Клуб "Парфюмен Ценител" 23 - Любими аромати Jean Paul Gaultier

• 21 329
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Ред Доор премина на бегом у нас /толкова време му оставих  Embarassed/, не ми хрумва нищо хубаво за него, което мога да напиша, а само фрази, с които бих могла да обидя някого, за това ще се въздържа от повече коментар  Embarassed
обаче Кадифената версия звучи много по-добре, бих я пробвала, макар да съм на съвсем друга вълна, далеч от Лавли и НР Simple Smile

# 91
Ами аз също четох, че Велвет прилича на Родригез, който пък е хвален в аромания ру. И за тези пари реших, че може да бъде достоен подарък за човек, който не е много на "ти" с парфюмните открития.
Ще отида да хвърля още едно око...

# 92
Някой, който познава и двата аромата, да ми сравни Le Baiser Du Dragon и Must, моля!
Дали нямаше да харесам повече втория, който не познавам Blush ? То късно вече, но... поне да знам.

# 93
  • Варна
Някой, който познава и двата аромата, да ми сравни Le Baiser Du Dragon и Must, моля!
Дали нямаше да харесам повече втория, който не познавам Blush ? То късно вече, но... поне да знам.

Най-общо Целувката ми е по-стронг, Мъст е по-софт. Целувката - студена, Мъст - топъл. И двата са шлейфови, но по различен начин. Целувката за мен има по-скоро офис звучене, така го усещам, седи ми сухо и надменно. Мъст ми е по-чувствен.
Това само според мен, не претендирам за достоверност.

# 94
Аз не бих купила Must без проба (нито пък Целувката). За мене двата са много различни. Вече писах за Целувката и какво според мене е характерно за нея по-горе.  И двата са еднакво стронг за мене, но Целувката е по-остър, особено в началото и в  ЕДП вариант. Ако мислиш за музика, пее в по-висока октава Simple Smile  За мене Целувката е по-съвременен. Must е по-тежък, по-улегнал, но и се развива по-еднолинейно върху мене.  Не ги усещам като студени.  Целувката излъчва отношение на дама, облечена в power костюм, но не е непременно офисен парфюм (е, зависи от офиса).  Много е секси даже. И двата не са лесни за носене. Трябва да се пробват защото, както се вижда от моя пример и примера на Мимс, няма гаранция, че ако единият ти допада, ще ти допада и другият.

# 95
В Мust има повече сладост, така ли да го разбирам, защото ако има сладко...  Rolling Eyes
Мимси, нали знаеш че ти вярвам особено много Crazy Hug Ти кой харесваш повече от двата? Flutter
От два дена пробвам Целувката и се умопомрачих вече от кеф. Поръчах, но се сетих за Must и се чудя кой ли от двата би ми харесал повече.

Мерси, Pixie ! Hug всяка информация ми е нужна, че съм на път да троша още парички. Crazy

Must прилича ли на Opium!?

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 22:21 от Бижy

# 96
За мен не прилича на Опиум. Не е сладък, а е много тежък и класен зимен парфюм.Харесах го от първо докосване до шишето, още не бях пръскала. Grinning

# 97
Моми4ета ,днес обикалям по парфюмериите като муха без глава и абсолютно нищо не си купих.Толкова са  ми познати и омръзнали вси4ки парфюми 4е няма накъде,изпаднала съм в парфюмна апатия.Не мога да се позная doh.Насилвах се ,душих,но нищо и нищо!Дано да се оправя ,притеснена съм!Утре ще ида на Красно село ,та дано там поне да ми светне!Междудругото видях Питон на Трусарди 50 мл за 40 лв в Блик на Витошка както и Jil by Jil Sander,50 мл за 80 лева.Рядко срещани са ,та ако някоя от вас ги търси да знае 4е  там ги има Peace

# 98
  • Варна
Бижу, ти не ми вярвай чак толкова, че нали знаеш колко е субективно  Laughing
Да, за мен в Мъст има повече сладост. То даже не знам точно сладост ли е, стои някак по-меко, това го казах де. В никакъв случай не е сладък в смисъл на сладкарски. Едновременно с това си е и смолист, има си характер и според мен си е класа.
Кой от двата повече харесвам не мога да кажа. И двата са впечатляващи, зависи към какво в момента повече ме тегли, това ми е водещо. Истината е, че Целувката не носех с особен кеф, нищо че откъдето минех чувах колко ми е хубав парфюма. Затова казах, че при мен така се случи, че повече се харесваше на околните, отколкото на мен.
Абе я дай адрес да ти пратя проба, да не те гложди любопитството  Laughing

# 99
Абе я дай адрес да ти пратя проба, да не те гложди любопитството  Laughing
Мерси мила, имам си! Hug Lunen sun ми прати достатъчно. Пък и аз го поръчах вече Crazy

# 100
Лелеееее моми4ета току-що видях ето това  бижу!Искам гооо!Извънземното с ром.Уникален ще е!!!

http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Alien-Liqueur- … -Parfum-6732.html

# 101
Лелеееее моми4ета току-що видях ето това  бижу!Искам гооо!Извънземното с ром.Уникален ще е!!!
Да прекрасно изглежда, но да го видим. Има пуснат и такъв Ангел Ликьор.

# 102
Ангелът сигурно ще е прекалено сладък и  лепкав оба4е .Има ли го някъде в София???

# 103
Ще се опитам да помириша новия Прада и новия лимитиран Angel Liqueur de Parfum въпреки че не знам защо има нужда от толкова версии на Ейнджъл.
Ето цитата. Grinning Hug  bouquet

Не са пуснати още в България. Whistling

# 104
  • София
Ангелът сигурно ще е прекалено сладък и  лепкав оба4е .Има ли го някъде в София???
Едва ли, гледах в ибей за Елиън, няма го... Мже и още да не е пуснат никъде. И на мен ми е любопитен... newsm78

Алекс, ето тук се продава:

http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod … questid%253D15377

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 23:23 от Noir

Общи условия

Активация на акаунт