ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 15 025
  • 441
  •   1
Отговори
# 210
  • София
P. S. Ей, Дю, честито бебче!  Hug Радвам се, че сте добре и искаме снимки!  Grinning

# 211
Вчера правихме фотосесия, ето тук има една от снимките, другите по-късно:

А тук са първите ни снимки, правени от мен:

http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/21082009?authkey=G … gCI_aysXpzZu22AE#

# 212
Добро утро, момичета.

Днес ходих да взимам контактна бележка и да попълним здр. профилактичната карта, обаче.....лекарката я няма Tired Чак на 3ти ще е на работа. Сега не знам какво да правя. От утре Иво се мести в неговата си градина, те пък си искат тези документи(поне така пишеше на бележката на вратата). Ще видим дали за няколко дни ще го приемат без документите, не виждам защо да е пречка, при положение, че си е ходил в другата сборна група до последно Thinking  Дано да съм права.

Дю- добре дошла отново! Страхотен е малкия мъж Hug     bouquet

# 213
Мечо Пух, може и да не го вземат, поне мен са ме връщали.
Дю, добре дошла.
Вела, чела съм друга книга на същия автор, не знаех, че има и за деца, ще я потърся.
Спяща, опа Вятърче, чакdме снимки от морето.

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 10:35 от Аурора

# 214
Мдааа, значи може и да съм принудителна отпуска няколко дни  ooooh!

# 215
Meчо Пух, няма ли лекарка, която да замества вашата докато я няма? Нашата така прави.  Peace
При нас не искат нито контактна бележка нито нищо, тъй като до последно детето посещава сборната група. Поне така ми каза директорката.

# 216
  • Разпиляна във въображението
Дю, страхотно бебче Hug

Виктория още със ставането и първите й думи бяха - "Мамо нали ще направиш мляко с нескуик и после ще ме водиш в детската градина при добрите деца?!"
При нас времето е променливо, снощи дори валя. Пуснах я по анцунг тениска. Не носих цветя защото една седмица ще са в сборни групи.

# 217
Здравейте момичета   Hug
Дю,честито бебче,много е сладко   Hug
И ние сме готови с изследванията /идеални са/   Laughing,утре ще ги носим в градината,в петък ще взема контактна бележка и в понеделник живот и здраве тръгваме    Peace
И аз няма да нося цветя,изобщо незнам колко лелки са,а и не ги познавам  Rolling Eyes /може би и аз в края на деня ще занеса нещо за почерпка/   Laughing

# 218
здравейте и от нас. Приемате ли нови в отбора Simple Smile Дари утре мисля да я пускам  на градина.Ходила е 2 години в ясла в същото ОДЗ, та се надявам да нямаме някакви драми. За букетите- и аз се чудя Rolling Eyes Днес по път за педито минахме през градината да попитам оссвен контактна бележка какво ще трябва, а сстаршата сестра ми каза 4е и контактна няма да ми иска, тъй като миналата седмица за 2 дни я пуснах на ясла Wink  ( това беше нещо като преход за мен, за да влезе в релси отново към градинския режим).Та- така - утре ще ни е първия учебен градински ден.ВИдя си стаята и се очарова че стените са с мики маус и компания Simple Smile Говори с голям ентусиазъм 4е там ще режат с малки ножички, ще рисуват, пишат и т.н....Дано не й увехне ентусиазма Laughing

# 219
velmar, дано утре наистина всичко да е наред.

# 220
За цветя и аз няма да нося не заслужават толкова съм разочарована от групата не е като в яслата. Там бяха по грижовни и по благи а в групата са много небрежни и въобще не ги гледат  държат ги на течение. А моята пробила дупка в стената и искаха да плащам ремонта и .А  те къде са гледали и не са я пазили утре може и сама да си тръгне от ОДЗ-то.А го затварят за ремонт на парното което не го из ремонтираха цяло лято. Нищо не направих в градината затворена е през прозорците надникнах мръсно прашно голяма мръсотия

# 221
  • София
За изследванията - нашето педи също беше отпуска миналата седмица, сестрата ни написа картона и бележката, само през друг доктор пусна изследването за паразитите. Явно има начин. Костваше ми тел разговор и двукратно ходене, но стана.

Днес Ида е за последен ден в детската градина с Мими и от утре тръгва в сборните в нейната си градина. Госпожите са отпуска Confused, само помощничката ще е там. Дано се падне при нея.
Да ви кажа, положението става с всеки ден все по-зле.... Първия ден - никакви грижи - и двете усмихнати и надъхани влезнаха спокойни. на 3 ден малката започна да се усеща (докато кака й съзаклятнически ми се хили, докато някое дете плаче на вратата. Т.е "О, тези номера са ми мнооого ясни"). В петък вече трудно разделяне, ама и каката се включи.
А днес и двете ревнаха Shocked

Утре май ще ревем и трите на висок глас...
На мен пък ще ми е 1-ви работен ден след почти 4,5 години Embarassed майчинство....

Днес мислех да се поглезя с нещо, като за последно.... кино или нещо разкрасително .... ама ми се изпари желанието Sad

# 222
Ара, направо те съжалявам мила. Колко ли ви е трудно?

# 223
  • София
Ани,  welcome и тук!  Hug

Теди, пожелавам на теб и на Мими по-бърза адаптация от тази на Ида!  Heart Eyes

# 224
  • София
Приемате ли нови градински попълнения? Идваме от ясленската тема и утре ще е първият учебен ден в "Голямата градина" както казва моят син  Laughing. Надявам се адаптацията да е по-лесна, имайки вече тренинг от яслата Praynig Но дали ще е така ще видим.

Сега прочетох назад - tini-mini купих два букета за едната учителка и лелката. Втората г-жа ще дойде другата седмица, а дотогава ще я замества едната сестра от яслата, за да свикнели по-бързо децата. На нея няма да й давам следобед букет, но сигурно ще взема една кутия бонбони и кафе да се почерпят в яслата.
Дю честито  bouquet
ara75 дано бързо свикнат дечицата.
Мечо Пух няма начин да няма друг лекар, който да замества вашата.

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 21:10 от мама МОНИ

Общи условия

Активация на акаунт