Отговори
# 150
  • София
Аз само да питам: Кой ми прати СМС-а?
Бързо казвайте  newsm03
Ееее, Николче, що така бе, пиле? Ама ти не се отчайвай. Ще си намериш работа. Или пък, както една моя позната каза, ми като няма работа сега, поне едно дете да родя и да отгледам.... Айде стискаме палците усилено. Ох, ама много трудно със стиснати палци да пишеш по клавиатурата, шъ знайш smile3503
Искам да кажа добре дошла на Мелани, дано се чувстваш добре при нас  Hug
Ей, знаех си аз, че след такава новина то няма да има повече концентрация днес, ама.... Бънка, стопли ми сърцето!  newsm68

# 151
  • На планетата Земя
Аз бях - Милето!   Blush Blush Blush

# 152
... Квази защо така постъпват с теб и ти ги търпиш не ми е ясно? newsm62
Защото съм добър, с дълга бяла мъдра брада и блага като пролетен мед душа  Blush
Какво да ги правя бе nikol-че Heart Eyes ?!? Луди, млади девойки  Hug След време всички кротко ще молят за прошка Стаааария Дон Квази, но сега нека се позабавляват на воля  Hug Heart Eyes Hug Ръчкаш ме ти с пръстче в ребрата  Crossing Arms Ехххх... деца  Crazy Какво да ви правя освен да ви се радвам  Mr. Green

# 153
  • Манчестер
Ама как сте се разлигосали  Crazy
И какви са тези SMS-си  Crazy тайнствени  newsm78....бързо казвайте  #2gunfire Зази първа да признава..или Милето да се строява #2gunfire
Какво ми се пощипвате отзад  Mr. Green
Аааааййййййдееее БЪНИИИИИИ, че нЕмам нерви!!!
И аз така  Mr. Green. Айде Бънииии, излизай от храста, да не насъскам Квазито Mr. Green

Николче,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed .Дано , мила  Praynig Praynig PraynigДано!

# 154
Какво става тая седмица? Само положителни новини! Нека да е все така!

[size=14pt]Бъни, [/size] много се радвам! Всичко ще е наред! Hug

Марги, ти си невороятно положителен герой! Макар и виртулно с ерадвам, че те познавам!

Миле,[/color] а за твоята питка........нямам думи. днес от сутринта й се кефя на снимката, която си публикувала. Да ти кажа наистина много голяма прилика си докарала на малкото Пингвинче!

Квази, твоите писания както винаги освежават скучния ми работен ден. Продължавай все така........Умирам си от смях като чета мъдрите ти слова  Grinning  

Никол,   Praynig за утре!

Айде хубава вечер на всички момичета и на момчето!  

# 155
Охоооооо!

Само докато се върна от работа в къщи и какво стана - фитилът на следващата бомба също е запален!  smile3521
Ще слушате вие кака си Маргаритка-Питка като ви разправя за пресантимана си за Николчето! Ашколсун, хайде, стискаме мнооооого силно палците!

Мелани, само аз пропуснах днес в суматохата покрай бомбените атентати да те поздравя с  welcome Но след като отдавна ни четеш, трябва да знаеш, че не е заради друго, а защото гледам да евакуирам успешно всички покрай тези експлозии!  smile3532

И аз не разбрах нищо с този смс... Казвайте, ако е нещо хубаво, за да куфеем всички!

Бънка, чакаме те, пиле! Хайде, че всички тук сме тотално изкукуригали!  newsm57

# 156
Леле Николче и ти леко по терлици. А, аз нали бачкам и отварям, затварям непрекъснато, а каквито са се разглезосали тук...разчекна ми се устата.  Hug Hug Hug

Николче  Praynig Praynig Praynig

Бъни  fiuuuuuu

# 157
Мился, че много скоро ще скоча и ще нашляпам някого!  newsm66
Вие какво смятате - цяла вечер да мръхтите, да мълчите, да се потривате и да не казвате нищо ли?   smile3516 То бива скука, ама чак пък толкоз...!  smile3507
Още малко ще ви почакам да се включите и след това ще обява стачка. Не ви е срам - да карате пъпешокрушовидния Пингвин да се ядосва така!  newsm61

# 158
Хора ей ме на.
Ходих...по точно ходихме с милото.
Така съм ошашавена че.....не знам ако си сложа ръката на сърцето чуството е обърване и това си е.Все едно на луната ме изтреляха.Чуствам се като извънземно кацнало на чужда планета Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes.
Чакайте да не се отклонявам ooooh! ooooh! ooooh!.
В крайна сметка сред поредни позвънявания и все..нямаме часове се вдигнахме и беш във Щерев.Маргаритхен   love001.Почаках ама ме взеха без час хората.Прегледа ме д-р Коновалова.Инфо за нея ако имаш може на ЛС може и тук.Та...видя се плоден сак.В 6 седмица сме и 1 ден от седмата.
Все още било рано за друго----сърдечна дейност и т.н, ембрион в сака и т.н.Така каза докторката.Каза да ида след две седмици за нов преглед, кръв, урина и т.н.Следене на бременост при тях около 350 лева.Питах да знам.Къде ще се следя идея нямам още.
Изписа ми дуфастон.Каза, че на всички го изписвала до 3 м.Що така пак не знам Rolling Eyes.И нош - па даде при нужда.
Това е.Нямам никакъв апетит и ям насила.

# 159
Бънушка  newsm44 smile3521 smile3525  love001 newsm51

Желая ти от сърце леки осем месеца и един сладък зайо за финал.

УРААААА КАКЪВ КЕФ!!! ТИ ГО ЗАСЛУЖАВАШ ДОБРА ДУШИЧКЕ!!!

Ихааа имаме си  pregnant Зайче и Маргаритка

# 160
Бъни, много се радвам.  Hug Честито и да е лека и безпроблемна до края бременността ти. Отпусни си душата, наслаждавай се.  Heart Eyes

Никол, стискам палци за положителен тест.  Hug

# 161
... Нямам никакъв апетит и ям насила.
Да ама аз никак не се смея на сила  newsm62 newsm62 newsm62
Плашливото ни зайче  Heart Eyes е бременно  Joy Joy Joy Сега вече няма начин да не се напия  Mr. Green Ама едва изчаках за новината, че всичко е наред. Брат ми ме чака и нервно потропва с крак, а аз нямям сили даже да успокоявам Кралския Пъпешов Пингвин, че не е сам на линия  Hug
Хайде да бЕгам  Mr. Green
Ама съм един доволен  Mr. Green

# 162
  • София
Бъни, честито и от мен, вече официално!  preggo Ама каква си хутруша тииии, търсела хотел за морето, пък не можела да намери... Е, може и да пропуснеш тази година морето, но другото е по-важно. Много се радвам за теб и ти пожелавам леки месеци до края и само сълзи от радост!
Пък за СМС-са нищо скрито-покрито няма. Просто получих днес в най-големия хаос на бюрото ми следното съобщение: Бъни е бременна! Което беше последвано от незабавно влизане тук и..... после знаете какво стана. Миле, благодаря ти за незабавното известие.  smile3525 Сега ще се върна назад да ви прочета на спокойствие, и новите снимки ще разгледам. Лека и усмихната вечер ви желая. Квази, наздраве  cheers Влизаш ли във форма?
Николче, айде поемай щафетата  fingerscrossed

# 163
Бъни, много се радвам.  Hug Честито и да е лека и безпроблемна до края бременността ти. Отпусни си душата, наслаждавай се.  Heart Eyes

Благодаря ти мила душичке  Hug Hug Hug.Да ти се връща и то скоро.Много си ми мила на сърцето и така силно ти желая да прегърнеш своето щастие Praynig.
Разревахте ме пак.Толкова сте мили Hug.
Ленииииииииии   bouquet  bouquet  bouquet.Прочетох ЛС.Малко да се освестя и ще размисля.Аз си знаех, че си източник на информация при този богат опит.
Николче хайде да ме последваш Praynig Praynig Praynig.За работата....ами не е хубаво ама не е болка за умирачка.Не винаги можем да подредим живота като кубче.Бебето е по важно и дано да се похвалиш и ти  Hug
Не мога всички да ви изредя, че то и лекинко оглупях hahaha

# 164
Зази търсех бе пиле, не ви лъжа...ама то божа работа.Викам що така се закучи то...пък то какво излезе Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт