Едва ли проблема е в теб и начина на възпитание, може би просто детето преминава през някаква фаза от развитието си 
Времето е супер, Алекс страшно много се кефи на плажа, разходките са супер... Обаче е станала голямо диване. Много се тръшка и изпада буквално в истерия. Започва да се дере за нещо свръх дребно, удря си главата в пода, блъска с юмруци. Направо умирам от срам като се случи навън. По 10 минути не можем да я успокоим
Като я вземем да я гушнем започва да дере, да хапе, да щипе. Направо се чудя от къде толкова злоба
Днес поредната истерия беше за един калкулатор, който и взех от ръцете, защото му вадеше копчетата и ги дъвче. Ей за такива тъпотии ми се тръшка и мисля, че в скоро време ще я ошамаря, поне да знам за какво реве 
Примерно тиквички или някаква риба? Или самата технология на пържене е толкова бавна, за сметка на малкото количество мазнина/
Просто не искам да допускам да се задълбочи проблемът, защото детето очевидно е "трудно" и изисква особено внимание, не искам да занемарявам положението и да си бия главата после.
Когато ни заболи зъб и през ум не ни минава да чакаме да мине от само себе си, но когато ни заболи душата, обикновено решаваме, че е период и ще мине, ако споделим с комшийката
Не мисля, че това е правилно.
Аз също го бях харесала, но почетох за него във форума и се отказах - не мога да почвам да готвя два час предварително, сори. Като измислят нещо хем здравословно, хем бързо, ще им стана клиент
На мен лично не ми пречи особено, че е толкова бавен, защото както казах сме го купили и ползвали предимно за картофките и като ги сложа във фритюрника и забравям за тях поне 30-35 мин. и после само ги вадя
Поне знаеш, че са правени с толкова малко мазнина, че на всчики дриги картофки им трябва мнооооого мазнина. Ние предишния ни обикновен фритюрник ползвахме изключително рядко, например.
и ние сме така
Изпускам го Дени, губя контрол, не съм вярвала, че ще стигна до тук.Ужасно много агресия има насъбрана в него и за всичко реве и се тръшка
/Допълнително магдалена ме допобърква/ абе искам си жълтата книжка и да си ходя 
, ох не мога да се справя, казвам ви.Любо хич не ми помага на последък, а имам нужда от помощ за Маги.Искам някой да я вземе и да му обърна внимание на Дени
детенцето ми страда, а аз само му крещя 
Всички ни разбраха., но не си носех помпата и ме заболя гърдата и склоних и я накърмих
През деня повече НЕ
Само вечер и през нощта.И после махам вечерното .Чакам да видя какво ще пропие/май ще е кисело мляко/ и спирам 

Не мисля, че това е правилно.
на мен наскоро ми се случи - уж добре вървеше разговорът, но следващия път като се видяхме, се оказа, че изобщо не е схванала посоката на мисълта ми
. Наистина не ви е лесно. Тия дни сестра ми с нейните две пилета беше на гости и направо я съжалих, горката. И като си помисля, че се оплаквам, че на моменти ми е трудно с Ивето...направо срамота 
И всеки път си затвърждавам мнението, че не искам в скоро време второ дете.
Надявам се се шегува, защото няма да ми стигнат нервите 
Просто съм страничен наблюдател защото не е моя работа да се бъркам във възпитанието на тяхното дете, но като цяло не ми харесва картинката. Очевадно е как ги върти на пръста си и те за да не им нарушава спокойствието го оставят да прави каквото си иска. Да не говорим когато са на разходка постоянно иска нещо. Купуват му сладолед 2 хапки и го хвърля, купуват му царевица 2 хапки и не иска, купуват му поничики- дават му ги а той ги тика обратно, че вече не иска, купуват му хот-дог същата работа. И това е за 1 час разходка. А за играчките които иска между храненията няма да обяснявам. Да то е дете и постоянно иска, това ми е ясно. Но той няма никакъв интерес към нищо. Той просто казва искам за да ги пробва дали ще му го купят, а не че чак толкова го иска
И всеки път си затвърждавам мнението, че не искам в скоро време второ дете.
Просто няма да ми стигнат силите и нервите. А беше толкова кротко дете