ЮЛИ 2007

• 11 563
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
  • Асеновград
Буболече , рекорда го държи Тедо.Два дена за по 1 час стоене.Така е в началото , иска ми се да те успокоя , ама и мен ме притесняват същите неща.
Мая  Hug , кураж.Още малко и ще мине , Малчо ще забрави и всичко ще е наред.Ще се справиш с ученето.

# 271
  • София
Мая, Hug ще мине,кураж.

# 272
Били,а има ли свър6ване този период някога  Rolling Eyes НЕ6то много ми се събра напоследък и съм супер изнервена.Знаех,4е 6те боледува,но се надявам да не е през 3 дена .

# 273
  • sf
Теди, за съжаление няма гаранции.
Имам познати,чиито деца си боледуват и в училище през няколко дни.
За жалост няма универсално решение.

# 274
  • USA
Привет! При нас положението е по-добре. Мисля, че овладяха пожара в частта до нашия квартал. Поне не се виждат пламъци и дим. Палеха насрещни огньове и с булдозери за махали храстите около къщите. Много се възхищавам на пожарникарите. Неуморно и всеотдайно гасиха по всякакви начини. Вчера валеше пепел и гледам да заведа Кристиан малко по-надалече за да не диша този въздух. Абе, ще ближеме рани, но важното е че сега сме по-спокойни. Може би утре ще може и да разопаковаме  Simple Smile.

Кристиан още е с разстройство, въпреки диетата. Подозирам, че и растящите му кучешки имат нещо общо с това. Не го боли корема. Дано скоро да приключи и тази одисея. Още не сме свикнали с времето, ама то ще си отнеме сигурно още 1 седмица. Много съм уморена.  Той много се тръшка и мрънка.
Ще тръгва на ясла от следващата седмица на половин ден първия месец. Донякъде се радвам, защото там ще влезе в релси и добре ще му се отрази. Само от болестите много ме страх.
Буболече, при нас миналата година този период беше около 5 месеца. Казват, че 20 настинки трябва да мине детето докато се адаптира. Имахме месеци с по 2-3 дена посещение на яслата. Моля се сега да не е така.

Мая, много ти съчувствам!  Hug Ще се оправи Малчо, ще забрави с времето. И Криси беше така след като го шиха, но постепенно забрави и придоби смелост.

# 275
  • Варна
Добър ден  bowuu
Пак съм тук. Прочетох по доагонал, само неприятни случки. Sad Sad
Марти, Уинкс, Мая   Hug
Ние пообиколихме малко България, поразсеехме се и честно казано се поизморихме малко от почивката  Tired Децата вече са по ясли и градини.В Априлци беше много хубаво-зелено, тихо, спокойно. Изкарахме супер, чак не ми се тръгваше.Водихме ги по поляни и горички, успяхме даже да ги качим да видят водопада, макар , че прехода дотам беше 7 часа в двете посоки.Нелия си я сменяхме от ръце на ръце, а Преско устоя без нито едно мрън.Красотата и гледката отгоре си заслужаваше.
Яна, наистина много жалко , че не си разменихме телефони, сигурно сме били близо една до друга.Снимки от концерта имам,но са с телефон и качеството не е много добро, щото уж казаха че с фотоапарати и камери не може, но се оказа, че всички си носеха  Wink.
Снимки от Априлци

И от морето

# 276
  • USA
Ей, никой не се свърта тук! Айде кажете какво става с Мелодията, че много ми липсва и само се чудя.

Буути, супер са снимките! На много хубави места сте били и си личи, че сте били щастливи. И на мен много ми се доходи.

# 277
  • На края на вселената!
Велина, ако питаш  за Мелодия на сърцето (или както се казва сериала), качват го в един от тракерите и можеш да си го дърпаш и гледаш там мисля.

Катето днес като я водих беше много весела, казваше как и с кое ще си играе, как ще спи и яде и вървеше бодро с мен и кака й. В момента, в който видя лелката, даде заден и ревна. Бързо е млъкнала, защото след по-малко от 5мин никой не плачеше. А после ми казаха, че цял ден се е хилила, яла и спала. Като я взимах също беше весела.

# 278
  • Асеновград
Ех , тва Кате , бе  Heart Eyes.Опасна е , оправно момиче.
Бути , много сте хубави и четиримата , Нелия е много яка с розовата рокля и чорапите.
Велина , радвам се , че се прояснява при вас  Hug.
Буболече , Вики ти е казала , зависи от детето , моля се Тедо тази година да не е така.
Бях на интервю за работа , мисля , че ще сменям моята , но още ми е рано да ви кажа подробности.Утре ще трябва да кажа на шефа ( прекия ми шеф ) , той много ще ми липсва , много научих от него.

# 279
  • USA
Били, ако не си сигурна, че искаш да сменяш и нямаш твърда оферта недей да казваш на шефа си. Няма да си помогнеш така.

# 280
  • София
Браво, Били, много се радвам, ти имаше нужда от промяна!

Марти е в болница пак, от вчера Sad Приели са я с ново кървене, не знаят точно причината. Вчера са я гледали на видеозон, бебето е било добре. Днес не са я гледали и е притеснена. Никола беше при нея, като се чухме. Много й се насъбра, пращайте и положителна енергия, друго не знам какво да кажа!  Hug

Дописвам - Били, аз останах с впечатление, че имаш оферта вече, така ли е?

# 281
  • Асеновград
Имам да.По-добра е от сегашната ми работа , неизвестното ме плаши.
Мислех за Марти , че щом не пише има нещо такова , много поздрави , с нея сме  Hug.

# 282
  • София
Велина радвам се че имате напредък с гасенето.Ак можеш да дръпнеш от някъде епизодите ще е най добре,на две на три Джамил заминава за лечение в Швейцария с баща си даде развод на Ламия,опита да се самоубие не му стишкаше явно,днес Кекан говори с Л че я обича малко се "наведе" но Преди да замине Дж.написа писмо и Лам.го прочете и рипна към летището а Кенчо я чака в къщи с пръстен и букет.Извинете че пиша тук
Марти стискаме палци с Ради и Ники за теб и бебето  Praynig

# 283
Ох, стискам палци за Марти и бебчо... Много се изтормози  Confused
billie и аз скоро имах подобни размисли за моята работа.. Смело на пред  Hug /не че аз бях много смела де..  Embarassed /
И след всички оплаквания от последните дни.. да се похваля  Mr. Green Днес станаха 8 години от както сме заедно със Сашо  Heart Eyes Даже имам подаръче-изненада и много ме трогна  Grinning И по случай празника.. отивам да уча, че мен ме чака..
Обаче да ви кажа... порастнала съм явно  Mr. Green Друг път вечерта преди изпит съм ужасно изнервена и притеснена и ако не се чувствам добре подготвена въобще не ходя /по този повод още не съм завършила/, а след последните ми емоции такова нещо не може да ме трогне. Както всички се досещате не съм добре подготвена за утре, но.. ако не утре.. следващата сесия...  Sunglasses

# 284
  • USA
Били, честито! Много хубава новина. При теб си беше въпрос на време, че се измъчи на тази работа. Дано новата да е по-удовлетворяваща и по-спокойна.   bouquet

Много стискам палци с Марти да се оправят нещата! Много голямо напрежение е това.  Praynig

Иве, мерси много. Сега ми стана още по-интересно. Мога да свалям, но ме е страх, че тук е доста контролирано това. При Кенчо работата отива на "късно е либе за китка".  Laughing

Мая, ще се справиш! Сигурна съм, че всичко ще е наред.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 23:27 от Winx

Общи условия

Активация на акаунт