ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 15 031
  • 441
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!

Аз днес ходих до градината. Говорих с директорката - няма да искат бележка за платени данъци. Лошата новина е, че едната г-жа се пенсионира и ще имат нова учителка. Дано да е като старата  Praynig

Иначе аз от вчера съм отново на тръстиката  Mr. Green Днес трябва да оправям разни неща за новия офис, който се оказа, че не е обзаведен. Трябва дружно да го обзаведем, да сложим СОТ и т.н., и т.н. С две думи, хвърлиха ме от брега направо на дълбокото Simple Smile Ама аз така най-много обичам Wink

# 241
  bouquet Записвам се да ви следя.
Тази година ще сме 1 група.
Но ще почнем след края на ремонтите  Rolling Eyes

# 242
  • София
И цветя ли трябва да носим първият ден, не се бях сетила. Всички ли носите букети?  newsm78

# 243
Здравейте
днес ни е първи ден в градината, 1 гр в 36 ОДЗ Пеперуда в Дружба
Милите деца всичките плачеха, направо ми стана жал и за тях и за госпожите, сега ми е едно притеснено и се чудя какво ли прави моя, дали се е укротил. Казаха да отидем довечера да го вземем.
Аз не съм носила цветя, но в еуфорията не съм се сетила, но имаше и родители който бяха занесли

# 244
Забравих да кажа  welcome на новите мами!

# 245
tini-mini за коя година ви искат платени данъци, за настоящата или за предходната ?
Не са ни искали на нас никави документи, Miriel е писала, че са искали на тях.  Peace

Извинявай, объркала съм никовете   bouquet

# 246
  • Нови искър
Само като ви чета ми се свива корема ние сме от 15.09. на гадина както казва дъщеря ми пък ще видим дано и хареса.  Peace

# 247
Добро утро, момичета.

Днес ходих да взимам контактна бележка и да попълним здр. профилактичната карта, обаче.....лекарката я няма Tired Чак на 3ти ще е на работа. Сега не знам какво да правя. От утре Иво се мести в неговата си градина, те пък си искат тези документи(поне така пишеше на бележката на вратата). Ще видим дали за няколко дни ще го приемат без документите, не виждам защо да е пречка, при положение, че си е ходил в другата сборна група до последно Thinking  Дано да съм права.

Дю- добре дошла отново! Страхотен е малкия мъж Hug     bouquet

Не може ли от друга лекарка да се вземе такава бележка? Мисля,че не би трябвало да е проблем.. newsm78

# 248
Не може ли от друга лекарка да се вземе такава бележка? Мисля,че не би трябвало да е проблем.. newsm78

Ами след като не е оставила данни на заместващ лекар как да знам дали може или не може. Освен това трябва да му се  попълни здравно профилактичната карта, данните са само в компютъра на лекарката и в стария картон, който в момента е в дежурната градина. Чак утре ще можем да го вземем.

# 249
  • Костинброд
Привет, момичета. Преди 2 часа оставих маймунката в детската, плакахме много и двете, една от лелките в яслата ни е позната и като видя как плачеме си заряза нейните деца и гушна Вики и я отнесе и аз още повече се разревах, че така ми я взеха, даже чао не можах да и кажа..........уф, и сега рева. Нито можах учителката да видя, нищо. Като я е завела вътре и е показала играчките и тя си е взела една кукла и се е дръпнала настрани от децата, било я е срам. Преди малко пак е ходила да я види, играела е с децата, тя я е питала дали иска да я води в яслата да види бебетата, а Вики е казала, че ще си стои тук да играе, питала я е дали иска вода, но Вики е отказала, но казала че и се пишка, та са ходили. Притеснявам се, че не е казала на госпожата за пишкането и ме е страх да не чака пак баба Лили (така се казва лелката) да дойде, че тя си е при бебетата и не знам кога пак ще може да отиде.
Ох, къса ми се сърцето, ама няма начин.
А букета дали са го дали на някой не знам, ама ми е все тая.

# 250
Qnitza - ако жената продължава да ходи да я наглежда, предполагам, че има вероятност и да свикне с нея и да не контактува много с учителките в началото.

# 251

Ами след като не е оставила данни на заместващ лекар как да знам дали може или не може. Освен това трябва да му се  попълни здравно профилактичната карта, данните са само в компютъра на лекарката и в стария картон, който в момента е в дежурната градина. Чак утре ще можем да го вземем.

Това със здравно-профилактичната карта вече е проблем.. За кантаактната бележка, според мен, би трябвало да е възможно всеки лекар във всеки кабинет да може да я издаде..(вероятно обаче приема в такива случаи е платен...)Наистина е много неприятно заради отпуската на личния лекар да не можеш да почнеш работа.. ooooh!
Ние днес ще ходим до ДГ за да проверим какво ще ни поискат и кога ще има нормални групи (не смея да го пусна в сборна група, понеже до сега е бил в чиста ясла и така или иначе ще трябва да свиква с нова група, нови деца, нови учителки..- не ми се иска да е на два пъти..)
Успех на всички малчовци през новата учебна година и..дано боледуват по-малко и по-леко..(а най-добре да са си здравички)

Дю, новото попълнение е страхотно..   bouquet

# 252
  • Някъде в облаците
Пиша и тук и в темата за ДГ, защото сме на 2.5 г., но ни запсаха в І-ва група. Laughing
Малката ми мишка сутринта отиде за първи път на ДГ. С усмивка baloni baloni, хванала мама и тати за ръце, с любимото бебе в раницата и букети за учителката, директорката, помощник-възпитателката и медицинската сестра.
 newsm51Поляхме си вода на прага................ да е жива и здрава.
Мама си поплака после ............

# 253
  • Костинброд
Qnitza - ако жената продължава да ходи да я наглежда, предполагам, че има вероятност и да свикне с нея и да не контактува много с учителките в началото.
Ами и аз това си го помислих, но днес ми се ще да я наглежда, пък от утре не, само навън като се засекът.
Мале, Денис, много букети сте носили, то и аз така мислех, но в последствие взех само 1 и не съжалявам, че в тази суматоха и този един букет не знам дали е отишъл при когото трябва.

# 254
Привет момичета!  Hug
Добре дошли на новите мами! Hug
Симба, айде лека и спорна на новата работа  Hug
Вела, оправих се аз Simple Smile И тържество имаше за РД - не го отмених и по-добре. Ние се почерпихме, а Вики си получи подаръците.
Като гледам доста градини започват от днес, нашата обаче чак от 15.09. Цветя няма да нося, ние просто си минаваме от сборната в нормалната група. При това даже сме си в нашата стая и едната от учителките си е нашата.
От днес започнахме с рибомунила. А от другия месец мисля да взема нещо и за нас с баща му. Още се чудя какво да е... може би респивакс или бронховаксом  newsm78 Ако някой може да препоръча нещо /без цитросепт - не мога да пия, мноооого горчи това нещо  Sick / ще съм много благодарна.
И да питам - оставяте ли вашите деца на компютъра?!??!? Ние с баща му напоследък сме се запалили по разни игри / като ферма например, ресторант... от тоз сорт/ и в началото Виктор само гледаше, ама отскоро вече сяда и цъка с мишката и ... доста добре се справя.... Обаче лошото е, че започва да се вманиачава - вечра се пробва как ли не да ме изгони от компа, за да седне той да играе, че се и тръшка накрая.
Янитца спокойно, ще свикне милото, дай време за адаптация и на двете ви. Колкото по-бързи са разделите толкова по-добре и за нея, и за теб! Не удължавай раздалята - оличай бързо, прегръдка, целувка и чао. Говори й колко е хубаво там и най-вече, че е за големи момичета, няма да е при бебетата, а при големите. Може и играчка да си носи от вкъщи, за да не се чувства сама. Ако трябва й обещай, че ще й донесеш изненада след градината, задето се е държала като голямо момиче / не е задължително да е играчка, при нас изненадата беше банан в началото, после минахме на сухи пасти. Всеки път е едно и също, но той си пита и винаги се радва като му дам пастата./.
Стана дълго, та спирам вече!

Общи условия

Активация на акаунт