И най-малкото ни ЮЛЧЕ на годинка вече стана (тема 125)

• 13 108
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Честито на Самуилчетата
Да са живи и здрави и много радост за майките им Роси, Дени, Петра и Дони

Какъв ден е всъщност  Blush

Ние днес имахме кръщене, беше супер, много съм доволна, Емата е доволна, Нина плака докато я къпаха но иначе бе много добра  Mr. Green
Запознах се и със шада и Боби  Heart Eyes големи сладури, ще се радвам септември отново и повече  Hug

Купа
честитоооо  да е жив и здрав Дани   bouquet

# 151
Купа, честито! Да ви е жив и здрав  Heart Eyes

Честито и на Самуилчетата  Simple Smile

Ели, чувствата са взаимни  Hug Дано се видим и във София  Simple Smile Имаш най-красивите и кротки деца Grinning

Киса, дано скоро и мине на малката  Praynig

Сисони, бил е малкия дявол  Peace

И на патерици ... честито на фотографите - Майра, Дуци и Бухти !

Лелеееееееееее то било весело с проходило дете  Crazy НЯМА СПИРКА  Crazy Дивее и беснее на воля, превърнал се е в терминатор ...

# 152
  • София
Ели, честити ви християнчета - да са живи и здрави !   bouquet

Деси, и на вас да ви е живо и здраво християнчето !   bouquet

Всички показани бебчета са много сладки  Heart Eyes - аз нали изоставам и не съм чела много теми и не мога да се включа много адекватно напоследък Simple Smile

Хаха, Шада - аз и преди съм казвала, че веселбата тепърва предстои Simple Smile

# 153
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА САМУИЛЧЕТАТА

Ели, честита ви малка християнка! Да е жива и здрава и много да ви радват с каката.  bouquet

# 154
Абе някои деца са терминатори и преди да проходя (визирам мойто  Mr. Green ), какво ли да очаквам като проходи  ooooh!

# 155
  • София
Привет и от нас  bowuu

Честит имен ден на Самуилчетата, да са живи и здрави, и да носят с гордост името си   bouquet

Не съм чела назад  Blush само влизам, за да се похваля, че вече си имаме ходещи крачета  newsm68 newsm44 newsm68 Много ми е кеф и някак гордо и доволно  Crazy

# 156
Пухче   Hug Честити ходещи крачета на малкото пухче  Heart Eyes Ха сега пак елате да се погонят  двамката   hahaha

# 157
  • Варна
Здравейте мамита,
аз вечер съм толкова изморена от фитнеса по цял ден, че не ми остават сили за форум.
Първо Честит имен ден на всички Самуилчета!!!
Пух, Честити ходещи крачета!
В събота ходихме с нашите до Балчик. На Вики много й хареса. На когото му се гледат малко снимки, да заповяда:
http://picasaweb.google.bg/krisiv81/VikiVBalchik?authkey=Gv1sRgC … p;feat=directlink

# 158
Благодаря на всички майчета за поздравите към Сами. Днес се чества св. Пророк Самуил, който е помазал цар Давид много отдавна.
Ели, честито ви християнче!

и аз имам такова. Доста имам да разказвам за кръщенето. Моля ви, простете, утре ще е. Много съм изморена, ще мия чаши и ще лягам.

# 159
Купа, много е вълнуващо да имаш племеник. Честито! Да е жив и здрав. И моят племеник е Даниел  Laughing

Аз това име харесвам много. Ако Никол беше момче щеше да е Даниел, въпреки възраженията на мъжката част.

Абе някои деца са терминатори и преди да проходя (визирам мойто  Mr. Green ), какво ли да очаквам като проходи  ooooh!

Нямам такива впечатления за Симонка Бонбонка, но ти си знаеш най- добре

Ох да сега съм готвила, но сега.........  smile3508 eat

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 22:53 от sisoni

# 160
Честити ви християнчета!   bouquet
Крис Ив, бях забравила колко е красив Балчик ooooh! Много ми харесаха снимките.

# 161
Ако знаете как ми липсва влизането във форума през деня  Confused И по-скоро ми липсвате вие и децата ви.
През седмицата се получава, че виждам Ния по около 4-ри часа на ден. Една пораснала ми се вижда обаче. Струва ми се като малко момиченце, а не както преди - бебе. Не знам дали ви казах, че я подстригах миналата неделя. Сега прическата й е много актуална - каре  bowuu Едно сладко й се е оголило вратлето..бонбон просто. Ама 0 номер не искам да я подстригвам. Някой подстригал ли е момиченцето си така? (Имам спомен, че Майра беше подстригала Ясмин преди една година - интересно ми е дали има резултат или не е било с цел сгъстяване на косата?)

# 162
kris_iv,много приличаш на майка си  Simple Smile Снимките са страхотни!

Джоли,как няма да не ти липсваме,от колко време всеки ден си с нас!  Hug Честита прическа на Ния!За косата нито Катето нито  Алекс съм ги подстригвала нула номер

Катето преди снимката е сканирана и е лошо качество,но се вижда "косата"  hahaha

Катето сега

# 163
Катето вчера си игра на едно място за повече от минута  Shocked с кутия с клечки за уши  Laughing

Вечерта оставихме една приятелка да я пази и излязохме, като заспа  Simple Smile За късмет е било от от онези вечери с многото мрънкане  ooooh! Но поне приятелката ми не е размислила, че иска деца  Joy

Честито прохождане на Ади  Grinning

Джоли, даваш ми кураж, че е възможно да се съчетаят нещата и всички да са доволни  Simple Smile

Кети, това са обнадеждаващи новини  Praynig

# 164
Здравейте,  wavey !Удома почти всички сме болни-малкия,аз и малката ни кака.Първо той със зачервено гърло и висока темп.,които преминаха в кашлица.От вчера мен ме боли адски гърлото и се дера като магаре,а тая сутрин вече и малката се оплака,че я боли гърлото.Ужассс.По-късно сме на преглед при лекарката.Тези вируси са  #Cussing out

Джоли ,навремето аз съм подстригвала каките 0 номер с цел да им се сгъстят косите,но ефекта беше нулев.Голямата има моята коса-тънка и на клечки,а малката на баща си-сравнително по-гъста.Ти обаче ако искаш пробвай все пак.
Честито/на патерица/ на всички Самуилчета !Да са здрави,умерено палави и да носят с гордост името си!
Честито прохождане на Ади!
Не разбрах кой имал християнче  Embarassed ,но честито и на него!С вяра да успее в бъдеще!

Общи условия

Активация на акаунт