И най-малкото ни ЮЛЧЕ на годинка вече стана (тема 125)

• 13 108
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Бухти, прекрасни сте! Деси е написала всичко, което исках и аз да кажа.
Само ще добавя, че аз като не съм имала сватба направо се вдъхнових да си организираме и ние следващото лято Wink

# 61
Бухти, снимките са невероятни  Grinning Заслужаваше си чакането.

Честити ходещи крачета на Габи  Hug

Деси, честито християнче!

НБМ, ние с теб май отглеждаме лами  Laughing Онзи ден брат ми вика "Някой да нахрани ламята, гладна е !"  hahaha

# 62
Бухти, само празник с такова невероятно настроение може да има такива хубави снимки. Мен ме впечатли най-много тази снимка както и посочената от dicey.

Честити ходещи на крачета на скоро проходилите, които не съм поздравила. На Деси пък - честито християнче!

# 63
Оф, Джоли ... теб все те забравям тези дни. Честито повишение   bouquet Страхотно е , че съвместяваш работа и "майчинство".  Успешен ден ти желая с много срещи навън  Wink

# 64
  • София
Добро утро !

Вчера мойте така вилняха на рождения ден, че Дея само й дадох АМ и заспа като се прибрахме, а Билянка както си разглеждаше играчките и с дрехите заспа на леглото.  Simple Smile Беше емоционален ден наистина.
Ние вчера бяхме и на консултация. Сложиха ни ваксината за шарките. Не ни мериха  Crossing Arms Каза, че вече ще се мерим през 3 месеца. Исках и други неща да се "отчета" и да ви питам някои работи, но Дея реве ...

Бухти, страхотни снимки наистина ! Да сте много щастливи заедно ! Аз също се впечатлих от тази с таткото и Лили и още една с Бухти и Лили. Много са хубави !

# 65
Той попа и на нас ни е приятел  Mr. Green венча ни Laughing И детето ще кръщава. Аз съм от Божурище и сега съм си при мама и тате  Sunglasses
Mr. Green лелеле това не го знаех  Mr. Green
писах ти на лични

Белинда
тук сме до края на септ. все ще си дойдете и ще се видиме  Wink

Бухти
признала съм те за маниачка от към снимките... милион на ден  Mr. Green а сватбените са като приказка

Честити ходещи крачета на Габи и Боби  newsm68

Инка
Бобо има много весели снимки  Mr. Green

Киса
честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet
Жива и здрава и много щастлива бъди   newsm59

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 08:40 от Eli_cz

# 66
http://inka26.multiply.com/photos/album/69#34 hahaha
http://inka26.multiply.com/photos/album/69#4  hahaha
Как се завря това дете там Joy
Сисони, не й ли е неудобно на крачетата на малката, гледам, че това дори не е равно, ами е една идея нагоре?

Сега ще гледам на Бухти снимките.

ДеЩо, Анна много не искаше да суче и малко насила беше вече.

# 67
Честит рожден ден на Киса    bouquet  bouquet  bouquet щастие, радост и усмивки да изпълват дните ти!
Бухти невероятни снимки и не го казвам заради професионалния фотограф а заради вас, обичайте се все така  Heart Eyes а последната снимка от албума дето всички по-горе само него гледали, станах  Blush Blush Blush много сте сладки, а на малкото Лили да й нащипеш крачетата от нас  Heart Eyes

Мати е на вълна дървени играчки, много се заиграва с тях, има влакче и пъзел, скоро ще има и камионче....много са хубави...
айде и умната  Wink

# 68
Киса честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов и много много сбъднати мечти!   bouquet

Деси, честито християнче!

Честити ходещи крачета на Бобо и Габи!

Бухти, снимките са просто невероятни! Много сте красиви!

Нашето меню е следното:
9.00 – закуска(попара, овесени или ръжени ядки с масло и сирене, утре смятам да предложа качамак)
11.30 – плод
12.30 – зеленчуково ядене(аз му готвя) – понякога заспива точно когато трябва да обядва и хапва след като се наспи.                                                                          Преди няколко дни обяда беше в 15.00
17.00 – корнфлейкс или бисквити с кисело мляко; мляко с грис/ориз; кремче
19.00 – вечеря, каквото ядем ние(ако случайно няма нищо подходящо за него, му приготвям нещо друго, но скоро не ми се е случвало)
21.00-21.30 – АМ 200мл.

Реклами и ние гледаме. Като започват и мъжа ми вика: Тихо, започва сериала на Мишо  hahaha Без значение с какво се занимава, когато чуе сигнала за реклами скача и залепва за тв  ooooh! И понеже аз не съм очарована от този му интерес, сега си имам тактика – като се загледа в реклами, просто сменям канала  Whistling и той изчезва от телевизора.

И да питам нещо, срам не срам  Embarassed  колко време долу горе къпете мъниците! Аз понеже нямам голям опит в тези процедури  Embarassed Досега го къпеше само баща му и не съм обръщала внимамние по колко време се задържат в банята, но сега го къпя аз и ми стана интересно. Далеч съм от мисълта, че има някакви норми, но все пак. Нашето къпане продължава поне 20 мин. Самото измиване със сапун отнема 2-3 мин, но след това го оставям да си играе, няма такова щастие.

# 69
http://picasaweb.google.bg/Buhtichka/BEST#5370679990700676690 Бухти, страхотна си Heart Eyes Толкова нежна булка си!

# 70
  • Варна
Честит празник, Киса!

Боби белята.

# 71
Бухти, думите, които идват с твоите снимки са красота, младост, нежност, обич, стил, елегантност и много още. Гостите си са много хубави и млади, изискани и весели!

Вчера моят мъж жестоко бил обиден. ИЗлезе с двете деца на разходка и пратил Момо за геврек. Леличката  го похвалила какво хубаво момче и как сам се справя с покупката. Вижда и количката и казва:
-А, ама вие сте двама и дядо ви е извел на разходка!
  Моят мъж потресен се възмутил за какъв дядо иде реч. Жената се поправя:
- Ау, извинете, не съм видяла добре, я какъв сте хубав като....ъ.....военен! Mr. GreenЕте, тука вече мъжо съвсем се възмутил. #2gunfire

Киса, много щастие, здраве и успехи в научната дейност!

Утре е кръщенето, а аз се притеснявам като студент преди изпит.
http://www.shum.bg/index.php?item=37935
Какво ще кажете,а?

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 10:52 от denica70

# 72
Честит РД на Киса. Много щастие и радост ти пожелавам!

Аелия, как ти звучи отговор "всички по-горе" ?  hahaha Няма отговор за мен защото аз самата нямам отговор за себе си. Както ти самата каза и аз незнам какво искам.    33uu

# 73
# 74
Киса, честит рожден ден! Бъди винаги здрава, щастлива, обичана, а дните ти да са изпълнени с много радост! newsm51  ura  Gift
Вчера забравих да кажа колко ми харесаха снимките на Инка. Много сладък Боби  Heart Eyes
Фио, при нас къпането продължава различно - от 10 до 30 мин. Зависи дали Сами е уморен и изнервен или е на кеф. Когато се радва го оставяме да си играе по-дълго.
Оф, това с 12те деца ми идва в повече  Confused  Сигурно ще се родят с големина на мишки и ще имат сума ти здравословни проблеми горкичките. Не е нормално това и не може да ми хареса.
Оле, да взема да включа и "всички отговори са верни"  Laughing
Сами току що ми донесе едни панталонки и настоя да му ги обуя. Сега обикаля доволен наоколо hahaha

Общи условия

Активация на акаунт