И най-малкото ни ЮЛЧЕ на годинка вече стана (тема 125)

• 13 108
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
  • София
да откраднеш храната на дете.. не знам що за човек трябва да бъдеш...

# 211
е че трябваше още първия път да обясниш  Peace случва се, може пък да ти хареса да готвиш Simple Smile

много строго съдите, може да е крайно нуждаеща се жената...

# 212
Привет от Сл. бряг 55
Ако ви кажа как се добрахме до тук...не е истина Crazy
Сутринта в 3.30 станахме(като преди това до 1 оправях багаж), в 4 и нещо вече се бяхме натоварили с багажа в колата, обаче тя гадта не пожела да запали. Предния ден беше на автомивка и там яко слушане на музика е паднало изглежда, а и всичко й е електроника вътре, като са местили седалките явно да чистят, стъклата, абе нямаше ток дори да се задави, само едно цък се чуваше. Разбира се в 5 сутринта нямаше кой да дава ток и мъжът ми ходи до другия край на София с моята кола за някакво устройство, като аз през това време приспах Анна в количката и клюмах на една пейка, умирайки от студ. В 7 успяхме да запалим и отидохме да вземем Пепи и малкия брат на мъжа ми и потеглихме.

Анна е станала голямо мрънкало, ако няма ядене не иска да седи в количката(ако не се движим). И така по заведенията я черпя с картофи, краставици, изобщо каквото има за гризане. Сега с брат й спят, днес добре се измориха, хем още до плажа не сме стигнали, само на басейна стояхме.

# 213
Сакси, на листовката на но-шпа пишеше да не се употребява от кърмачки, но вероятно се презастраховат. Все пак не прекалявай...

случва се, може пък да ти хареса да готвиш Simple Smile
Пробвала съм, не ми харесва  Mr. Green Мен за какво ме е яд толкова, да не е за десетте лева...

# 214
Сакси, кажи ми че сега ти сефтето след раждането? Ега ти късметлийката си начи Simple Smile

# 215
Сакси, по-добре пий Нурофен, вместо Но-шпа.

# 216
saxophoneеееее абе що не обадиии . Их че ме е  яд. Мъжа ми работи в Созопол и през вечер-две си  идва в Бургас, ако знаех, че си там щяхме да дойдем с Мики. Аз не ходя, защото той е зает и яз обикалям сама с количката по улиците. Иначе има и къде да нощувам.
Их че ме е яддд . Оня ден си мислех за теб, че не си се обадила.

# 217
  • София
Ние празнувахме рождения ден на Билянка с приятели. Сега всички спят, а аз изядох поредното парче страхотна торта и се чудя от къде да почна да оправям и до къде да стигна с оправянето днес и колко да оставя за утре  Simple Smile. По принцип съм от тези, които са оставяли мръсни чинии за другия ден сигурно 2 или 3 пъти от както съм "домакиня", ама ще видим днес как ще е Simple Smile

Мая, честито ви християнче  Heart Eyes

# 218
Момичета, една мама и нейното неродено бебче се нуждаят от помощта ни:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.0

# 219
  • София
Прочетох историята на Поли, изпратих малко парички. През голямо изпитание минават и тя, и семейството и.
А аз се оплаквах от моята бременност, че съм полежала малко!
Дано има благополучен край  и за нея, и за бебчето Praynig

# 220
Моля се, да имат късмет Поли и бебето й. Ще помогна с каквото мога.

Инка, Катето вече изобщо отказва и пюретата да яде. Вчера беше закусила в 9,00 и заспа на обяд и следващото ядене й беше чак в 15,00. И пак  не щя.
И храната от кухнята не я иска. Пробвах на няколко пъти да й приготвя домашна. И нея я отказва.
Иначе не е като нищо да не яде - хапва кисело мляко с бисквити, пие АМ, каши разни. Но няма нещо, което да яде безотказно.
Като цяло най-проблемен ни е обяда (независимо кога е и каква е паузата от предното хранене). Опитах пюрето да го давам вечер, но и тогава не го иска.

Според мъжа ми трябва да й предложа "истинска" храна - от нашата с подправки. Склонна да съм да опитам, честно казано, щото тя на практика не яде никакви зеленчуци и месо. Пробвах да й давам да си ръфа на парчета домати и краставици. Доволна е, но основано си чеше венците и малко влиза.

Свекърва ми ме посъветва известно време да не й предлагам и после пак да опитам.
Ще й направя пилешка супа и ако и нея не я ще, наистина ще престана да й предлагам, щото доста се изнервяме и двете. Тя се пази още преди да е опитала - завърта се в столчето и си залепва лицето за облегалката, де не би случайно да й набутам лъжицата...

# 221
Гнидка все едно за Мати говориш  Laughing по отношение на яденето - сутрин закусва добре, там няма проблем, после обядва в 2-3 часа  и се започва едно въртене на стола все едно отрова давам, кухнята ми я отказва, домашната я харесва, я не, пюрета вече не иска много и така, 5-6 лъжици ако хапне добре, после следобедната закуска (кремче някакво) е най-рано в 6 и после малко мляко преди сън и това е храненето. Не знам дали проблема не е в това че пие страшно много течности - над литър на ден...ми иска си детето, не че го тъпча аз нарочно, посочва си бутилката и иска....

# 222
Гнидка
и Нината е същата работа, за вечеря все й давам по нещо от нашата вечеря защото не мога да й пъхна пюре в устата през деня гледам да й дам по едно зеленчуково и едно плодово, иначе си е само на АМ  Tired

Мацки вчера бяхме в ИУжния парк, ами то там никакво игрище няма, в смисъл всичко си е от моето детство същото... а новите неща са все надуваеми или бънджита и всичко е за 2-3-4-5 лв ooooh! луда полудях с Емата там... повече май няма да стъпвам там повече  Mr. Green

Та до нас има ново игрище на Дойран при Топлофикация и до Ритуалната на Хиподрума, друго ново видях само на Заимов при Лилияна Димитрова дето е, има ли по центъра нещо от новите игрища?
Кога ще се виждам с вас, хайде понеделник - вторник следобед май ми е по удобно на някое от изброените места... Аз на старите игрища не пускам Нинето и стават ад, Емма ми мрънка че това не й харесва и ме правят луда  Mr. Green

# 223
Гниде, мерси че попита. Все така сме си. Цяла седмица будуваме между 3-5 с рев и истерии. Мисля, че този път са повече от 1 зъб. Носим я на раце и единствено това помага. Пускаме й и детски. Обожава Бебе Айнщайн. Седим и пеем песнички посред нощ като гламави. Ние поне сме двама и се редуваме, не се оплаквам, ама Симона е една и вчера се събуди със сенки под очите, като недоспало пиянде  ooooh!

От друга страна, решихме окончателно, че е време за отбиване. Тоест, може би вече е отбита, защото не търси хич гърдата. Ако е спокойна и предложа, се радва и се смее, и тича да суче, но никога не е нейна инициативата. Ако е неспокойна пък, колкото и да предлагам, само предизвиквам истерия. Затова сега пробваме да я приспиваме с адапте. Вчера и взе 1 час и две филмчета да заспи. Мислех, че ще е повече. Надявам се лека по лека да свикне и по-бързо да заспива.

Много ли е вредно заспиването пред ТВто (ПСто). Хич не ми допада идеята, но все си мисля, че е по добре пред носене на ръце. Пък може по-натам да се пробвам да го махна.

Гниде, аз мисля, че свеки добре те е посъветвала. Киса не се включва често, затова да ти кажа вместо нея, че тя така направи с Меги и за нея проработи.

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 10:43 от Oleto

# 224
И Катето много харесва бебе Айнщайн  Simple Smile
Наскоро си пуснахме цифрова телевизия и много се забавлява с Бейби ТВ. Танцува, маха с ръце, само я е яд, че не може да влезе в телевизора да ги пипне  Laughing

Оле, и аз мисля, че е по-добре от носенето на ръце. Сега, ако свикне така, после може постепенно да отвикне.

Чудя се дали да не си вземем този фритюрник, щото вчера с голям кеф заръфа един пържен картоф от Макдоналц  ooooh! и даже гълташе парчетата.

Общи условия

Активация на акаунт