И най-малкото ни ЮЛЧЕ на годинка вече стана (тема 125)

• 13 108
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Не ни е много по темите, но вижте това, уникално е...
http://vbox7.com/play:c382b83f&al=1&vid=956724

# 136
Друго си е да се оплачеш във форума. И фиби се намират, и бутони излизат  Joy

И аз понеже се оплаках от зъбите вчера та спахме цели 3 часа, което си е добре, доволна съм. Предишната нощ на всеки час ставахме

# 137
  • София
Браво на детето Simple Smile

# 138
Честит имен ден на Самуилчетата! Със здраве да си носят името!   bouquet

Сисони, браво на детето!

# 139
Не ни е много по темите, но вижте това, уникално е...
http://vbox7.com/play:c382b83f&al=1&vid=956724
#Shocked

# 140
Почерпете се за здравето на Сами Heart Eyes  food010 cook newsm38 Благодаря ви за пожеланията!   bouquet
Да са живи и здрави и Самуилчетата на Дени и Петрадимо!
Сисониsmile3501

Това за мравките е самата истина, но най-уникалното е как действат всички заедно като един единствен разум.

# 141
Честит имен ден на Самуилчетата

# 142
Честит имен ден на Самитата! Да са живи и здрави и умерено палави!

# 143
Честит имен ден на Сами на Аелия, Деница и Петрадимо, да са ви живи и здрави!

Благодаря отново за поздравите за Дани  Hug

Ние имахме тежка нощ  Tired Снощи уж беше уморена, а успях да я приспя чак към 12 и нещо  ooooh! Съответно докато си легна аз, стана 1, а през нощта се събужда 100 пъти, днес едва гледам  Tired

Сисони, супер, че сте намерили фибичката, а копчето е излязло  Grinning За Дидо знам разбира се  Simple Smile, изненада ни Сашко, уж на 15-ти щеше да е секциото, но той нямал търпение да излиза  Laughing

Ангелче, хубави снимки  Heart Eyes

Браво на Сами, някой път се изненадвам и аз колко са хитри и как всичко виждат и помнят тия мъници  Heart Eyes

# 144
Купа, много е вълнуващо да имаш племеник. Честито! Да е жив и здрав. И моят племеник е Даниел  Laughing

Честито на всички Самуилчета! Много го харесвам това име.

# 145
Честит имен ден на Сами на Аелия, Деница и Петрадимо, да са ви живи и здрави!

Да добавя и Сами на Донка   bouquet

# 146
  • София
Честито на Самуилчетата ни Simple Smile Да радват много мама Роси, Дени, Петра и Дони (вярно, мамо Иви, тя също си има батко именник) Simple Smile

Все забравям: Честити племенници на НБМ и на Купа! Моя близка приятелка пък роди по обяд, радвам се много за нея  Party

Това с мравките е варварство. Да изтребят гадинките и да им разтурят дома, за да видели колко е голямо. И какво, като видяха?!?

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 14:58 от julie.k

# 147
Това с мравките е варварство. Да изтребят гадинките и да им разтурят дома, за да видели колко е голямо. И какво, като видяха?!?
Първия път като го гледах, си помислих, че е някакъв изоставен мравуняк, втория път се загледах в началото на клипа, че щъкат мравки, докато го пълнят и ми стана гадно... представяш ли си колко месеци, че и години са се трудили, докато построят това чудо  Rolling Eyes

# 148
Много съм смотана, да забравя Сами на Донка  Embarassed Доне, да ти е жив и здрав сладкия Сами! smile3525
Кофти е наистина че им развалиха дома на мравките, ама в науката има доста гадости да ви кажа  Confused Много неща няма как да бъдат изучени без жестокост, особено в анатомията и физиологията  Sad

# 149
Хайде и ние в групата на болните. Меги е с 38 градуса от сутринта. Ходихме на преглед - гърлото е червено. Дано не се наложи да пие антибиотик  Praynig

Бухтичка и Евридика са страхотни булки  Heart Eyes От сърце Ви желая цялото щастие на Земята!   bouquet

Купа честит племенник!

Честит имен ден на Самуилчетата на Аелия, Деница, Донка и Петрадимо! Да са ви здрави и да ви радват!

Оле  Hug

Сисони хвърляй го този телефон! Меги първият път я хванах докато си мотаеше копчето из устата, но втория път успя да го глътне.

Общи условия

Активация на акаунт