симпатични, но не смятам, че са с КРАСИВИ лица...Има разлики, макар и понякога малки, между красиво, сладко, симпатично, сексапилно, одухотворено, интересно, магнетично лице. Thinking

# 172
Една от най-любимите ми сцени от филм и една от най-красивите жени за мен.
http://www.youtube.com/watch?v=7exc8b4nzOo
и най-горещият стриптийз,правен някога в киното
http://www.youtube.com/watch?v=dJaYmILFt9g&feature=related
Най-красивото българско лице е на Елена Петрова
http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450gy250_705522.jpg

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 13:04 от stefani6

# 173
Само Диляна на /Дичо/ за мен влиза на 1 място за най-красива Българка много чиста кожа ! сини очи финни черти

http://press-bg.com/documents/newsimages/2009-01-09-cl-ZNIKKARIN.jpg
Да като цяло на въпроса масата женско население в БГ е красиво
 / много народ е минал , много семе е хвърлил, добре се е миксирало/

# 174
Няма да се впускам в дълбоките философски дебри на силикона, екстензиите, липосукциите, солариумни тенчета, чалга културата, анцузите и аджеба красиви жени ли са българките или точно обратното....Тази сутрин по БТВ мярнах една девойка, която дори социален инвалид и деградирал  пияница като мен е чувал и мярвал по страници на списания. Манекенка или модел, не помня, но известна. Останах в шок. Освен ужасяващата обратна захапка (която сама по себе си не е дефект за мен и не би трябвало да се коригира a priori) и съпътстващият я говорен проблем, видях някакво несъразмерно, ръбесто лице, с устни, сякаш преживели осем рунда срещу Майк Тайсън....после се сетих за една друга мацка, бивша миска с подобна физиономия и излъчване, после се сетих за една друга с неуспешни устни, а сетне тя ме подсети за една друга...цяла върволица празни, смачкани физиономии, с огромни, скъпи очила като маски за гмуркане (в подсъзнателен опит да скрият туй що не трябва да се гледа)....питам се – какви са нашенските критерии за красиво женско лице? Пропорции, форма, устни, брадичка, скули, чело....сещате се за какво говоря. Ангосаксонският модел е ясен, дефиниран, въплътен дори и в кукли, там поне е ясно към какво се стремят девойките и съответно какъв тунинг се прави. Ама тук дали от преплитане на културни, етнически и исторически причини (ах, този „Кръстопът на Европа”), нещо естетиката ни тича в различни посоки и резултатът е малко в стил „Франкенщайн”...Стана малко объркано, ама още ме държи пиенето от снощи....така де, разбрахте ме – дайте модела за красота на женското лице у нас!

Със сигурност не бих го търсила сред тъй наречените манекенки, модели и подобни мутанти. В тези среди ги модифицират по начин, задоволяващ тези които плащат.
Естествената и искинска красота я срещам навън сред обикновените хората и според мен няма един модел за красота. Всеки си е уникален и със своя си чар. Да не забравяме, че и вкусовете са различни.

# 175

Със сигурност не бих го търсила сред тъй наречените манекенки, модели и подобни мутанти. В тези среди ги модифицират по начин, задоволяващ тези които плащат.
Естествената и искинска красота я срещам навън сред обикновените хората и според мен няма един модел за красота. Всеки си е уникален и със своя си чар. Да не забравяме, че и вкусовете са различни.

Тъй де да - красотата е някъде там, сред "обикновения" трудов народ!...А пък тя и Жабата от бившия ми клас в гимназията си имаше своя уникален чар, с опуления си, изцъклен поглед, ама никой не се осмели да я целуне  Mr. Green
Мен ме интересува именно "тези които плащат" - за какво аджеба плащат, наистина ли ги кефят тези подпухнали джуки и сбъркани брадички. Вярно е, че с парите идва и иронията и желанието да се позабавляваш на чужд гръб, ама чак пък толкова ...

# 176
Елена,дъщерята на Искра Радева за мен пък е пример на каква маймуна може да се направиш при толкова добри гени от страна на майката.

# 177
  • UK
Аз май съм единствения човек, който не харесва Диляна Попова.

# 178
Не си!
За мен пълната красота е връх на кича, но моята естетика е доста по-особена.
А тези, които плащат, според мен го правят просто за да им се "махнат от главата". Жените са много досадни като си втълпят, че имат дефект и се чудят как по-скоро да го отстранят.

# 179
Не, че не я харесвам - много хубава е. Но не излъчва характер, женственост и интелект. Има излъчване на добродушна котка.  Wink

Аз много харесвам Бойка Велкова - много страст излъчва тази жена и е страхотна актриса!

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 14:30 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт