Красиво женско лице?

• 703 264
  • 5 576
  •   1
Отговори
# 345
Т.е. духовните лица, дори и не особено красиви, са на здрави хора? А красивите лица без капка излъчване, са на болни хора?...

Обратно.
Дори болни хора (които по "моята" теория биха имали и некрасиви физически черти) могат да се възприемат за красиви, заради своята одухотвореност.

А красивите лица (барабар с телата), дори без капка излъчване, би трябвало да са на физически здрави хора.

ПП Мисля, че възприемането на физическата красота, е закодирано със съвсем прозаична цел в главите ни (вж. Дарвин)
Разбиранията ни за "духовна" красота са си чисто човешки "феномен" дето разбичква и Дарвин и Марвин...

# 346
Не вярвам на Дарвин, но както и да е. Simple Smile
На твоята теория - също, ще ме извиниш!
По точно ей на тази част:

А красивите лица (барабар с телата), дори без капка излъчване, би трябвало да са на физически здрави хора.
"би трябвало", но не е доказано. Peace
Което пък би означавало, че 2/3 (да не дробя на по-малки парчета) от населението на Земята са болни от едно или друго нещо, което не би било невъзможно, предвид условията в които живеем, но не е научно обозримо. Статистически доказаните неща, не са верни за мен.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 14:06 от Бижy

# 347
А онова, което наричат харизма, какво е?

Как какво? Галка и Миро!  Peace

# 348
  • UK
Холограма, и всички красиви са по дефолт добри, нали? Малко ми биеш на античност.

На снимката на Джулия Робъртс без коса първоначално не можах да разбера тя ли е или Маколи Кълкин, честно. Simple Smile

# 349
А онова, което наричат харизма, какво е?
Как какво? Галка и Миро!  Peace
Mr. Green Тц, те са кариZма. Такова жувотно нема. Освен това и те вече не са.

Холограма, и всички красиви са по дефолт добри, нали? Малко ми биеш на античност.
По-скоро на хитлеризъм. fiuuuuuu

# 350
  • На земята, която е всъщност звезда.

Има нещо вярно, когато говорим за чисто физическа красота, разбира се. Никол Кидман и Чарлийз Терон и без коси са си супер убавици. Simple Smile А Брадко Питко  #Crazy

А ето две красиви китайски лица:
http://bbs.chinadaily.com.cn/attachments/month_0803/ziyi-zhang_l_IneXe2wpmmb8.jpg
http://media.photobucket.com/image/%2525D0%2525B3%2525D0%2525BE% … sions/GongLi1.jpg

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 14:22 от вселена

# 351
  • UK
По-скоро на хитлеризъм. fiuuuuuu
Ти го каза. Wink

# 352
Въх, Бижу, Малка госпожице, още малко ще трансформирате Холограма в Холокоста...  Mr. Green

# 353
  • UK
О, не е наша заслугата. Simple Smile

# 354
Въх, Бижу, Малка госпожице, още малко ще трансформирате Холограма в Холокоста...  Mr. Green
А, нима принципа на нацизма не е това? Здравите хора са с вид на арийци, атлетични, жилави тела и правилни, красиви черти? Останалите на сапун! Joy
Нямам щения да трансформирам Холограма в каквото и да е! Peace

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 14:46 от Бижy

# 355
На мен от гологлавите ми хареса най-много Скарлет Йохансон, но и с коса я харесвам. Ах, Скарлет, Скарлет, мое огледално изображение Laughing

# 356
  • до една звездичка
На мен от гологлавите ми хареса най-много Скарлет Йохансон, но и с коса я харесвам. Ах, Скарлет, Скарлет, мое огледално изображение Laughing

... Отражение, може би? Peace

# 357
Браво, veni-vidi! Темата отново тръгна в хубава посока!  Mr. Green
btw, защо от ника ти липсва -vici?

Joy Joy Joy

# 358
Последно вече.... Laughing не се спрях, ама се сещам малко по малко. Незнам какво мислите за тази жена, но на мен ми е много симпатична:
http://i.dir.bg/stars/images/features/f_17786325.jpg
http://img2.slusham.com/bojana_filipova.jpg
Има страхотно излъчване!

Да,и аз я харесвам.  

Ето един от най-големите майстори на перото  как описва красотата:

"Художникът би нарекъл хубостта на малката арменка класическа и строга. Това беше именно оная хубост,видът на която,неизвестно защо,ви вдъхва увереност,че виждате правилни черти,че косата,очите,носът,устата,шията,гърдите и всички движения на младото тяло са се слели в един цялостен,хармоничен акорд,в който природата не е сгрешила ни на йота;
  кой знае защо ви се струва,че идеално хубавата жена трябва да има именно такъв нос,какъвто беше Машиният,прав и леко гърбав,такива големи тъмни очи,същите дълги ресници,същия морен поглед,а къдравата и черна коса и вежди точно така подхождат на нежния бял цвят на челото и бузите,както зелената тръстика на спокойната рекичка.....Гледате,и постепенно ви обзема желание да кажете на Маша нещо необикновено приятно,искрено и хубаво,също тъй хубаво като самата нея."

Боже, този човек описва мен ooooh! ooooh!
Бижу, хелп.... #Crazy Joy
Аз обаче (вече) съм с по-светла коса... Тъпотия, знам..Само я съсипах Whistling

# 359
 Темата уж беше за български лица,но за красотата граници няма. Ето рускините,след тях са повечето холивудски хубавици...има и няколко убавци,къде без тях!

....Красавицы!

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 15:59 от maraidara

Общи условия

Активация на акаунт