Много моля - добър гръден хирург в Пловдив

• 4 923
  • 7
  •   1
Отговори
  • Варна, Пловдив
Здравейте,моля препоръчайте ми добър специалист, и аз не знам какъв ми трябва, но вчера докато бях в банята и се наведох много силно ме заболя лявата гърда и и страшно много се притесних, струва ми се че напипвам нещо, но не мога да бъда сигурна, защото ми се вижда огромно. Четой наляво и надясно и искрено се надявам да е нещо леко и доброкачествено, иначе преди цикъл ме наболяваха гърдите, но след него - не и аз си мислих,че е заради хормоналните промени в този период.
 Sad Sad Sad

# 1
д-р ковачев,д-р велков-мц"кючук париж"и военна болница.

# 2
  • Варна, Пловдив
можеш ли да дадеш повече координати за тези лекари, може и на лични да ми пишеш Hug  bouquet

# 3
д-р ковачев е в отпуска до петък.д-р велков работи.неговият мобилен е 0887947357.
тел.за повече подробности-регистратура на мц-605400.
и двамата са млади,отзивчиви и добри.
успех! Peace

# 4
  • Варна, Пловдив
  bouquet
благодаря ти

# 5
моля.успех на теб! Hug

# 6
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте,моля препоръчайте ми добър специалист, и аз не знам какъв ми трябва, но вчера докато бях в банята и се наведох много силно ме заболя лявата гърда и и страшно много се притесних, струва ми се че напипвам нещо, но не мога да бъда сигурна, защото ми се вижда огромно. Четой наляво и надясно и искрено се надявам да е нещо леко и доброкачествено, иначе преди цикъл ме наболяваха гърдите, но след него - не и аз си мислих,че е заради хормоналните промени в този период.
 Sad Sad Sad

за гърдите посети специалист мамолог,ако имаш нужда от такъв мога да препоръчам в Гр.Пловдив.
Нормално е преди цикъл да те наболяват гърдите.Виждам,че си на 25 години,ходи ли на преглед и какво ти казаха?

# 7
  • Варна, Пловдив
Благодаря на всички ви за отговорите  bouquet
Много исках да отида,но докато чаках да ми мине цикъла се наложи да ходя спешно на хирург (получих възпаление след вадене на мъдрец с операция Sick) и....ми свършиха парите, няма от кой да поискам и затова си чакам следващата заплата Cry Cry, която ще е, да се надявам, след 1 седмица - тогава ще отида.
Направо ме хваща яд, като знам каква голяма част от заплатата ми отива за здравно, социално и т. н. подпомагане,  а ако ти се наложи си нещо - плащаш всичко newsm78.
Пак благодаря на всички Hug
....да спомена,че като си махна сутиена започвам да усещам нещо като тежест, но само в вляво, това случва ли се и при вас, сега въобще ме е страх да го махна Cry

Общи условия

Активация на акаунт