И най-малкото ни ЮЛЧЕ на годинка вече стана (тема 125)

• 13 108
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Деси, да, сутрините не ги разхождам аз, защото спя до обяд. Бобо, докато беше по-зле, плачеше по цяла нощ и 3 нощи ми се събраха да заспивам в 5-6 сутринта Rolling Eyes Но вечер излизаме. Ще ти се обадя да се видим, щом сте тук.

Анкета и аз не бях разбрала, че има, отивам да гласувам.

# 46
Здравейте на всички! Кратък отчет и от нас:
На Петър храненията са /или по-скоро бяха/ общо взето така: сутрин не закусва, защото суче по N на брой пъти чак до сутринта. В най-добрия случай изяжда половин бисквита /другата половина я дава на кучето/ или някоя и друга солетка. Пробвах го сутрин с адапте, но не иска, успявам да пробутам някоя и друга глътка, докато минава играейки си покрай мен /малко е като маратонец, на който подават шишето с вода, докато бяга  Laughing/. Същата процедура е и като му давам примерно банан - ръфва по мъничко и бяга. Като се наиграе пък му се доспива и съвсем не мога да пробутам нищо чак до обяд. На обяд яде или супата, или второто от кухнята, за следобедна - десерта, а за вечеря - каквото остане от кухнята, после го кърмя. Пробвах го с кисело мляко, но не ще да го пие, явно трябва да пробвам да давам с лъжицата. На няколко пъти вече давам АМ като се събуди през нощта /само тогава успявам да го пробутам без проблем/, защото педи ми се накара, че млечните хранения са ни малко. Не одобри също така, че давам манджите от кухнята отделно, не било правилно, трябвало да се дават всичките на обяд, пък колкото изяде, толкова  Shocked. Демек за вечеря и за следобедна закуска да измислям нещо друго. Може и да е права, че не се храни правилно детето, щото хемоглобинът му е нисичък - 102 /ако въобще има връзка с храненето де, че и по този въпрос има различни мнения  ooooh!/. Та затова напоследък почнах да давам и двете манджи на обяд, а за вечеря да му измислям и други неща, но десерта все пак го оставям за следобедна закуска. Иначе е ужасно злояд, успявам да го нахраня единствено докато си играе с нещо или гледа реклами.
В тази връзка как реагират децата ви на рекламите? На Петър очите стават двойно по-големи, гледа като хипнотизиран и ми мести ръката, ако я сложа пред очите му.

# 47
Бързо записче от мен, отивам да чета!

# 48
Мики гледа реклами ....много са му интересни. В събота сутри се заглежда много и по "кой е по- по- най" . А понякога дори да си е легнал или да се  е разиграал, като чуе детския глас и веднага става.(най-често детски плач от  една раклама)И музика много  обича  .........редовно подрусва дупе като чуе някоя песен  hahaha

# 49
Абе то лошо няма да се позаглежда от време на време в реклами, ама почвам да се опасявам, че интересът му към тях е малко нездрав, разпознава сигнала за началото им и докато не мине и сигнала за края, не откъсва очи от екрана. И така е общо взето откакто се е родил. Иначе Петър също се заглежда в "Кой е по-по-най", обаче някъде след третото или четвъртото дете губи интерес.
А за танците същата работа - като чуе музика и почва да друса дупе и да прикляква леко, а ако е седнал, мърда рамене напред назад  hahaha Днес направо умрях от срам - застана до колата на един циганин, дето беше пуснал някаква супер мазна чалгия и почна да танцува  Mr. Green

# 50
  • Варна
Честити ходещи крачета на Бобо и Габи  newsm68.
Случката с Тити и чехите, много ми хареса  hahaha.

Борислав суче 150 пъти през нощта, до към 8 сутрин. Закусва обилно само, ако има препечени филии с масло, от обяда в най- добрия случай изяжда 1/3 от основното, следобед 1/2 от кремчето, вечеря кърма и през деня различен брой кърмения. Имаше 3- 4 дни, в които изяждаше по 1 банан следобед, но мъничък, вече неиска. Ако му даваш бисквити неотказва. Храненето ми е много болна тема  Confused.

Кети, как са изследванията? Дано всичко е ок  Praynig.

Снимки:
http://inka26.multiply.com/photos/album/69#

# 51
Днес направо умрях от срам - застана до колата на един циганин, дето беше пуснал някаква супер мазна чалгия и почна да танцува  Mr. Green
hahaha Joy
.......................и Бай Мангал се е възгордял и надул , че чак спират пред колата му да му играят  Joy

# 52
# 53
baloni Честит рожден ден на Мати и Билянка. Да растат здрави, умни и добрички!  baloni

Евредика на вас пожелавам да сте все така влюбени и да не изгасва пламъка в очите ви

Честити ходещи крачета на Бобо на Шада и Габи на Купа!

Десита, честито християнче! Чантата ти е много сладурска.

Джоли браво на вас и честито повишение

Аз имах предвид спането през нощта, не през деня

Първо защото до преди месец с мъжът спяхме на легло което е персон и половина и второ- мъжът ми спи много неспокойно по принцип, а мен винаги ме е било страх да не я затисна  Rolling Eyes

Нашият режим е:
6:30-7:00 - АМ 150гр
10:00 - Супата от кухнята със сухари и сирене
13:30 - Пюрето от кухнята
17:00 - Крема от кухнята
20:30- 21:00 АМ 180гр

Мислех да й спирам вече сутришното мляко / а да увелича вечерното / ама нали сега ни мъчат много зъби реших да го оставя докато отшуми. Просто да минем на 4 хранения

НБМ какво ме направи с това ядене  Shocked Тя мойта пикла за това ли е такъв кльощак. А не моето дете всичко си изяжда като изключим моментното неразположение, просто не е свикнала да яде между храненията

ПП Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.  Hands Clap

Редактирам: Вечерното ни преспиване е докато си пием млякото. Така си заспиваше когато я кърмех. Слава богу, че така си остана. Но през деня картинката и както при Лучия, ако не заспи на мен

ketito какво стана с изследванията на Маги

# 54
  • София
Много хубаво заглавие! Да е живо и здраво сладкото ни августовско юлче  bouquet
Честит рожден ден на порасналата кака Билянка!

Анкетата също е много актуална.  Аз знаете съм от кърмещите... И колкото повече искам да отбивам, толкова Маги по-усилено суче Crazy Сега поради мързел и липса на твърда стратегия съвсем изоставих мисията и се кърмим на поискване - сутрин, следобяд по два пъти - преди и след сън, вечер и това, което най-много ми тежи n на броя пъти през нощта. С адаптето ударих на камък, не го иска, реве от него със сълзи и се прави, че ще повръща! Независимо кой и как и го предлага. Та официално се предавам и ще я чакам сама да се отбие някъде около първи клас Crazy
Поради тази причина отлагам плановете за ново бебе, дано поне да отслабна дотогава! Или пък този път си стане по естествен начин! Както казват всяко зло за добро!

Евридика, страхотна булка си била Heart Eyes И тримата сте прекрасни, но ти специално си много си красива и нежна. Надявам се да има още снимки!

Ние този уикенд пътувахме за Петрич. Беше много набързо и голяма лудница. В неделя направихме прощъпулника. Питката ми стана пълен провал. Снимки няма защото два фотоапарата и видеокамера изведнъж се оказаха без батерии #Cussing out Маги се спъна преди да тръгне дори, успокоявах я, хранихме се.... Накрая избра предмета, който бяхме нарочили за архитект. Докосна леко с пръсче мишката, но в крайна сметка се отказа да става колежка на мама и тати.

Desita, честито християнче! И ти, и Дани сте много хубави, а на него явно му е било доста интересно:)

Джоли, браво за успешните първи работни дни:) Маги почти винаги реагира по същия начин като се прибирам след работа! Още по-несправедливо ми изглежда като почне да повтаря Тата или леля с медено гласче и да тича към вратата за да посреща с протегнати ръчички и усмивка баща си и леля си следобяд!

# 55
Бухти, признавам си без бой, че съм от отбора на тези, които искат да си лягат и разгледах само тази част  Mr. Green. Не моа да се въздържа да кажа обаче, че тази е страхотна: http://picasaweb.google.bg/Buhtichka/BEST#5370680154730058882

# 56
Ауу, Бухти, невероятни снимки! Направо се просълзих Blush Толкова красиви и вълнуващи, като от списание. А ти си неповторима newsm03
Много се смях. Първо за тити и чехите hahaha После като прочетох какво изяжда Дени на НБМ #Crazy Joy. И на танцуващия на чалгата Петър на Dicey tooth.
Катче, и ти ме разсмя с това кърмене до първи клас. Сигурно не ти е смешно, ама какво да правиш като Маги си иска. За АМ - и Сами не го понасяше изобщо. Само ако добавех към немлечната каша номера минаваше. Ама да видиш като заминахме за Загреб. Плющял АМ като невидял. Като няма кърмица. Така че хващай таткото и отидете за ден-два на романтичен уикенд, пък току виж се променили нещата. Wink
Оле, душа, само кажи какъв отговор да сложа специално за теб  Mr. Green Даже и да си противоречи сам по себе си, тъкмо да е по-весело. То и без това масово не знаем какво искаме. И аз хем искам да се върна на работа, хем не. Хем искам бебе веднага, хем не. Луда за връзване съм си  hahaha
Кети, кажи как сте, че ви мислим Confused

# 57
  • София
Ооо, да!!!! И аз толкова се впчатлих от снимката с Лили, че си помислих - вече всички сватби трябва да се правят след като се роди първото бебе Grinning
Много сте хубави, много! Аз по булченски рокли не си падам и не бих могла да оценя твоята много специална одежда, но от това на врата ти ми подскочи сърчицето Wink Разкошно е!

Нямам търпение да видя и Евридика!

Абе какво й е на Кетито, че само я подпитвате? Изтървала съм...

# 58
  • Варна
Абе какво й е на Кетито, че само я подпитвате? Изтървала съм...

Подозират таласемия при Магито.

# 59
Бухти, чак сега успях да разгледам снимките от сватбата ви. Не можах да си легна въпеки умората, която ме е налегнала. Просто трябваше да ги разгледам и не можах да изчакам до утре. Пусто любопитсво... Blush Разкошни са! Така се почувствах като че ли и аз съм била там. Усетих приповдигнатото ви настроение и веселбата, която е ви е съпътсвала през целия ден. Благодаря ти, че си се потрудила толкова много, за да ги качиш и ние да можем да ги видим. Бих искала да коментирам всяка една снимка от албумите, но сама разбираш, че повече от 1000 снимки няма да ми стигне и малкото свободно време, което имам. Затова само ще кажа, че сте невероятно сладки и тримата. Heart Eyes  Гостите ви също са били весели хора, а роднините ви изглеждат много мили. Съпреживях с тези снимки твоята сватба сякаш е моята. Хванат е всеки един интересен момент. Всеки един детайл е бил изпипан /дори и костюма на кученцето/ bowuu. На мен страшно много ми харесаха. Още един път ти желая дълъг семеен живот!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт