ЕДИНАДЕСЕТИ КЛАС

• 25 181
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
да ,време е  !

# 76
  • София
Имаме ли вече нова тема за набор-93-11.клас? Или аз нещо съм пропуснала да се запиша в нея с моя син тинейджър? На всички ученици да им е на добър час през тази учебна година, а на мамите желая здрави нерви и търпение!!

# 77
Айде де ,те също са ученици ,макар и вече поотраснали ,пак са ни деца със своите терзания и мечти

# 78
  • София и там където не се пуши
Давам идея, ако искате помолете модератор, само да ви смени заглавието  Hug .

# 79
  • София
mama69, мен ако питаш нашите, пък и техните терзания тепърва започват.....Моят още не може да реши какво да учи по-нататък. Сега се е записал хуманитарен профил, но не бил съвсем сигурен..... Thinking
Абе мъка...
Но да са ни живи и здрави и да имат късмет е важното!

# 80
и при нас е така ,отиде в хуманитарен профил ,но само толкова ,аз си "бая" за Франция ,то "рита ли,рита " тука било най-хубаво   newsm78

# 81

Здравейте и от мен, мами на вече единадесетокласници!

Да се похваля и аз на свой ред. Първо - нашият юнак си взе успешно всички изпити за десети клас, и второ - гласуваха ни вече на педагогически съвет за връщане в редовна форма на обучение. Мисля, че вече сме си взели поука и тази година няма да допускаме предишните грешки.

Пожелавам на всички единадесетокласници успешна учебна година и по-малко притеснения за техните родители! 

# 82

Да се похваля и аз на свой ред. Първо - нашият юнак си взе успешно всички изпити за десети клас, и второ - гласуваха ни вече на педагогически съвет за връщане в редовна форма на обучение. Мисля, че вече сме си взели поука и тази година няма да допускаме предишните грешки.

Поздравления!  Grinning

# 83
  • София
Някой има ли представа, как стои въпросът с получаването на стипендия за отличен успех? И кои деца имат право да я получават? Има ли значение , дали детето учи в държавно или частно училище?

Това, което разбрах до сега е , че стипендия се дава за успех над 5.50 от предходния срок и че могат да я получават всички деца, отговарящи на това условие. Ако някой има по-точно инфо, моля да го сподели Praynig

# 84
Привет, мами "набор 93"!  bouquet
Успешна година!!! Peace
avi11, относно стипендиите - синът ми каза, че днес са подали декларации за стипендия за успех - имат право на такава всички с успех над 5,50 от предходния срок.А за социална са им казали, че могат да подадат допълнително молба към Директора и получават такава , в зависимост от доходите на родителите / ако попадат в графа "социално слаб" /.Моят син е в НЕГ, за частните училища нямам идея как е.

# 85
  • София
Синът ми учи в "Ерих Кестнер" , а  повечето му приятели от НЕГ и НПМГ получават стипендия за успех и това му е направило впечатление. Посъветвах го да се пробва за стипендия, тъй като успеха му е много висок, а сега се притеснявам да не съм го подвела, в случай че това не важи за часните гимназии.   Thinking

# 86
Възможно е да не важи за частните гимназии, но по-важно е , че детенцето ти е отличник!!! Peace
А и стипендията за отличен успех е по-скоро символична - около 20 лв на месец - изплащат им ги обикновенно по Коледа накуп. PeaceНо те си се радват.Синът ми от сега си ги е "нагласил" за Боровец - имат си такава традиция тяхната гимназия.
Можеш да попиташ директно вашия Директор....Логично е  да имат някакви стимули децата.

# 87
  • София
Да, наистина стипендията е символична, но наистина е някакъв стимул. Той го приема като един вид обществено признание за положените усилия. А колкото до традицията с Боровец, знаем за нея, даже миналата година за малко да отиде и той. После дълго време разказваше колко било яко и как супер си били изкарали без учители.  Party PartyМоже би тази година ще е участник в "паметните събития".  #Crazy Нищо чудно синовете ни да се познават Laughing

# 88
Стимул е наистина, особено ако е на границата около успех 5,50  Simple Smile...пада едно смятане  Simple Smile.
Моят син всеки срок си оставя по две-три 5-ци за "престиж" /да не го мислят за "зубър" - нали е момче  Wink/
Възможно е да се познават, те са си едно общество, дори не се делят по класове - те всяка година са в различни класове.
А този Боровец, колко бях против, особено първата година /без учители!/, но баща му като каза, че трябва да е със съучениците си...
Опасничко си е...Но ние не пропускаме година без Боровец!Липсват им емоции на децата. Ние имахме бригадите, екскурзиите.....А те - контакти и "емоции" само от екрана на компютъра - мнооого, мнооого тъжно ми е понякога за тях!

# 89

Успешна учебна година на нашите единадесетокласници!

Общи условия

Активация на акаунт