И най-малкото ни ЮЛЧЕ на годинка вече стана (тема 125)

• 13 108
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Изчетох ви най после, но забравих какво щях да пиша.
Да кажа само, че съм много доволна от себе си и от Мартина, защото ходихме на гости на нашите и пътувахме двете сами с кола- 230 км в едната посока. Детето много слушка, най важното е, че вече няма да се притеснявам ако се наложи да ходим някъде сами.
А, за яденето:
сутрин- нищо
към- 12- 1 - 2 часа- пюрето от кухнята
 5 часа- супата със два сухара
8 ч- 240 АМ
През нощта- 3 по 120 АМ- в около 11, 2, 5ч плюс кърмене
През деня напоследък също си иска и суква малко, но по скоро е символично.

И не мога да не отбележа- страшни булки и невероятни снимки! Много , много любов ви желая и на двете!

# 166
Танита, цял герой си, браво на вас! Аз бих тръгнала в краен случай.

# 167
# 168
Танита, като дааш и през нощта АМ не товариш ли стомахчето? Голяма е вече си мисля, педи какво казва по въпроса?

Това е супер, вместо постоянно да меря и да се чудя топла ли е или не(когато е болна, де, не по принцип).

# 169
  • София
Аз зареждам с едно кенче биричка /която по-скоро може и да има обратен ефект/ и отивам да чистя банята, докато малката спи Simple Smile

Днес Дея направи и първата си по-сериозна беля навън : както бяхме и трите в ЦБА магазина, Дея дръпна една кутия, както си седеше в количката и счупи един сервиз за кафе, който се пръсна целия на земята. Честно казано малко се притесних, но приех много спокойно нещата и веднага без бой се съгласих да си го платя /защото си познавам мойта стока/ Simple Smile, като си поисках само баркода да ми свалят от кутията. Вече на касите едно от момичетата ме помоли да изчакам и в крайна сметка каза, че няма нужда да го плащам, защото някои фирми си ги оставяли стоките без да си ги искат обратно или нещо такова, което много и не разбрах. Свестни се оказаха и момичетата де.

И да се оплача : на морето качих 3,5, а от както сме си тук още почти 2 кг. Не знам какво ми става - 5 кг. за по-малко от месец. Чакам и утре празнуването на РД на Билянка и ОТ ПОНЕДЕЛНИК съм на сериозна диета  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed /то не че кой знае колко ям, просто са все празни калории/.

# 170
Привет
Мерси за поздравленията, качих няколко снимки в ФБ но като цяло от моя апарат нищо не мога да сваля...

Дени
честито и на вас   bouquet

Джоли
аз съм подстригвала Емата на 3 мм с машинката като беше на 6/м/. не с цел сгъстяване- в което не вярвам дори, а с ... практична и физиологична цел, страшно й се потеше главата...

# 171
Да споделя за който има време да разцъка - много много добри снимки от Беглика, не познавам човека, има и Елито на два кадъра, дотук тези най-много ми харесват, заради интересният ъгъл на снимане

http://picasaweb.google.bg/bdzacq/BeglikaFest09#5371239887582312434

# 172
Да споделя за който има време да разцъка - много много добри снимки от Беглика, не познавам човека, има и Елито на два кадъра, дотук тези най-много ми харесват, заради интересният ъгъл на снимане

http://picasaweb.google.bg/bdzacq/BeglikaFest09#5371239887582312434
мноо яко. Днес не знам за кой път вече употребявам тези думи.
напомня ми на "Плажът".

# 173
Аз досега му разглеждах на този другите албуми, има много добри снимки

тити, снощи пих с твоя стара познайница  Laughing

# 174
  • София
Пък аз вчера видях горкият ти мъж с двете девойки, докато ти кой знае къде си се развявала Laughing Twisted Evil

Мой ред е да се разболявам. Пих два парацетамола и чакам да видя ще ли се мре или няма.

Абе някой ходил ли е в Барселона, че нещо имам да питам Rolling Eyes

# 175
Пък аз вчера видях горкият ти мъж с двете девойки, докато ти кой знае къде си се развявала Laughing Twisted Evil
Joy
Дещо, снимките наистина ме изкефиха. Точно като "Плажът" в български вариант. Party
Дуци, мойто дете не спря да ме пита къде е щерка ти ooooh! Трябва скоро да се видим, че само "Ани" повтаря по цял ден.

# 176
  • София
Аууу, ще ме уморите с тоя "Плажът" Joy Отварям сайта с идеята да видя златни пясъци, лагуни, синева/ аз отде да я знам тая Беглика къде е/, а то - некви хипита на кална поляна Crazy hahaha Икакъв е бил тоя фест, на какво? Като махнем майтапа и ужаса ми от палатки на страна - снимките наистина са страхотни Grinning

# 177
Вале, на форумска среща бях
доказателството  Mr. Green http://plamsi.multiply.com/photos/album/12/12

За феста ще ти пратя на лични, тук вече доста писах

# 178
Вале, на форумска среща бях
доказателството  Mr. Green http://plamsi.multiply.com/photos/album/12/12

мани, във всеки град имам ятаци  Joy

да не спамя само - Ясен вчера ме изненада много приятно с шести поред зъб, кътник, подал се кротко и тихо. Добре че се разхили детето с пълно гърло, да го видя  Laughing

# 179
Ау, браво на Ясен, и другите така да те изненадат.
Дуци, не знам дали и претоварвам стомахчето, но ако не и дам,щото съм пробвала, се буди през 5- 10 минути. Не знам що така това дете, беще спряла да яде нощно време АМ сама, само на цокане я караше, но от средата на май пак започна. А паузата си я прави до обяд, какво ли не съм пробвала да и давам, опитва само, но не яде. Педито последния път нищо не каза по въпроса, но тогава имаше по спешни неща. Сега пак ще я питам.

Днес ходихме на плаж, много хубаво беше времето. Само ме беше страх да не изгори малкото, хем внимавах, ми се стори с червен нос. Ама току що заспа, няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт