Рамадана на вратата чука ,да го посрещнем с усмивка -123 арабска

• 26 305
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
               Боже, колко съм загубена.  ooooh!                                                        Момичета,извинете ме за моята разсеяност. Praynig  bouquet                                                        ЧЕСТИТ РАМАДАН НА ВСИЧКИ!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 271
  • по пътеката
теди, много хубаво беше на бал4ик в двореца, но скъп входът 10 лв!линда и племенникът пощуряха да преска4ат вади4ките за водата, катерихме се нагоре, после надол, хапнахме, играха на пясъка и гроги заспаха в колата!то и ние се изморихме, 4е после си седяхме у дома на хладинка!ако някой е у4ил задо4но да казва как става с квартирите и о4ните ,4е синковецът е приет,ама не се е сетил да разпита как става за о4ните, квартира ли, общежитие може ли ? моля за едно рамо, ако има знаещи, 4е няма време? Praynig Peace

# 272
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте днес!
Марси, честито за сина ти.Къде ще учи?
Ягодке,   bouquet Какво става с теб?
Аз вече съм по-добре, благодаря за пожеланията. Дано докторката не е разочарована , че не й се оказа вярна диагнозата  Mr. Green
Доня,, права е хадил. Така трябва-първо котараците, после на мъжете да се вземе страха  Joy А пък ако имаше повече ластици на главата ... не ми се мисли просто..
Шилан, ти как си? Добре ли понасяш говеенето?
За свекървите- на една позната свекърва й чакаше да изпере и ходеше тя да простира, та да си помислят хората , че е добра свекърваи пере мръсните дрехи на снаха си,
А аз като млада булка, още си нямахме автоматична пералня и си перях с обикновена. И свекърва ми като видеше че зареждам дрехи за пране ,изкарваше един куп нейни, та да ги пуснела след моите. И изчезваше някъде.Аз изпирах моите и като я няма пусках и нейните.
Ама нали знаете, не е само да се извъртят, ами и да се изплакнат в легена няколко пъти, да се изстискат и да се прострат, И то при ревливо бебе на няколко месеца. Така веднъж, дваж и като видях, че не е много случайно, започнах да пускам пералнята като я няма. Нали съм си гадна  Mr. Green. Сега ми е смешо като се сетя, но тогава много се ядосвах. Но ако я питаш свеки, няма да си спомня подобно нещо.
Обаче сравнено с татула и индийските свекърви аз напрао си имам късмет с моята  Mr. Green

Пожелавам хубав ден на всички!

# 273
Добро утро, арабелки-хубавелки  Heart Eyes

Чета, но не пиша. Не съм съвсем в настроение.  Confused Мерси за казаните мили неща, вярвам всичко в един момент само се нарежда.  Hug
НСЕ, много завидях за вашето малко пътешествие. Балчик е много хубаво място, със специална атмосфера. Хем курорт, хем има и какво да е се види - рядкост за български курорт. Обикновено добрите условия за курортисти не вървят ръка за ръка с интересните места..  Rolling Eyes
Лили, никакъв сладкиш не съм правила.  Blush Нямам време от работата и четенето. Много хубав линк беше пуснала.  Peace
miss_tyra както са ти казали момичетата, нямам общо с Холандия. Просто много, ама много обичам лалета. А и този аватар ми стои вече доста време, май пролетта го сложих, тъкмо като се бяха появили първите лалета.  Heart Eyes Теб какво те отведе там?
Марси, не съм сигурна, понеже ние нямаме задочно в нашия факултет, но по принцип задочниците нямат право на повечето студентски привилегии - не ги осигуряват, нямат стипендии (мисля), понеже се предполага, че те междувременно работят. Толкова знам аз.. Да попита дали нямат някакви предвидени общежития за даване под наем с тази цел. Повечето университети държат празни стаи и ги отдават като хотелски стаи под наем (на ниска цена), при подобни нужди или например при идване на студенти на разменни начала. Т.е. държат ги за ползване при нужда.
Бре, бре какви свекървища имало...  Tired Кой знае какъв джакпот ще удари човек.

Редактирам, за да ви покажа малко снимки, които много ми харесаха: цък

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 09:03 от Golden Apple`

# 274
Латеа, жалко, че ве4е няма лалета . От пролетните любими са ми момината сълза и зюмбюлите, после нарцизи и лалета.

Алвера, и днеска постя и после ще си дам 2 дни почивка, че се изтощих, нали съм слаботелесна  Embarassed  Вечер едва хапвам няколко залъка  и глътки вода. И сутрин не ям обилно. Пословичния ми апетите е излезнал в отпуска явно.

# 275
  • по пътеката
я, преди кафето съм забравила да пиша ,4е е приет в търново! ако има от търново инфо ще ми е най-полезна!иман,миг4е, ако 4етете, помагайте с някой и друг телефон на бабите ,дето дават стаи! Hug newsm78

# 276
добро утро
аз по повод на свекървите да кажа за мойта екссвеки .само едно изречение ще напиша вие сами си правете извода.
изяде киселото мляко на синът ми през ноща .ставам да го храня в 6 сутринта   Shocked няма мляко ........тя и било малко жадно и си наквасила устата ......

# 277
  • Costa Rica
Добро утро и от мен!

Леле, какви вещици си отглеждате! Направо съм късметлийка, че моят монстър не ще и да знае за нас. Но пък съм виждала баба ми да взема най-хубавото парче от чинията на брат ми, за да го дадяла на бащата. Майка ми - така Shocked Twisted Evil Бабето си отглеждаше сина почти до 60-годишнината му. Като си замина, човекът се научи и да се пере, и масата да си слага, ама голям зор видя.

Марси, честито за студента! В каква специалност е приет? За съжаление общежития на задочници не предоставят, но ако почакаш до утре, ще ти метна няколко телефона на бабички. Първо трябва да се обадя на няколко колеги за инфо.

Алвера, оправяй се!

Water Lily, много интересни неща пускаш. Благодаря!

Да ви се изфукам - след дълги перипетии дребната е приета за студентка точно където искаше. Дръж се, Варна, идваме!
Слагам почерпка за непостещите, другите може да не гледат Wink За тях ще пусна нещо друго:

И малко красота за тези, които говеят:

Весел и усмихнат ден на всички!

# 278
  • Varna
Дзааааааак Hug
МАРСИ- честит студентиН newsm10
ДЕЛФИНКА- и на тебе същото newsm10л Ха'ди чакам тЪ и шА сЪ държа де smile3534
АЛВЕРЧЕ- много се радвам, че си по добре. Все по добре да си и всичко да отмине newsm10
ЯБЪЛЧИЦЕ- големи красоти си пуснала- Благодаря  bouquet
ДЕЛФИНКА- и на тебе благодаря за красотите  bouquet

# 279
Добро утро арабелки!!!
Гледам докато се обърна и тази темичка почти си заминала.
Делфина мерси за почерпката и да ти завърши и да се реализира чедото. Успех в учението. Варна е страхотен град. Нали така Делтичка?
На всички арабелки  Hug и лек ден.

# 280
Момичета чета темата защото е много приятна а и ми се ще да понауча нещо.
Marsy може би ще получиш по точни отговори ако пишеш в училищната темата.
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=66.0

# 281
  • Varna
Тъй, тъй Ники, страхотен ни е града ама нали знаеш, че родното място където и да е то е страхотно за всяка една от нас Simple Smile

дива коза wavey
нашите ме наричаха така докато не се омъжих Wink

# 282

честито на 2те студентски майки-много академични успех на щастливците

# 283
честито на студентите и на майките. във велико търново един колега наемаше стая по време на очните в общежитие, но на хотелски начала (но каза, че цената е поносима). ще го питам вечерта и ще пиша.
алвера - браво на колежката, че е сбъркала - има си добрите страни, докторът ти да не е добър диагностик  Joy Joy Joy  последното май е за графа черен хумор.
Важното е, че си добре.

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 19:38 от hadil

# 284
  • In a surreal moment!
Марси - тука питаш, тук ще ти отговоря това , което знам . За общежитието , няма право като задочник. Незнам дали дават стаи като хотел .
Имайте предвид , че факултетите в Търново са много разпилени и общежитието е до Ректората , горе на хълма , доста далеч от самия град. Оправдано е да е там , само , ако занятията му са там.
Според това къде му са очните - в този квартал трябва да търси квартира. Като дойде ще разгледа обявите налепени на съответния факултет и ще си намери , не бой се ...колко квартири ще смени...
Кога започва? Ако иска да дойде 1-2дни по-рано , да отседне у нас и ще пообиколи в града , като намери удобна квартира ще се измести...не е проблем. Не сме далеч , а и на 20 мин вървят автобусите и за толкова стигат до Търново. Каквото и да реши - насреща съм, посрещала съм много студенти през годината , приятелки , децата им , няма да ми е първия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт