ЮЛИ 2007

• 11 529
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
  • sf
Аз не ,че ги защитавам,но да кажа,че не самите градини, а общината решава кога да ги ремонтира. На всичкото отгоре след като се обяви конкурс за фирма изпълнител на ремонта, трябвало да минат мисля 14 дни от избора на фирма и чак тогава да се почне самия ремонт. Тъй че цялата тая работа е заради абсурдите на бюрокрацията.  ooooh!

# 256
  • София
Велина чета че се разрастват пожарите,пиши как сте?Да бяхте останали тук,кой знае какви са сажди дим и жега.Много ви мисля  Hug

# 257
  • Бургас
Да, Вики, защото срока за обжалване е 14 дневен и няма как да се започне каквото и да било докато не е изтекъл. Лошото е че процедурите са тромави и докато се изготви проекта и се мине през всяка една стъпка от Закона за обществените поръчки и лятото изтекло  Whistling

# 258
Цоп.
Не6то не ми се отразява добре това ранно ставане ,цял ден съм в полусън,но трябва да се тренира за работа.Марти днес не е плакал в яслата,добре се е държал.Ве4е съм по-спокойна,даже утре може да остане да спи там.

# 259
Здравейте  Hug
Дани, ще се радвам да се видим тези дни, нека разменим координати на лични  Simple Smile
Айка, успех в новата работа; днес бяхме в зоологическата и там разпознах Кая - с Гери се возиха на едно влакче  Grinning
Буболечка, все така да продължава Марти  Hug

# 260
  • На края на вселената!
Здравейте, мили мами и дечица от нас!
След скиторене цяло лято вече сме си в София. Днес беше първи ден на Кати в яслата и се е държала много добре, за кратко е плакала по обяд, че й се спи. Дори е спала там. Всичко си е яла и никого не е пребила (за сега  Embarassed). Днес тя не разбра много какво й се случва и къде отива, подозирам, че утре ще реве порядъчно.

Поздрави и целувки за всички, липсвахте ми  Hug Heart Eyes

# 261
  • sf
Теди, в яслата на Шонев ли е?
А в колко го водиш,та се оплакваш от ранното ставане?

# 262
Ей, браво на Кати  HugСъвсем нормално е да си поплачкат дечицата ,все пак толкова време са плътно до нас.аз повече се тревожа за болести и тревоги от този характер, не толкова за тъгата- ще свикнат бързо,те са пригодени а е така  Heart Eyes
Браво и на Марти, все така мъжки да се държи  Grinning
Тони купи днес столче за колелото и каска за Ева, цял следобяд обикалят квартала- тя е предоволна и щастлива, аз също че си пийвам сокче на спокойствие  Laughing
Велина не пише,явно са ги евакуирали Praynig

# 263
  • София
оффффффффф ooooh!
ето ме и мен
още нямам решение за следващите дни. по всяка вероятност ако не намеря подходящ клуб ще ходи на ясла от вторник, защото ицо почива в понеделник, за мое щастие. най-късно в сряда, ако ицо се комбинира с майка му за във вторника, че тогава до обяд пък е свободен.
днес минах през градината- едната сграда е на вили и могили както ида се пише тва чудо...не ги виждам да свършат до 20 септ., а и не знам дали ще ремонтират другата, не ми се питаше....
тъпото е че сега ще се правят наново изследвания а пък открих че вита не били правели или поне така ми заяви една тросната лелка преди малко, явно не й се е работело на женицата.
знам че в рамус правят ама всичките им лаборатории са ми яко неудобни...
педи не ми даде направление, не помня какво беше оправданието, но общо взето ме отсвири.
не е проблема в парите ама карай, но рече жената че тр да кажа че изследването е паразитологично за детска градина (стъкълце +ако в контейнерче, това ми искат, а и да, бележката за липса на контакт със заразно болни. за здравната карта не са казвали нищо, ама нали носихме миналата година newsm78)

галена, за този клуб фъни може ли малко координати  да ми дадеш  Hug не съм го чувала за съжаление, то не че и много по клубове ходим с коки де  Embarassed

ами туй е от мен...

# 264
  • София
Гери,наистина е била Кая Simple Smile Казах му аз на мъжа ми, че с този форум имам шпиони навсякъде  Laughing

Дано са добре Велина  Praynig

Ели - http://funnybg.com/, виждала съм там да ги приспиват в една стаичка. Чувала ли си Марти? Аз не успях днес.

# 265
  • USA
Само влизам да кажа, че сме добре. Не сме евакуирани. Ще пиша още после, че сега ми реват на главата.

# 266
  • Асеновград
Добро утро ,
обаждайте се ей , като не се разписвате ви мислим.
Велина , как са нещата при вас?
Марти , как си ?Трябва да се отчиташ , че се притесняваме.
Браво на Кати , да е все така , а и здрава.
На Тедо също му искаха изследванията , при това всички , кръв , урина и чревни , щото не е ходил 2 месеца , единия от които бяха във ваканция , а другия сборни груби и не го искаха.И аз мислих , че личната ще ни отсвири , но Гошо е взел направление.

Стиснете по един палец за мен следобед , ще имам важна среща.Довечера ще ви разкажа.

# 267
  • София,
ДОбро утро и от нас, ВЕроника снощи стоя до късно и сега още спи, но след малко ще я будя. Laughing
Успех на всички малки ясленчета и дано да няма болести, всички да са здрави и да са добри ученици Wink. Ние пък ще се учим в къщи Wink
Ели лошо че педито Ви е отсвирила, то по принцип май имате право само на едно таковма изследване в рамките на една година, но не съм сигурна, обаче той Коки тръгна още миналата есен на ясла така, че не би трябвало да има проблем, трябвало е да настояваш за направление.
БИли  Peace
ВЕлина дано вече свършва сагата при вас, кажи какво става, успяха ли да потушат пожарите.
ТОмасе добре завърнала се  Hug
ГЕрката скоро не се е появявала и тя, как ли са Ири - Бири и кака СОфи?
МАрти  Hug  Hug
Хайде приятен ден от нас, ние ще се приготвяме за разходка.   bouquet

# 268
Герката са на морето и на децата им е идеално  Mr. Green
При нас става все по-страшно... уж лошото мина, но се оказва, че малчо е много наплашен. Вчера в Смехурко е направил истерия когато са посегнали да му сменят памперса. Явно е решил че ще го боцкат или ще му гледат обрива. Даже и Т беше вдигнал над 38 и като го гушнах за 10 мин я свали - според мен е била от емоции. Аз се надявах да стои там за по 2-3 часа да мога да уча, нооо... няма да го бъде.
За капак - антибиотика е много горчив и се пробвах да го пробутам със сок и с храна и сега не ще да яде и да пие... иде ми да крещя. Като му го набутам насила в устата и после не се сеща да преглътне и остава лошият вкус и реве и се пъне докато не повърне.
Май няма край тази история  Sad

# 269
ДУ
НИе поставихме рекорд сигурно,след 2 дни в яслата Марти е болен,сополи,подка6ля ,нямам думи  Confused

Мая,ужасно е ,много ви се събра напоследък.

Вики,в 6онев сме,вода кам 8 20,ама ние по принцип спим до 9-9 30 за това се оплаквам  Whistling

Ако сме така всяка седмица не знам каква работа 6те по4вам,депресирам се яко ве4е  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт