Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната тема на дискусията във форума?
Какво съветват потребителите на форума на Zayzee?
Какви съвети могат да помогнат при справянето с предизвикателствата по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната тема на дискусията във форума?
-
Какво съветват потребителите на форума на Zayzee?
-
Какви съвети могат да помогнат при справянето с предизвикателствата по време на бременност?
-
Какви съвети могат да се дадат за подкрепа на приятел в труден момент?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
...... има си семки значи пъпеша
Браво,
Значи нашта докторица на 15-ти септември ще е на работа, така ли? Питам, щото има някаква вероятност тогава и на мен да ми се наложи да отида да ме види.
Сега дано и крачето по-бързо оздравее и да можеш да си се търкаляш на воля.... И снимки чакаме, да знаеш. И от 
А, ти се появи..... хе-хе
Вие как смятате? Че белким закачим и останалите от нейния късмет.....

Може септември да е нашият месец.
и добър ден
Точно, точно
Че на летището контрола е много строг
. Дори и консервирана

Хайде, ще се захващам тогава и като съм готова ще ви свирна!
Бързо да се включа в темичката преди да сме я обявили за закрита
Аз непременно до месец-два ще прескоча до София, така чче ще проверя на живичко, вярно ли е това или е само грозен слух
Пишеш, пишеш, а за себе си нито дума 
Съжаляваш, че не видяхте, а?!? Ама смело камъче си ни ти
Я по добре да обявим че е обща собственост на всички пилета от темата
Май ще изчакам с пътуването докато не открия дупка в охраната по тамошните летища
) обаче на мен не ми се струва достатъчно и... не знам
Аха - ясно
Голям майтап - е, такова нещо не ми се беше случвало....преди няколки дни ми крампира един от пръстите на краката и беше още по-голям майтап...........май трябва да взема малко магнезий........
и затова нищо не пиша. Чакам си темичката, в която ще съм в "оня списък" и това е. Но дано да е скоро, че ми се изчерпа търпението и ме гони една нерва. Ако има нещо, ще се чуе с гръм и трясък.