И най-малкото ни ЮЛЧЕ на годинка вече стана (тема 125)

• 13 108
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
За тунизийката най ме разби коментарът отдолу, че трябвало да командироват вратаря Иванков да ги хваща като тръгнели да се раждат  ooooh!

# 76
Влизам да ви споделя нещо, което ми звучи много вкусно и уж здравословно *все пак е пържено
Не съм ви чела

Палачинки от овесени ядки,сушени плодове, сурови ядки - (5 лъжици мюсли от тези съставки) 2-3 белтъка и 1 цяло яйце, 50 мл ниско маслено  прясно мляко.
Сместта се пасира, правят се на добре затоплен тиган с много малко мазнина

ЧРД Киса! Здраве, свеж дух и много любов ти желая!   bouquet

# 77
Kisa честит рожден ден! Нека твоите желания са мои пожелания  newsm51

Принцът и Пепеляшка  Laughing

Дуци равно е това за крачетата. На снимката така изглежда. Желязото е повдигнато, но има част от плат по - долу. Оф много тъпо обяснение. Тук се вижда по- добре. Както и да е вече я сменихме с Омния 4 жълта. Тази я продавам, ако някой чуе нещо......... да се обади. Количката си е добра няма проблеми просто ми идва тежка всеки ден до четвъртия етаж да я качвам и багажите и Никол вътре  #Crazy

Инка интересно ми е тук Боби какви ги е свършил. Иначе на тази много сладък и вятъра в косите  Laughing

Бухти снимките са разкош.

# 78
Могат ли да се бият ваксини на кърмачка?

# 79
Kisa честит рожден ден!  

Бухти невероятни снимки , от тях лъха много нежност, любов, веселие ..............................абееее страхотно е било  Heart Eyes        
   чак ми се прииска и аз да сключа брак и да  изживея своята приказка, но няма да ме огрее  Sad.

Горката тунизийката  .........дано са здравички дечицата .

denica70   Joy оххх горкия ти мъж . Joy......................и що пък като военен  newsm78.

fio за Мики го къпя за около 10 (радко 15) мин. Сапунисването отнема 2-3 -4 мин и после си играе с едни патета. Той сигурно иска и още да стой ама на мен ми омръзва  Whistling .

още нещо имаше ...........ама го забравих  newsm78
айде до после........

п.п. Бухти , похвали се де,  Blush кажи какви подаръци получихте, че ми е много любопитно  Blush ?

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 13:16 от iucka

# 80
  • Варна
Аз си мислех, че се оправям, а тя вече цялата ми сливица в гной  ooooh!. Ще се мре  Confused.

# 81
Не намери ли вече "читав" лекар? Защо чака до сега  Rolling Eyes

# 82
Аз си мислех, че се оправям, а тя вече цялата ми сливица в гной  ooooh!. Ще се мре  Confused.
Ужас, няма ли да се оправя вече Sad

И аз толкова се впчатлих от снимката с Лили, че си помислих - вече всички сватби трябва да се правят след като се роди първото бебе Grinning
#Crazy Не знаеш какво говориш. След всичко, което мина, смятам, че щеше да ми е доста по-лесно ако я бяхме направили следващото лято, роклята е виновна Twisted Evil

Благодаря ви за хубавите думи, направо не знам какво да кажа Hug

# 83
Могат ли да се бият ваксини на кърмачка?

сигурно не е проблем, но аз заради това отлагам да ме реимунизират за тетанус ли беше или за нещо друго, не помня, аз съм набор 79 и през 2005та трябваше да си мина реда, но тогава кърех Яна, после забравих, сега пак кърмя и така

# 84
Инка, пий и прави гаргара с отвара от лайка, тя е силен антисептик. Също и медът съдържа естествени антибиотици.

Бухти, всичко е прекрасно, ама само ти си знаеш колко нерви ти е струвало. Аз за едно излизане, докато се наканя и Катето ми го е провалила, камо ли цяла сватба да организирам. Герой си ти  Hug

Отслабнала съм  Flutter - 58 кг (още 4 до целта)  newsm53

# 85
Отслабнала съм  Flutter - 58 кг (още 4 до целта)  newsm53

Завиждам  Rolling Eyes Искам и аз.

Инка, как толкова зле стана? Онзи ден бяхме заедно  Confused

# 86
  • София
Kisa, честит рожден ден!  bouquet Бъди много щастлива и с лекота постигай целите си Hug

Честити ходещи крачета на Бобо и Габи! smile3539

Бухти, разгледах най-хубавите ви снимки -  наистина се е постарал фотографът. Но най-важното е разбира се какво е застанало пред обектива му Flutter Много сте хубави Hug

Инка, Бобо е голяма фурия Simple Smile Сладурче, ама майка му да му мисли Wink И Габи е много щура - само трябва да се катери. Качва се по стълби лазейки, на пейките вече се качва сама, по пързалки се катери.

Вчера педи каза, че е вирусче със задна хрема, от която вдига температура. Сутринта като се събуди в 6'30 цялата гореше  Sad Дано бързо й минава, че ми е много мъчно да я гледам такава жална.

На Габи режимът на хранене е почти като този на щерката на Олето.
8-9 закуска - каша, кус-кус, попара - 150 мл/гр
12-1 обяд - пюре от кухнята 200 мл/гр + каквото ние ядем, тук и там (главно домати)
4-5 следобедна закуска - кремчето от кухнята 200 мл/гр или кис. мляко с бисквити (голям хит) и плод суров
8 - вечеря - супата със сухар или попара и пак задължително наднича ние какво можвм да и дам (пак домати или диня)
Суче по 3-4 пъти на денонощие, но все по малко и винаги само в опити за приспиване.

# 87
  • София
Честит рожден ден Киса !   bouquet Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана !

# 88
  • Варна
Момичета, Киса нямала РД  Laughing. След 1 месец.

# 89
Момичета, Киса нямала РД  Laughing. След 1 месец.
Joy hahaha Joy hahaha
 ми нищо да е жива и здрава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт