Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната тема на дискусията във форума?
Какво съветват потребителите на форума на Zayzee?
Какви съвети могат да помогнат при справянето с предизвикателствата по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната тема на дискусията във форума?
-
Какво съветват потребителите на форума на Zayzee?
-
Какви съвети могат да помогнат при справянето с предизвикателствата по време на бременност?
-
Какви съвети могат да се дадат за подкрепа на приятел в труден момент?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?

ще ти се карам, така да знаеш
На малкия пингвин му трябва енергия и силна храна, за да порастне и да стане голям рошав пингвин. Пък и да ти кажа, като гледам тук софра са ти заточили... пък бива ли да отказваш. Хващай вилицата и лъжицата и действай здраво 
Все пак имаш едно супер успокоение - ще си иде един ден
Трябва да е оригинално, практично и красиво... а може и още нещо. Една позната тези дни купила някакъв сервиз за чай от костен порцелан... сервиза е за чай, доколкото разбрах и адски скъп... защото бил едва ли не произведение на изкуството.

. Утре сигурно ще се наложи цял ден да търсим поликлиника, че в момента сме в едно малко северно селце и такова нещо няма. Немога да спя от болка и реших да ви изчета писаниците. Та какво стана, ами решихме да пробваме атракцията да караме колела върху релси (ще ви постна снимка утре как изглеждат) и моето се оказа повредено и след 2,5 км се стоварих със стархотна сила на земята и кракът ми пострада. Навехнат е ужасно, подут е, има съмнения и че е счупен, но ... това ще установим утре. Едвам се добрах до хотела, а сега и до тоалетната немога да отида. Кофти и незнам как ще се справим, по средата на дългото ни пътешествие сме и сме на 1100км от вкъщи. Толкова ми е мъчно и ме болииии.. 
Нещо съм изгубил хъс за този месец и нещо 
А след като им е толкова опасен атракциона, нямат ли си назначено медицинско лице. Да се радват, че са далече, инъчееее 

)