Отговори
# 90
Добра вечер бандитки и бандитко  Hug
Докато приключа с готвенето по нощите може и до добрютрю да стигна. Писна ми от готвене набързо и реших за утре да спретна супичка, че ми се беше прияла тези дни.
Реге  Hug Hug Hug
Зази   Hug Hug Hug
Маргич, ти да не си на диета?  #Cussing out ще ти се карам, така да знаеш  Naughty На малкия пингвин му трябва енергия и силна храна, за да порастне и да стане голям рошав пингвин. Пък и да ти кажа, като гледам тук софра са ти заточили... пък бива ли да отказваш. Хващай вилицата и лъжицата и действай здраво  Crazy
Мише, дано майчето да оздравее бързо  Hug
Vanhorn-ченце, не се преработвай. Виж Квази съвсем си беше изгубил дар-словото от работа  Mr. Green А жената на шефа не я отразявай толкова... те шефските са си криви, като че ли с конкурс ги подбират еееййй  #2gunfire Все пак имаш едно супер успокоение - ще си иде един ден  Mr. Green
Теss, много кофти като се разочароваш от приятели... дори незнам какво да кажа. Аз за това съм си свила кръга от приятели до минимума - само изпитаните с годините, а другите са си просто познати  Hug
galka, много сложна задача ни даваш. Подаръци за младоженци... хммм  newsm78 Трябва да е оригинално, практично и красиво... а може и още нещо. Една позната тези дни купила някакъв сервиз за чай от костен порцелан... сервиза е за чай, доколкото разбрах и адски скъп... защото бил едва ли не произведение на изкуството.
То и аз два дни обиколих набързо няколко магазина, че най-после насрочихме кръщенето на племеника. Ще съм кръстница и трябваше да се стегна лекинко. То преди месец бях приготвила всичко, ама ни се разболя дребосъчко и го отложихме, та дойде деняТ. Надявам се да мине безпроблемно, че ни е кривичко момченцето  Mr. Green
Квази  Hug най-после да заприличаш на себеси. Как се бях затъжила за стария "Квази"  Hug
Миле, тези заблудените големи сладури  hahaha
Хайде вече да ви изоставям, че утре ще е тежък ден и трябва да се наспя... евентуално  Rolling Eyes
Лекинка на всички  Hug Hug  Hug

# 91
  • На планетата Земя
Добра нощ, милички!

Правя бързо включване преди да си легна, за да ви споделя, колко се радвам, че видях Маргаритка и нейното момче. Изкарахме една наистина прекрасна вечер. Както обещах, замесих за нея специална ТЕМАТИЧНА питка (подобно на тортените  Mr. Green) и вградих по средата копие от снимката на нейния наследник, по която само преди ден умувахме на кого прилича. Вижте сега какво копие едно към едно сътворих (обърнете внимание на средната част на питката):

ИМАХ ОГРОМНА ЧЕСТ! ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КЪСМЕТ!     Маргаритка ми подари теста с надписаната дата, който са й дали от клиниката. За своето тестуване тя е използвала друг Шуър Чек и този й е останал. Надявам се, моля се това да е знак!  Praynig Praynig Praynig Ще го използвам, когато наистина съм сигурна, че ще видя двете чести. О, мечта непрежалима!

Желая ви усмихната нощ! Моята ще е такава!  Heart Eyes

# 92
Леле, питката е страхотна!  Едва ли има друго детенце, така добре отразено по този начин, приликата е един път  Simple Smile Grinning
Браво, Миле!

Лека нощ от мен

# 93
Е ама пак сте изписали света! А уж Маргаритка набеждава, че упостяло тук... newsm78

Значи гледам добре си изкарвате особено тези луди софиянки дето спиране нямат. Ама какви чудеса сътворявате - Милето и Марги, направо ви завиждам.

Зази прегръдки отново. Ре-генце много добре направи, че ни писа. Хиляди прегръдки.

Аз да ви се оплача пострадах. Та май днес отпуската ми свърши  Sad. Утре сигурно ще се наложи цял ден да търсим поликлиника, че в момента сме в едно малко северно селце и такова нещо няма. Немога да спя от болка и реших да ви изчета писаниците. Та какво стана, ами решихме да пробваме атракцията да караме колела върху релси (ще ви постна снимка утре как изглеждат) и моето се оказа повредено и след 2,5 км се стоварих със стархотна сила на земята и кракът ми пострада. Навехнат е ужасно, подут е, има съмнения и че е счупен, но ... това ще установим утре. Едвам се добрах до хотела, а сега и до тоалетната немога да отида. Кофти и незнам как ще се справим, по средата на дългото ни пътешествие сме и сме на 1100км от вкъщи. Толкова ми е мъчно и ме болииии.. smile3518

Но сега ще се опитам да поспя, ако мога и утре ще му мислим как ще продължим, или по точно казано как ще се върнем и кога.

Лек ден ви желая и се пазете!
 Hug Hug Hug

# 94
Камъче  spoko spoko spoko Изобщо не се колебай, а съди собствениците на тази атракция или на колелото, ако си го взела под наем. Направо трябва да си понесат отговорността за болките на нашето любимо Камъче и за провалената  почивка  #Cussing out Жалко, че са ми толкова далеко  #Cussing out

Аз не можах да се напия  Blush Нещо съм изгубил хъс за този месец и нещо  Confused Ще трябва да се срещна с професионалисти да ми върнат спо(и)ртния дух  Mr. Green

Лека нощ, пилета  Hug Heart Eyes Hug

# 95
Добро утро милички  Hug Hug Hug
Гледам Маргаритка вече тук, но още не е писала  newsm78 дали ще успея да я изпреваря  newsm78
Успяяяяяхх, първаааа  bowuu
Камъче, определено продкрепям батко Квази  Peace А след като им е толкова опасен атракциона, нямат ли си назначено медицинско лице. Да се радват, че са далече, инъчееее  #Cussing out #2gunfire Дано да няма счупване и се оправиш бързо  Hug Hug Hug
Миле, супер ембрионче си завъртяла в питката  Heart Eyes Страхотно отразяване, но пък Маргаритка си го заслужава прегръщам ви и двете  Hug Hug Hug
Квази, точно след ден ще си възстановиш способностите... само отдъхни от таз тръстика. Ще видиш, че и професионалистите можеш да засенчиш ако искаш  Mr. Green
Милички, аз изчезвам, че днес ме чака сериозно количество работа.
Успешен ден на работливците, приятна почивка на отпускарите и лека нощ на задокеанските пилета  Hug Hug Hug

# 96
Добрютрооооо!

Благодарение на вълшебната питка на Милето, хубавите мезета и истински приятелската атмосфера тази сутрин спах като пич допреди малко! Миле приемаш ли ме всяка вечер у вас "на приспиване"?  newsm62

Квазиии, искрено ти съчувствам, че не си можал да се отрежеш. Но причината е единствено пренапрежението. Споко, убедена съм, че след няколко по-нормални дни професионализмът в теб ще се възвърне!  Mr. Green

Ех, Камъченцееее, каква е тази атракция, бе? Наистина много тъпа ситуация, но мисля, че в казаното от Квази има доста резон - така че преследвай ги като немска овчарка!  Grinning Ние всъщност с мъжа ми си говорихме снощи за това как е уредено майчинството в различните страни. Интересно ми е как стои въпросът в държавите в Европа с най-висок стандарт, а именно скандинавските. Би ли ни разказала?

Лорче, браво за готвенето. Аз докато я няма дъщеря ми малко си почивам от това занимание, но поне чушки и патладжани за салата си пека във фурната.

Тес, и на мен преди 5 г. ми се случи една случка, при която доста мои "приятели" изпопадаха като презрели круши от приятелското ми дърво. Тогава се чувствах ужасно зле. Но сега, през призмата на изминалото време, виждам, че на дървото са останали най-здравите и читавите, които са по-малко от пръстите на едната ми ръка и те ще си седят там докато дървото е живо. Напоследък гледам, че са се появили едни млади крушки, на които много се радвам и много обгрижвам, защото ми се чини, че ще са от читавите!   love001  Hug  Hug  Hug

Румиксче, купи ли читави възглавнички, пиле? Да не би да спиш по цял ден вече, та не драсваш по някой ред?  Joy

Ванхорнче, я име тегли една майна на всички в работата, дето се опитват да те ядосват! Кво ти пука, в крайна сметка?!  Simple Smile

Мишанче, какса мустачките днес? Високо вдигнати нагоре, нали?

Зази, а ти, съкровище? Изправяш ли се? Така те искаме - изправена и красива, нашата фина и елегантна дама!  Hug

Мили Ванили, как си, напъди ли окончателно гадния вирус?

Лени, радвам се, че често намираш време да ни пишеш. Обаче Ифчето нещо не е много редовна, да не говорим за това, че има една сива точка (да не сме прекалено груби с черна! Mr. Green), че още не ни е публикувала снимки на Габи!

Бъни, да ви кажа, сигурно наистина си е била камшика и най-после е отишла на почивка!

Йоси, забравих да ти кажа, че от вторник на десктопа ми на работа съм сложила онази невероятно красива маргаритка, която ти ми подари, с посланието на Гьоте!

Фиорче, Кюбитче, Ре_ге, Марпенче, Прасковке, Дуденце, Деми, Дани, Паполино, Каритасче, На_Га, Галка, Маринексче и всички останали, чиито имена пребягват през главата ми, но не мога да ги хвана -  Hug и се включвайте по-често, че липсвате на компанията!

# 97
  • На планетата Земя
Добро утро и от мен!

Маргаритке, добре дошла си ни всяка вечер, "млада крушке"!  Mr. Green

Камъче, отвратителна ситуация. Такъв малшанс!  #Cussing out И на мен първата идея ми беше - съди ги! Не може да няма отговрност, длъжни са да поддържат съоръженията в изправност. Дано се възстановиш по-бързо и да е само навехване.

Лора33, успешен ден, раннобудке!   bouquet

Квази, туй тренинга бързо се възвръща. Ако беше дошъл вчера....... дори те чаках тайно да ме изненадаш на вратата.  bowuu

Хайде, събуждай се, народе! Раз - два - три!

Усмихнат ден на всички!  Heart Eyes

# 98
Ей, круши такива  Hug Heart Eyes Hug Добро утро  newsm62 newsm62 newsm62 (За обръщението, ако ще се сърдите, на Маргаритхен да е Crossing Arms )

Загубил съм тренинг и за дълго спане  Confused Снощи казах на шефа да не ме чака до обяд, но днес нещо трудовият ентусиазъм ме е метнал от ранни зори  Crazy и съм се втурнал да преизпълнявам планове, като среднощколски бригадир от 1956 година  Crazy Нищо и това ще се регулира  Hug

Братчето ми от една седмица е тук, а съм го видял само два пъти за по един час  Sad Днес денят е за него и вечерта разбира се  Hug Heart Eyes Hug Налага се да уговорим пътешествието ни до Нова Зеландия  Joy Joy Joy

Хайде пилета, давайте да разсънваме темата, че едно от основните изисквания за получаването на бебета е да има движение  Mr. Green Е, тук няма да постигнем онзи толкова специфичен вид движения, които са необходими, но не ни пречи да се постараем поне настроение и усмивки да съберем, за да сме пушки, когато настъпват по-отговорните физически занимания  Hug

Лек и усмихнат ден ви желая  Hug Аз днес няма да се престаравам  Naughty Последвайте примера ми  Mr. Green

Камъче  Heart Eyes дано се окаже по-малкото зло и  дай Боже успеете да продължите поччивката  Praynig Много се надявам болката да се е успокоила  и днес отново да се метнеш на някое скандинавско пони  Party

# 99
Привет и от мен.

Браво Миле , по-хубава пита не съм виждала  Hug  bouquet

Марги, тука съм бе пиле, чета си ви, ама нещо ми е беден речника тия дни- нямам какво да споделя. Инак освен възглавници и такъв матрак смятам да си поръчам- дори писах на завода вече. Аз се чудя, що не става това бебе  - а то явно му е неудобно  hahaha . Та тия дни ще се поправим  и ще падне търкаляне  

Камъче , едно гуш и от мен мила  , ще мине крачето, ама жалко за ваканцията

Хубав ден на всички крушки

# 100
Добро утроооооооо.........Много ми харесва Марги като каже Добро ютро! От къде беше този израз - нещо ми се върти "Ало,ало" - английския полицай под прикритие....

Хайде на кефенцетоооооооооо

Аз не ви писах вчера. Нещо не ми беше много добре....нямах и желание дори да си погледна пощата....ама ще се оправя....или дано да е нещо друго........ newsm20

Милее - каква е тази зверска питка - страааааааашнаааа. Опитвам се постепенно да меся, но за сега не се справям перфектно...но ти си професионалиска!!!!....Хайде да вметна един въпрос тук, защото бих искала ако се наложи да знам как да прикрепя тук моя снимка. От нета вече разбрах, ама от компйтъра така и не се научих........

Камъче много неприятен инцидент, ама без травми какви герои ще сме? Тия атракции са си опасна работа и както и Квази казва - я да им потърсиш отговорност.....!!!!!! Щом колелото не е било добро.......Ако ти е навехнат крака - 24 часа се слага само лед компреси. След това вече може да се намаже с лекарство или да се наложи лапа от зелев лист малко посолен и поръсен със солчица. Имаше нещо и с хляб, нещо с лук, но не се сещам с подробности.........Ще мине, но все пак трябва да сте сигурни ча не е счупен. Ако е счепен май се подуваше и потъмняваше...........абе най-добре е снимчеца!!!!

Галка за идея за подарък ще ти кажа какво бях се засилила да купя от София на моята булка, ама не можех просто да го влача..........Има един магазин COMO на околовръстното. Мисля, че са немски стоки. Имаше страхотни сервизи за хранене.........Някои стигаха до 90 части........много елегантни ми се видяха и все пак прилични цени за подобно нещо.....магазина си има и web page, ака ти се разглежда.....Аз просто не можех сама да влача един такъв сервиз по самолети и само за тове не го купих - иначе тук ще ми излезе................по-добре да не го мисля...

Марги, Марги
само така в добро настроение и дежурство тук - поддържай напрежението!!!!!Чудя се дали не бъркаш, че от мен е онази маргаритка която си качила на десктопа, за това ти пращам друга

Аз трябва да се стягам сега, че днес сме на късна вечеря, а утре заминаваме на север, на свадба...........оооооххххх, хич не ми се ходи, ама няма как - първи братовчед на мъжа ми.......така, че каквото ви пиша днес това ще е до вторник....... Hug Hug Hug Hug

# 101
Благодаря за подкрепата приятели!

Не е счупен кракът и мога де ходя, е куцам ама мога да ходя...  newsm44 newsm44 newsm44. Гледайте само на какво доживях да се радвам като побъркана, че ходя куцукайки. Ама така е и от малко човек трябва да е щастлив. Така че пътуването проделжава, може би няма да се надбягвам със всички интересни неща дето искам да направя (то вече сме на годинки и с много килограми, но ... по душа още и аз като Квази съм едно диво дете), но пътуваме нататък. Довечера пристигаме в 22 часа в един по-голям град и там ще е по-добре. И днес ще преминем границата на полярния пояс.  newsm44 newsm44 newsm44

Съжалявам, че ви стреснах, ама като неможес място да си намеря и ме болеше, та съвсем изкукуригах и реших да постна постинга и после заспах.  Mr. Green

А за съденето говорих с мойто шведче, ама не е лесно тук току-така. Ще пиша повече довечера. Ето ме и мен на колелото около 1км преди да се строполя, не ми се смейте моля. Приключението продължава!

Лек ден и ще ви чета после! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 102
  • На планетата Земя
Румикс, ей, сладурано! Така ще те награбя някой ден да те напрегръщам, не е истина!  Heart Eyes

Йоси, искам да ти помогна с качването, ама кажи ми по-точно какво те интересува, че да се ориентирам.

Камъче, камъче ми падна от сърцето. Добре, че пътешествието все пак продължава. Абе гледам те на това фото и се чудя, какъв му е смисълът на цялото това разкрачено колело? Или аз остарявам вече и започвам да губя усет за забавленията и имат ли почва те въобще у нас???  Joy Joy hahaha hahaha hahaha Да се посмея на себе си така малко!  Mr. Green

Бънка, драсни един ред, моля те, че тук има бременни и други хормонално нестабилни хора. Тревожа се за теб!

# 103

Бъни, да ви кажа, сигурно наистина си е била камшика и най-после е отишла на почивка!
Не съм  Sad Sad Sad. Поради......................... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
В къщи съм и уплашена.Вкарах си нови филми в главата Sad

# 104
  • На планетата Земя
Бънка, прегръщам те, миличка.

Не се тревожи, сподели, ще помогнем с всичко, каквото можем!!!!!!!!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 15:04 от Mileto

Общи условия

Активация на акаунт