Красиво женско лице?

• 703 184
  • 5 576
  •   1
Отговори
# 270
Le Soliel, буквално закова правилото.  Grinning Уникална прилика!

Явно няма да отварям тема, а ще си пишем тук - когато момиченцето е малко и се сблъска с огледалния си образ, първо настъпва моментът на опознаване, а на харесване, а след това - на сравнение с околния свят и, съответно, на разочарование. Черните момиченца са видели руси ангелчета на площадката и искат да приличат на тях, русичките искат буклите на еди-кое-си-си детенце.. И така се започва. Някои го израстват, други го приемат, трети се мъчат, четвърти дори се поболяват. Разумното и нормалното е с годините харесването и себеидентифицирането да стават с подобни на нашите образи, защото са по-лесно достижими. Аз, и да искам, не мога да стана миньонче, нито дръпноока, нали?  Защо да го искам тогава, вместо да се харесвам и да развивам това, което имам?

С което пък не искам да кажа, че жените, които харесват различни от своя типаж не са нормални, а по-скоро са изключение от правилото.

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 23:19 от Ева в асансьора

# 271
  • UK
За мен е вярно, в жените забелязвам първо косата - дългата, права руса коса, евентуално може и на вълни, като моята, харесвам моментално. След това са очите. И Аманда, и Мишелите и двете които показах са с ясно изразени, големи очи - като моите, харесвам повече светли очи - пак като моите. След това устните - трябва да са плътни - като моите. Харесвам и големи гърди, но темата не е за това. Тъжното е, че невинаги съчетанието от руса коса, сини очи, плътни устни и големи гърди значи красива жена - аз съм примера, но такива харесвам. Simple Smile

# 272
Да, това последното /на Ева в асансьора/,  е себеутвърждаваща позиция, удобна. Освен това много си зависи и от личната оценка, която пък е сбор от самочувствие и "чувствие" на другите към теб. Човек се учи и го учат да се харесва, свиква с образа си, умният може и да го мени. Търсиш си опорни точки. Ако не се харесваш, не е себеугодно. Хубавите са тези, които ни приличат или на които искаме да приличаме.

# 273
Не бих я нарекла удобна, а здравословна. Иначе сме на едно мнение.  Simple Smile

# 274
Това са едни от любимите ми женски лица... Simple Smile

# 275
# 276
  • до една звездичка
Ей това лице харесвам аз. Peace

http://img2.slusham.com/fatalen_instinkt_2.jpg

# 277
Красиви български лица, които, на списващите тук, са добре познати:

.....................
 Simple Smile

Изтрих снимките. Кой видял-видял.  Simple Smile
Аз съм от невидялите, но пък се сетих за ДеЩоВиди.
Какво излъчване има това момиче Flutter

# 278
Улавям се, че  понякога ми харесват несъвършени лица, ето едно  такова. Независимо от носът с чупка, който сам по себе си, изваден от контекста би бил назован даже грозен, това лице ми харесва точно такова, каквото е. Дали заради нежното и топло излъчване на очите, дали защото личността, на която принадлежи съм я гледала в немалко филми и съм видяла това лице в действие. Не знам, може би ако се извади от контекста на мозъка, на душата, би спряло да ми харесва.
Но и аз да повторя, макар и да не съм самовлюбена и да не харесвам определени черти от лицето си, в един момент пак се оказва, че харесвам нещо подобно на себе си, като изключим Мерил Стрийп естествено  Wink, с която не мисля, че имам особена прилика.

# 279
Тези ме стряскат и са доста мъжествени:

_1_ _2_ _3_

# 280
Като се замисля, не мога да посоча руса жена, която да е толкова красавица, колкото една брюнетка. И това вероятно идва, за да потвърди думите на valerie, че харесваме свои типажи жени. Ето това момиче има истински красиво лице, въпреки че е известна с друга част от тялото си : http://paper.standartnews.com/images/articles/orig_263056_bg.jpg
В предният си пост пропуснах една много красива жена, която не е българка, но красотата и е завладяваща: http://www.aceshowbiz.com/images/events/TTO-001681.jpg
Според мен твойте примери се доближават най-много до идеала за красива жена в България. Забелязала съм, че тук се харесват най-много слаби и неособено високи момичета, с прави кестеняви коси, леко матови лица и леко бадемови очи.

# 281
Мда, напомнят ми за онези участници в карнавала в Рио, в чийто пол никога не можеш да бъдеш на 100 % сигурен.
Абсолютно същото чувство на страх изпитвам и аз при вида им и съм почти сигурна, че в първия постинг ставаше въпрос за първата от трите.

P.S.- по повод снимките, които показа Анджелина де. Ма Жаве, недей така да се превеждаш, бе алоу. Laughing

# 282
Наресвам ненатрапчивата "руса" красота на Ан Хечи:
http://www.geocities.com/WestHollywood/Club/2419/photos/mirabella.jpg

# 283
и съм почти сигурна, че в първия постинг ставаше въпрос за първата от трите.

И аз за нея си мисля, че е писал Селтакис, но темата е обширна и не видях дали е потвърдил Simple Smile

# 284
P.S.- по повод снимките, които показа Анджелина де. Ма Жаве, недей така да се превеждаш, бе алоу. Laughing
Хаха! Аз съм точно обратното на посочения от мен "идеал"! Joy   Просто ми се струва, че по нашите ширини се харесват такива девойки - с леко ориенталски вид!

Общи условия

Активация на акаунт