И най-малкото ни ЮЛЧЕ на годинка вече стана (тема 125)

• 13 108
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
а фейсбука що дава грешна инфо тогава  Rolling Eyes

# 91
  • София
С малко закъснение: Честита годинка и на най-малкото ни августовско юлче Heart Eyes Да е много весел, щастлив и здрав и все така да е радостта и гордостта на мама и на тате!

Честит рожден ден и на Билянка! Умна и добра да расте! Hug

Бухти, прекрасна е била сватбата! Булката е като капка  Flutter Шаферите Лили и Гари са чудесни, много красиви и щастливи сте били цялото семейство  Hug

Евридика, чакаме още снимки от вас, показаните са чудни, ама крайно не-дос-та-тъч-ни! Като се върнете, качвай и показвай  Laughing

Джоли, честито повишение и успешен ре-старт в работата Simple Smile Тези бебоци много ни пренебрегват, все се впечатляват от някакви си татковци  Crossing Arms а ние сме даденост на заден план  Laughing но така е по-добре за нея, в крайна сметка.

Кетито нали писа, че септември ще правят истинското изследване за таласемия  Thinking За тогава им стискам палци  Praynig

Инке, бързо оздравяване  Hug Много неприятно ми звучат тези сливици Sad

За тунизийката... дано оцелеят повече от бебетата  Rolling Eyes Някои лекари предлагат и за 4-5 да се направи селективен аборт, а то... Ин витрото е много напреднала процедура, вече имплантират само по 2-3 зародиша, защо така са направили... Здрави да са!

(...) На Петър храненията са /или по-скоро бяха/ общо взето така: сутрин не закусва, защото суче по N на брой пъти чак до сутринта. В най-добрия случай изяжда половин бисквита /другата половина я дава на кучето/ или някоя и друга солетка. Пробвах го сутрин с адапте, но не иска, успявам да пробутам някоя и друга глътка, докато минава играейки си покрай мен /малко е като маратонец, на който подават шишето с вода, докато бяга  Laughing/. Същата процедура е и като му давам примерно банан - ръфва по мъничко и бяга. Като се наиграе пък му се доспива и съвсем не мога да пробутам нищо чак до обяд. На обяд яде или супата, или второто от кухнята, за следобедна - десерта, а за вечеря - каквото остане от кухнята, после го кърмя. Пробвах го с кисело мляко, но не ще да го пие, явно трябва да пробвам да давам с лъжицата. На няколко пъти вече давам АМ като се събуди през нощта /само тогава успявам да го пробутам без проблем/, защото педи ми се накара, че млечните хранения са ни малко. (...)
Добре де, в детската кухня също им правят млечна храна и ти явно я даваш; отделно кърмиш вечер и през нощта - как прецени тази лекарка, че не стига млечното хранене? Не си й казала, че кърмиш?  newsm78 Или смята, че са ти празни гърдите и детето "джвака" на сухо?  Laughing

Споменахте за гледането на телевизия и на реклами. Твърдо съм против, най ме е яд, когато мъжът ми легне пред телевизора и уж "гледа" Дари, а тя сяда на масичката между него и тв-то и се вторачва в гадната кутия  Twisted Evil Да не говорим, че все гледя някакви сериали от типа на "От местопрестъплението", "Престъпни намерения" и тем подобни филми с насилие и убийства  Confused Ако на някого му е любопитно, ето едно интересно мнение на специалист.

Сега да честитя ли на Киса или не още hahaha

# 92
Момичета, Киса нямала РД  Laughing. След 1 месец.
ooooh! Joy
Нищо, пожеланията си остават. А след месец пак ще я поздравяваме  Mr. Green
Сами не се заглежда в рекламите. По-скоро звукът на шапките на предавания го привлича - примерно на Часът на мама и Сблъсък.
Обаче гледа клипчета на лаптопа и се радва на снимки. Вчера гледахме едно клипче от морето, на което е Анна на Дуци. ЕЕ, не спря да повтаря Ана, Ана. Харесва си я той. Heart Eyes

Да ви споделя една приятна рецептичка за децата. Приготвих я преди малко. Зеленчуково-месни кюфтенца Аз приготвих и сос бешамел, в който смятам да сложа вече изпечените кюфтенца, защото само те ми идват малко сухи.

# 93
Ох, сега ще дойде Ивето с майка си argue Mr. Green

Бухти, кажи какво получихте, деее. И аз искам да знам Mr. Green
Сега чакаме траш дъ дрес фотосесията. Искам и аз, но дали мога да си влезна в роклята Rolling Eyes А и 4 години по-късно Laughing
По повод на това, че казвате, че съм отслабнала - не съм. Като си видя тялото в профил и виждам един кит с голям увиснал шкембак Tired

Все имам да пиша нещо, но забравям, много пишете, аз тия дни все на някъде хвърча.
Майка ми си тръгва в петък Cry

# 94
Julie.k, на ДК общо взето освен десерта другите неща не са млечни, веднъж-дваж седмично има из манджите малко сиренце в най-добрия случай, един път имаше и чушки с млечен сос. Така че педи ми се струва, че е права в това отношение. А за кърменето през нощта и аз не знам какво изяжда, сутрин не изглежда гладен, обаче пък сто пъти се буди през нощта, а като му дам адапте на някое от буденията, си го изяжда и още търси сякаш. И аз не знам какво да мисля вече...

# 95
Нямам рожден ден днес, но ми стана изключително приятно от милите ви пожелания, че даже и букет получих  Hug Сгрешено е във фейсбук  Peace

Присъединявам се към въпроса на Олето може ли да се ваксинира кърмачка  newsm78 Личната ме викала за ваксина, но казала по-добре в края на годината като спра да кърмя  Thinking

Още не съм отшла за второ мнение, не ме бийте  Rolling Eyes

# 96
  • София
Ти си си го казала:
(...) А за кърменето през нощта и аз не знам какво изяжда, сутрин не изглежда гладен, обаче пък сто пъти се буди през нощта, а като му дам адапте на някое от буденията, си го изяжда и още търси сякаш. И аз не знам какво да мисля вече...
Буденето изобщо не е задължително да е от глад. Аз съм си решила проблема, като и през деня предлагам да суче и... няма как да не си вземе толкова, колкото й трябва Simple Smile

Дуци, хубаво е, че Анна се е отбила плавно и без да се тормози. Не се тормози и ти  Hug Прекрасна майка си  Hug

Хм, аз не бих се ваксинирала сега. Не ме блазни идеята да попадна в бройките на "редките странични ефекти"  Mr. Green За щастие, не ми е и годината, де, иначе ходя на ваксинации.

PS Харесах си една дамска чанта в Ла Редут, ама е към 30 евро. А много ми харесва, току си я гледам  Crazy Не че е за нашата юлска тема, ама ми е на сърце  Mr. Green

# 97
  • Добрич
Момичета, миналата седмица в сряда сложиха на Живко ваксината за шарките и вчера му изби обрив. Първо по дупето, а днес и по цялото тяло. Даже и на лицето имаше. Днес ходихме при една педиатърка, защото нашето педи е в отпуск и тя каза, че най-вероятно е реакция от ваксината Sick. Имало и други деца така newsm78 #Crazy. Аз мислех, че страничните действия са само вдигане на температура и увеличени лимфни възли newsm78.На някой друго бебенце на което са били тази ваксина избил ли е обрив, че на тази много не и вярвам. Изписа ни капки фенистил и един спрей за пръсканне на пъпките Thinking

# 98
mer_an , виж тази тема. Наскоро няколко майки се оплакаха от подобни реакции  Rolling Eyes Angela Go първа се оплака от реакция подобна на вашата  ConfusedАз още не съм била тази ваксина ...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121515.2190

# 99
  • Добрич
Shada, много ти благодаря, прочетох последните 3 стр. и май става въпрос з а реакция подобна на нашата. Аз в първия момент като видях обрива не направих връзка с ваксината, защото мина вече една седмица, а аз знам от педиатъра, че може да се появят странични действия до два дни и  той казаа, че са като при всяка ваксина, нищо по-различно. Досега не сме имали никакви усложнения от ваксини и затова сега ми е доста притеснено Tired

# 100
Аз преживях (много успешно) днешното представяне на проекта ми - даже и вице президента ни се беше изтупал  ooooh! След 2 дена получавам "заслужена почивка" - 1 седмица вкъщи с 2те диванета Crazy А след това 2 седмици свекита. Няма господ на този свят Twisted Evil

mer_an, за тази ваксина обсъждахме, че реакциите са до 10 дни след нея...Във въпросната тема реакцията е 2м по-късно - едва ли е подобен на вашия случай Rolling Eyes

Иначе на питанката ти - Ноеми имаше само температура (еднократно една вечер), обрив - не.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 19:03 от Майра

# 101
  • София
Ох извинявайте, но съм сама с двете хлапета и луднах  Crazy Цял ден на вън, а те се редуват д реват и мрънкат  Twisted Evil
Ходихме само за кръв, хемоглобина е нисък 85, но се е качил малко, беше 76 Rolling Eyes миналия път.
Но пък преди 12 показатела не и бяха в норма, сега са 7 и аз таино/заядемии-краткото Mr. Green/сенадявамдаеотнеяденетои Crazyвсичкозаяде Sad

# 102
 smile3511 smile3514 Rage Rage Rage Banghead Rage smile3537 smile3538  Sob и други подобни

Това помните ли го? вече минаха 5 месеца когато за пръв път го "написах" и още сме така. Егати и зъбите. Няма да се спи тази нощ.

Кетка, стискаме палци. Звучи доста оптимистично. Всичко върви на по-добре.  Hug

# 103
Оле  , има надежда. На Сами му изби кътник и миряса. Но докога ли?

# 104
Бухти, кажи какво получихте, деее. И аз искам да знам Mr. Green
За подаръци ли имаш предвид? Фотосесията ни е утре между другото, дано да се получи добре.

Лили ме смайва понякога като тръгне, много е сладка, ще правим май скоро прощъпулник Grinning

Отново забравих какво исках да пиша. Щях да се хваля, че съм отслабнала малко. След като родих свалях известно време и бях стигнала до 52,5, след което започнах да качвам. Та сега покрай сватбата, разходките, факта, че Лили не ме оставя изобщо да ям стигнах отново 52,5, все едно току-що съм родила, чудно Mr. Green Само още към 4 кг. ми остават, но пак не съм много доволна, защото сега в старите си дрехи все още не мога да се напъхам, а новите ми висят, дънките ще ги загубя някъде вече.
И записах Лили на частна кухня, че държавната ми е малко далеч и не си представям как всеки ден ще го бия този път. Хапва си по малко, предполагам на вас ще ви се стори минимално количеството, но аз не бързам. Само сме се подготвили всички да ядем, че е скъпа и не ми се нрави да я хвърлям. Но на баща й и на кучето много им харесва Laughing

Общи условия

Активация на акаунт