И най-малкото ни ЮЛЧЕ на годинка вече стана (тема 125)

• 13 108
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Вале, на форумска среща бях
Е, браво Crossing Arms Можеше да се обадиш пък Crossing Arms

# 181
еееее , личи си че е петък вечер.......................форума пуст  Mr. Green

# 182
еееее , личи си че е петък вечер.......................форума пуст  Mr. Green

Mr. Green аз помислих че кой знае колко страници съм пропуснала докато бях на басейн   grinning039

# 183
Белинда, приятели скоро бяха в БАрселона, ако мога да помогна и да предам въпросати - насреща съм.

# 184
Абе някой ходил ли е в Барселона, че нещо имам да питам Rolling Eyes
Последно като бях бременна Simple Smile

В петък вечер други страсти се вихрят из форума по принцип Laughing

# 185
  • София
Тук и вчера беше доста пусто ... Нещо да не би да си омръзнахме и да нямаме какво да си кажем  Mr. Green Извинете ме, но сега съм се зачела в ДиС, където определено влизам рядко, но ми стана интересно  и сега съм на такава вълна Simple Smile

# 186
  • Варна
Белинда, аз ходих в Барселона преди месец, ама много забравяте Rolling Eyes
Ако мога да ти помогна нещо кажи.

# 187
Крис, не се сърди, Белинда не чете сега, че е на почивка.

Белинда, на твоето мнение съм за снимките, коити ДеЩо пусна. Направо са ми ужасни, като някакви хипита, бррр.

На форумска среща и на мен ми се ходи, вечерна по възможност и без деца и мъжове Whistling

Роси, след две седмици те каня на кафе в парка, ако до тогава не сте ни забравили Mr. Green

# 188
  • София
Ха, много фенове на Барселона в темичката, супер Hug

Крис, вярно бе, тъй е, нали знаеш - мозъкът изтича с кърмата Mr. Green

Питам - колко време е пътят с влака от летището до Барселона Сантс? На тази гара трябва да се прекачим на влака за Салоу или Тарагона, последният е в 9.30, а ние кацаме в 6.30 вечерта. Леко се притеснявам дали ще успеем да стигнем до Сантс навреме, че не ми се спи на гарата Laughing В пътешественическия форум ме увериха, че ще успея, но кажете и вие мнение. Цялата тая дандания е, защото съм си наумила да организирам всичко сама, без агенция Simple Smile Ей тъй, с раниците и с влака, като студентите Mr. Green Пет дни почивка из Коста Дорада, пет дни за културен живот в Барселона. Ще резервирам през букинг.ком. Какво ще кажете? Дърти ли сме вече за такива екшъни? Mr. Green

# 189
Не, супер си е, ние отдавна си организираме сами всичко Grinning Точно в Коста Дорада съм била и мислим пак да отидем догодина. Всъщност нямам много спомени за курорта, но увеселителния парк, влакчетата... smile3521 А и Барселона е много хубава, добре сте го измислили. Иначе конкретната отсечка не съм я пътувала с влак и ми е трудно да ти кажа колко време ще отнеме освен ако не се разровя из интернет, но в момента вече много ми се спи.

# 190
  • София
А, ровя се и аз като кокошка, но тъпият сайт на испанското бдж е само на испански Crossing Arms Бухти, сети се в кой хотел сте спали, ако е хубав? Аз още не съм избрала, а от четене вече всичките ми изглеждат еднакви hahaha

# 191
ДеЩо, тия снимки са страхотни, напомнят ми едно време като ходихме на рок фестивал. Бяхме в някакъв мотел в една гора край Русе, беше незабравимо. Стара рокерка съм аз Laughing
И аз не разбрах какъв беше тоя фестивал, когато мога ще се върна назад да прочета. Явно е било супер, хипитата са си хипита, оригинални и неповторими!

# 192
  • София
Добро утро, днес приготвих от Дуцините лесни кифлички и добре си похапнахме всички.
Благодаря за рецептата  bouquet
Много вкусни станаха, но на вид не успях да ги докарам така красиви Wink

Маги е станала голяма хала откакто проходи Crazy Тича, катери се и пипа навсякъде. Научи се да си отваря и миялната машина. При първият успешен опит загуби равновесие и падна, а вратата на машината върху нея. Много беше смешна като надничаше отдолу. Обаче посленият път много лошо се удари. Ръбчето на вратата я удари точно под окото, пак късмет че не я уцели в него! После се получи една голяма, синя подутина и почти и се затвори окото. Изглеждаше като сериозно пребита! Мислех, че след този случай ще се научи, че там не бива, но не би! Пак нон стоп там е закачена. Трябва да организирам сериозно обезопасяване вкъщи вече!

# 193
Здравейте,
 Искам да ви попитам : коларгола колко време може да се ползва? В смисъм една мама ми каза че се ползвал само 7 -10 дни след покупката  Thinking ...................а аз си мислаех че може и следващия път като се наложи пак да се ползва  newsm78. Не съм питала педи.

Пък да ви се оплача мойте диване не мога да го пускам да върви като сме на вън. Много тича и постоянно се спъва или блъска и пада. Изобщо не внимава . И аз бягам с него  #Crazy  или го държа за ръчика- тогава пък много ме дърпа  и  застава почти легнал  #Crazy. Дано  скоро отмине и това , че не издържам вече  ooooh!
иначе в къщи върви, но е малко по-внимателен.

# 194
Юцка, и аз знам макс 7 дни. В аптеката ми казаха толкова.

Общи условия

Активация на акаунт