ЕДИНАДЕСЕТИ КЛАС

• 25 188
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Пожелавам и аз успех на '93 набор - успешни входни и още по-успешни изходни тестове.

Дано важните решения, които им предстои да вземат, да са и най-верните такива.  Praynig

# 91
ние имаме вече оферта за обмен на ученици, в случая Франция-България , в другите гимназии имали такива неща ?

# 92
ние имаме вече оферта за обмен на ученици, в случая Франция-България , в другите гимназии имали такива неща ?

За коя гимназия става въпрос?

# 93
# 94
Да, има!
91 НЕГ - Германия-България; Италия-България; Дания-България...
Ние, миналата година, бяхме в Милано.Супер си изкараха , децата!
Имахме гостенче - италианче.Емоциите бяха големи! PeaceИ за нас!

# 95
Здравейте, с извинение за нахълтването, но на някой да му се намира (да продава) География на немски за 10 клас на Атлантис - http://www.atlantiskl.com/?p=66? Няма я на нито едно от борсите за употребявани учебници. ееее то е ясно, че в краен случай ще се купува нова, но все пак, реших първо тук да попитам. Laughing Благодаря Laughing

# 96
Да попитам , готвите ли се вече за кандидастудентски изпити, макар и отдалеч или пък директно?

# 97
Все още не ! 
Но съм решила ,след като свърши първия срок да запачва сериозно да се готви!

# 98
Здравейте аз съм нова тук. Мама съм на единадесетокласничка от НГДЕК и ние имахме на гости едно германче беше чудесно и интересно.През лятото тя отиде в при нея в Бохум  и даже не искаше да се връща.ЗА мен лично това е една хубава идея

# 99
  • София
 Хайде първа в новата година се разписвам....

Привет на единадесетокласните мами Hug
На добър час да е на поотрасналите ни деца, да я започнат успешно и още по-успешно да я завършат!
Но най-вече да са ни живи и здрави и повече да ни радват, а по-малко ядосват! Praynig

Да посъживим малко темата, че съвсем изпадна назад......

Дайте отзиви как приключвате първия срок, как се ориентирате за следването, започна ли подготовката за ДСД (за учещите немски като синкото) и подайте още теми за обсъждане!

# 100
Пишещите майки в тази тема не са много активни,сигурно нямат проблеми със свойте единадесетокласници Laughing !
Моят син го е хванал яко мързела да учи!Мисли само за тренировки,ходи на баскетбол и фитнес и това е.А като знам какво предстои и че е време да се стяга и ме присвива стомаха.На него обаче не му пука и казва ,че има време.
Не знам вашите деца как са,подготвят ли се вече за матури и кандидат студентски изпити?

# 101
Изпити? Какви ги говориш.  Laughing
Цяло чудо е да седне да учи за другия ден. Ето и днес, върна се от училище, хапна и вместо да учи, оказа се, че спи.  Close
После ще отиде на тренировка, а след нея - пак ще виси цяла вечер на компютъра. Все нямало по какво да се учи.  Thinking

# 102
Ей, Како ,направо ме успокои,че не само моят синковец  действа по тази схема - училище,спане(трябва да почине,че е изморен от няколкото часа,които е изкарал),тренировки,компютър!
И повтарям аз непрекъснато,че тая математика ,по която ще държи матура и ще кандидатства, не ще  гледане ,ами иска решаване на задачи,ама кой ме чува!

# 103
Един куп народ, включително и учители, ми развиват теорията как момчетата страдали от късен пубертет и за разлика от момичетата чак в 11-12-ти клас сядали да учат по-сериозно, ама... Май няма да доживея да го видя с очите си това явление.  Laughing
Иначе е много амбициран и мотивиран (малкият му опит на трудовия фронт през миналото лято и сблъсъкът с грозната капиталистическа действителност се отразиха много добре върху мотивацията му  Mr. Green)  да следва детската си мечта, ясно е в каква насока ще се кандидатства, но как си го представя да стане без зор, не знам.

# 104
  • София
Миналата седмица имахме родителска среща и с ужас установих, че за моя младеж предметите като физика, химия, математика, биология НЕ СЪЩЕСТВУВАТ! Той си мисли, че като е избрал хуманитарен профил си е избрал и да не учи тези науки. Shocked Тези леко объркани представи ще му създадат огромни проблеми в края на срока. Общото мнение на повечето учители беше, че доста се е отпуснал в последно време....

Хубавата новина обаче е, че май му се избистри какво ще учи след това. Небивал интерес към историята напоследък и към литературата (отдавна) някак естествено го насочи към правото.
Лошата новина в случая е , че всяко решение е предпоследно! .... и не мога да се похваля с финална визия за бъдещето му! newsm78

Иначе и при нас се случва често да се оплаква колко е изморен и ляга да спи по никое време, вместо да учи. Да се чуди човек от какво толкова се изморяват?! ....сигурно от хайманосване
....извинете ме, ако греша..... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт