ЮЛИ 2007

• 11 551
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Марти  Hug В къщи си е най-хубаво! Много целувки на Никола и спокойна почивка  Hug
Нас вече официално ни изписаха. Изследванията потвърдиха лаймска болест /до сега ни лекуваха на сляпо/. Има да пие още един антибиотик за 5-6 дни и след месец пак на изследвания. Иначе говорих с всички лекари + хора от РИОКОЗ /звъняха ни за данни за статистиката/ и според всички докторите в Пирогов не са били длъжни да изследват кърлежа??!?!? Или си покриват гърбовете или.. и аз не знам. Сега ми е интересно дали ще минат да пръскат в квартала, след като им казах от къде е хванат кърлежа.

# 241
  • София
elpet, датата е 14.09 - тогава Виктор би трябвало да тръгне на ясла, Гого на градина, а аз на работа /с един куршум три заека/ Laughing Поне да не страдам и мисля кой колко ревал. Simple Smile А не сме сложили последният пентаксим, заради болести, алергии и ред други красоти. Crazy

# 242
  • София
elpet, датата е 14.09 - тогава Виктор би трябвало да тръгне на ясла, Гого на градина, а аз на работа /с един куршум три заека/ Laughing
аа, ясно Simple Smile е голям куршум ще да е, направо черешово топче  Laughing

майче добре дошли вкъщи! Hug

аз имам една ужасно тъпа новина- току що ми звънна една майка с която излизахме в градинката а и децата н иса заедно в яслата. яслата нямало да работи от утре а от края на септември щото били почнали ремонт на 29 август. аз съм в пълен шок и още по-пълна безизходица. ицо е на работа от утре по цял ден, аз също, двете баби работят и не могат да вземат отпуски, като едната евентуално би могла да изклинчи за по половин ден и после какво? направо не знам какво да кажа, гръмна ме в челото с тази новина #Crazy

# 243
  • София,
Привет на всички
МАйче, Мариска, радвам се, че сте си у дома! Hug
Аз после ще пиша така ме зарибихте и мене с тия турски сериали, че по цял ден не се откъсвам от ТВ #Crazy. ДОбре че днес времето е гадно та нсе беше много за излизане. Tired
айде после ще пиша като свършат сериалите Joy

# 244
  • USA
При нас вълненията продължават. В 2.30 ни се обадиха, че ни евакуирах. Стегнахме багажа и се натоварихме и чакахме пожарникарите, после се оказа, че са сбъркали телефоните  ooooh! и вместо да се обадят на част от квартала са се обадили на целия квартал. Засега оставаме, но и багажите ще останат в колите, че не се знае. Със съседите гледаме пламъците и се молим да ни подминат. Абе, яд ме е, че не си останахме в БГ още 10 дена докато минат тука патакламите. Много е натоварващо.
Много е гадно това с детските градини. То и при нас май ще забавят годината, добре че не трябва да ходя на работа.

# 245
Бързо оздравяване на всички болнички  Hug Heart Eyes
Ели, пробвай в някой клуб да го оставиш ,докато намерите решения  Rolling Eyes Егати историите в тази държава.Пътища затварят, топла вода няма цял месец, детски градини ремонтират в началото на есента-пълна лудница и немърливост.Вчера вместо да работят тези по пътищата, си почиваха,а булеварда който са стеснили е главен и почти само оттам се излиза от Младост.Хората се прибират с часове от работа вечер заради нечия немърливост  #Cussing out
Леле, Велина, направо ужас, дано да спрят скоро пожарите PraynigКак е Криси, мина ли му коремчето?
Марти  Hug

# 246
Здравейте Simple Smile
Радвам се, че вече сте си вкъщи, Мая, Марти  Hug
Много съм щастлива, защото Гери вече си е с нас, свърши дългата ваканция при бабите и тази седмица ще си се гледаме двете, а от другата започва градината  Grinning Вики, от нашата искат изследвания за чревни бактерии и празити, бележка за липса на контакт със заразно болни и някаква здравна карта май беше /от педито/. Ели, много неприятно това с детската, и нашата трябваше вече да е започнала. Дано намерите някакво решение, аз й казах на моята шефка, че няма кой да гледа Гери и тя ме пусна въпреки многото работа  Hug
Гери е станала много гальовна и аз съм на седмото небе  Laughing Преди изобщо не даваше да я цункам и гушкам. Лошата новина е, че с махането на памперса сме на приливи и отливи, а ако започне учебната година с памперс, не го виждам махането до другото лято  Sad.
Планирам до края на седмицата да сложим превенара.
Велина, дано овладеят положението и не се наложи евакуация  Praynig
Бързо оздравяване на болните дечица и лесна адаптация на ясленчетата  Heart Eyes И мен ме е страх от адаптацията, днeс ходихме до градината и Гери се размрънка, а не е ходила от срeдата на юни, но явно помни  Laughing

# 247
Елпет,това е ужасно.Аз бях така миналата година ,само 4е за лекциите и единствения вариант е клуб,друго не мога да те посъветвам. В последния момент намерих кой да го гледа,но сега ве4е не знам ,ако по4на работа и се разболее какво 6те правя  Rolling Eyes

Уйнкс,стискам палци да овладеят положението възможно най-бързо.

# 248
  • София
ох направо не знам, адски съм притеснена, наистина нямам друг вариант освен клуб. преди малко се изпокарах с майка ми, тя ми заяви че няма как да си вземе отпуск или да отсъства, направо се чувствам предадена Confused свекърва ми си е използвала цялата отпуска за другите внуци и сега няма такава. евентуално би могла за по половин ден да помага в различнтие си смени, но за другата половина не виждам вариант.
за клуб казвате ама не знам къде-идея си нямам къде има за по цял ден.
от утре съм в болнични, поне за тази седмица има "решение" Rolling Eyes

# 249
  • София
Ели, просто нямам думи. Във Фъни съм виждала деца да ги оставят за цял ден, не знам каква е цената, но със сигурност има отстъпка. Не се сърди на бабите, те няма как да реагират при такава ситуация. Обаче на тези от градината трябва да им се вдигне бая голям скандал, не че ще се промени нещо. Но са били длъжни да ви предупредят навреме.

Велина, стискам палци за вас, а и за всички хора там!

Марти, радвам се, че си вкъщи.  HugАз не мога да избирам от моя телефон временно и за това не звъня. Как е Никола? Имаш ли БХС резултати (забравих кога трябваше да излязат Embarassed)? Кога си пак на видеозон?

Аз днес бях на обяд да се запознаем с колегите, мина добре. От утре съм на работа. На 14, 15 и 16 септември ще сме на фирмено мероприятие на Св. Константин и Елена, много се притеснявам как ще приспиват вечер Кая. От петък вечерта започвам пак да се мажа с даум екзол в опит да я отбия, за да е по-лесно, но направо ме е страх. Лошото е, че точно в средата на септември трябва да тръгне и на ясла, та ще й се натрупа стрес. И аз много много се притеснявам от адаптацията в яслата. Сестра ми може би ще помага, ако Кая боледува (дано не се налага), но как ще свикне да ходи, изобщо не знам. Сега колкото и да я убеждаваме, че е много хубаво там, тя винаги отсича "Ама аз не искам да ходя!"

# 250
  • София
Велина пожелавам ти дъжд или поне 10 градуса по ниска темп.
Аз гледам края а мелодията и може би ще гледам следващия с кънчо.
Тези от ДГ и Я май нарочно си увеличават отпуските почнат ремонт в края на мес.август и при нас миналата година беше така та чек ноември почнаха  Shocked но и тази година пак се ремонтират Laughing

# 251
Здравейте!
Много емоции в нашата тема.
Марти, долре дошла Hug
Весе, Ува, дано се оправят дечицата бързо Hug
Това че не са длъжни да изследват кърлежа в Пирогов доста ме учудва. В нета навсякъде пише, че трябва да се изследва. Направо не мога да повярвам какви абсурди съществуват.
Ели, в Смехурко мисля, че също може да го оставяш, дори ще ти е близо до работата.
Аз направо не искам и да си представям какво ви е като ги пускате малчовците на ясла. Чувствам се много неподготвена за този момент. Днес нали цял ден не съм виждала Дели и се чувствах ужасно зле. Надявам се тези ми чувства да изчезнат с времето и да не ми е толкова болезнено без него Confused
Лека нощ! Отивам да си го гушкам Heart Eyes

# 252
Привет, момичета. Минавам само за здрасти. Много емоции има в темата - къде приятни, къде не  Confused Бързо оздравявяне на болничките. Много прегръдки за Уинкс, Марти, Малчо, Инка и останалите  Hug
Ние си прекарваме страхотно и времето също е супер Hug

# 253
ДУ
елпет,съ4увствам ти и да ти споделя с моя опит от миналата година с клубовете.Навсякъде ми казваха,4е могат да го гледат по цял ден,но няма къде да спи.На някои места ми отказваха,просто е ужасно.Стискам палци да намери6 свестен клуб  Peace Пробвай и в 4астна ДГ,ако има6 възможност.Сега видях долу линка на една.

Днес ве4е сме си в на6ата група и се надявам Марти да не пла4е,поне сутринта не го 4ух,пък и се оказа,4е имаме 2 приятел4ета от парка в групата.

# 254
  • София,
ДУ и от нас
ЕЛи гадна работа е това с ДГ и Я, ама Ивето е права, цяло лято спаха сега се сетиха да правят ремонти,ъ дано поне приключат по бързо.
ВЕси, УВА бързо оздравяване на мъниците. ВЕСи надявам се все пак да заминете за морето, пълни чантата са лекарства и тръгвайте ,тя Инка е силна и ще се справи.  Hug
МИмозка весело изкарване на вас! Hug
Бубе и аз като теб не мога да си представя, че мога да се отделя от малката, и на мен ми е трудно. НО те растат и си искат своето, неможе вечно да стоят до нас, постепенно се свиква.
СЕга баткото го няма вече втора седмица при нас и ми е много гадно, вечер си говорим по скайпа и се гледаме на камерите и така ми се иска да го гушна, а той е толкова голям вече, но още си ми е гальовен и си обича мама да го гушка.
ВЕлинче дано сагата ВИ скоро приключи благополучно. Sick
Герунди вие с ГЕрката като сте си в къщи какво ще правите, какво ще кажеш да си организираме една малка срещичка някой ден в парка срещу УНСС, да се видим, да се запознаем, децата да поиграят, стига времето да е хубаво. Blush
Ние се приготвяме да се поразходим малко навън

Общи условия

Активация на акаунт