Красиво женско лице?

• 703 331
  • 5 576
  •   1
Отговори
# 5 370
  • Fairbanks, Alaska
Надявам се, че rosi81 няма да ми се разсърди ако добавя още 2 нейни снимки като млада:

На втората снимка от горния пост е излязла перфектно. Единствено имам забележка към вързаната коса-някак си отнема много от чара на една жена.

# 5 371
Да не би да  е правила пластични операции?

# 5 372
  • Fairbanks, Alaska
Те актрисите в един момент винаги лягат под ножа. Номерът е хирургът да е сръчен в ръцете и да не си личи къде се е вихрил.

# 5 373
# 5 374
  • Sofia
Нека си отрича, но на 20г да имаш назолабиални гънки, а на 52 вече не, говори само по себе си.

# 5 375
Каквито и корекции да има Кейт Бекинсейл изглежда превъзходно, нищо грозно, неестествено и прекалено няма.. Красавица на всяка възраст и в тяло и в лице прекрасна.
Майка и на 77 години също е красива жена

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 09:28 от SHE_IS

# 5 376
Нека си отрича, но на 20г да имаш назолабиални гънки, а на 52 вече не, говори само по себе си.

Абсолютно. Устните й са попълвани, има ботокс, филъри и какво ли още не. На 50 + да нямаш нито една бръчка и перфектно изрязана челюст, без намеси не става.
Просто иска да поддържа мита около себе си за "вечно млада и красива", нека отрича, но няма кой да й повярва.

# 5 377
Те актрисите в един момент винаги лягат под ножа. Номерът е хирургът да е сръчен в ръцете и да не си личи къде се е вихрил.

Просто някак си изглежда различна като млада и след това. Има различни черти.

То има ли известни актриси, които не са си правили. Може да има, ама са много малко.

Но дори и да е правила, пак резултата е добре, не е изкуствено.

Майката наистина също е хубава, дори и на тази възраст. Грабва погледа. Чудя се на младини как е изглеждала. Също красавица, личи си. Има и страхотно излъчване.

Много ми е мъчно за Кортни Кокс. На нищо не прилича сега. А беше много сладка.
Дженифър Анистън също, сякаш не е себе си.

# 5 378
катето ми е любимка

и една българка, която за мен сходно излъчване и която също много харесвам, но не намирам за особено фотогенична - Людмила Сланева

Скрит текст:

# 5 379
Много си приличат.

# 5 380
Рона Митра се сетих, че също ми прилича на Кейт.

Скрит текст:

Но и на Сандра Бълок.
Май на Сандра повече, но има и излъчването на Кейт според мен.

# 5 381
  • В полите на Пирин планина
Красива е тази Рона, има специфични черти.

Барбара Палвин:

# 5 382
  • Sofia
Барбара винаги ми е била много чаровна! Heart Аз и мъжа ѝ съм го показвала в съседната тема (той има брат-близнак):

# 5 383
  • Между гори и планини
Ясемин Ален, турска актриса с английска жилка, много е нежна и на филми и на снимки
Шерилин Фен, беше наистина богиня . Обожавам комбинация от тъмна, или естествено червена коса и сини или зелени очи.
Имаше период в който харесвах Катрин Зета Джоунс, докато не видях снимки от младите ѝ години, с 2 пръста чело. Красива, но доста е работено и върху нея .
Но като идеал за красота ми е Вивиан Лий в Отнесени от вихъра. Въобще красавиците на 50те са ми някакъв идеал.

# 5 384
Шерилин е уникална красавица.

Общи условия

Активация на акаунт