ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 14 935
  • 441
  •   1
Отговори
# 15
  • София
В ДГ на Ади си ги дават норм. групи от 01, пък ще видим.  Peace

# 16
Стефан ще го пусна от 1 октомври, за да закрепне малко. Този летен вирус ми стопи детето с поне 2-3 кила.

# 17
Нашата градина не работи.  Confused Уж трябваше да има една сборна група, но днес се видях с една майка, която сутринта е завела детето си на ДГ, защото е нямало кой да го гледа и са я върнали.  Rolling Eyes Правят ремонт, дано отворят от 01.09., поне със сборни групи, защото не знам какво ще правя.

# 18
Добър вечер.
Аз ... нещо като запис  Embarassed
Дени вече втори месец не е на градина.Ваканция.
Кога започват новата учебна година, знаете ли? На 1-ви или на 15-ти септември?

# 19
  • София
По наредба до 15.09. може да са със сборни групи (по-точно децата могат да отсъстват без проблем като през летните месеци), така че явно оттогава.  Peace Много ДГ обаче си почват норм. работа от 01. Доп. занимания, а и занятията обикн. почват от окт.

# 20
Благодаря   bouquet

# 21
Хайде и аз тук Simple Smile
Симба на Вики много често му се зачервяват очите, та те разбирам какво ти е. Подкрепям Нини за изкуствените сълзи - пробвай. Аз като е упорито зачервяването слагам тобрекс - мас за очи - действа.

А изкуствените сълзи мога ли да ги сложа на памуче и да й избърша само окото с тях  Embarassed Просто не знам как да й капна иначе, ще ме одере жива  Rolling Eyes Торбекс продава ли се без рецепта?

Ми виж аз как правя - с една ръка и държа ръчичките, с другата и капвам върху клепачите. Като си отвори очичките и то си влиза и в оченцето Simple Smile

Аааа, ясно! Така може и да остана жива! Мерси за идеята  Hug

Идеате е крайно неподходяща- просто вкараш цялата мръсотия от мигления ръб в окото Naughty

# 22
  • Gorni Bogrov
Здравейте!  bouquet
Чета ви редовно набързичко,но нямам време да седна да пиша. Embarassed
Тези дни мисля да звънна във детската да питам от кога ще са си нормални групи и живот и здраве мисля след 7 да го пускам.
Станал е много лош и само щуротии върши,а пък да не ви казвам как се катери където му падне,същинска маймуна. ooooh!
Много хубави снимки сте показали всички,а пък моето диване не дава да го снимам и ме побърква направо,как види фотоапарата или камерата и започва да се съди и да се крие.
Дю, ще стискам палци всичко да мине безпроблемно.
dona_leone и аз искам тази диета,че пак станах на  Animal Pig Embarassed

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 09:10 от cecko05

# 23
ПоларФокс, отново си права, мила!   bouquet Снощи говорих с моята съседка (очна лекарка), която се оказа, че е на море. Обясних й как изглежда окото, споделих с нея и тази идея на Нини. Тя каза, че така ще замърся още повече окото. Каза ми да взема капки Унидекса и да слагам 4 пъти по 1к. Да сложа детето да легне и да й кажа да затвори очи, след което леко да изтегля долния клепач, така че да се види самото око. И да капна там. На теория ми е ясно, на практика "на сухо" вече го оттренирахме. След малко излизаме и ще купя капките и ще видим как ще станат нещата наистина. Та това е около нас.

# 24
Привет момичета  Hug
Виктор си ходи на ДГ - сборни групи са. Казаха че ще започнат нормални групи след 7.09, преполагам обаче че ще стане на 15.09.
Нямам търпение да си започнат нормално и да започнат заниманията, но както каза Спяща - октомври.

# 25
Нямам търпение да си започнат нормално и да започнат заниманията, но както каза Спяща - октомври.
Да ,и аз нямам търпение вече..Като запразнят от май, та чак октомври се нормализират нещата чак Rolling Eyes

# 26
Здравейте момичета!
Не съм Ви навестявала тези дни - много работа ме е налегнала, а и следващите две седмици съм в отпуск и трябва да отметна доста задачи. За всички интересуващи се от житната диета, има цяла тема в подфорума на Красива мама - Диети, отслабване, поддържане на фигурата.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378425.0
Дано съм успяла да прикача темата. В нея има подробна информация за целия режим от а до я. Мога и аз да го опиша, но все нещо ще пропусна, затова четете от първоизточника.
Лъчи не е на градина, мисля от 1 септември да я пускам, като ще трябва да проверя приключил ли е ремонтът. Иначе се възстанови след ангината и сега я пазим като писано яйце - в събота ще пътуваме за морето и много се надявам да я опазим дотогава.
Това за сега от мен, ще пиша пак.

# 27
  • София
Дона Леоне, къде ще сте? Ние мислим от вторник да сме на Златните.  Peace

# 28
Честита ни нова темичка! Hug

Вали също е във ваканция. LaughingЩе тръгне на градина отново на 15-ти септември.
Симба, на Вали веднъж доста се беше зачервило едното око.Тогава правихме промивки със сребърна вода.Мина му бързо! Wink
Стискам палци и при вас да отшуми бързо! Praynig

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 23:17 от Ксения

# 29
Дона Леоне, къде ще сте? Ние мислим от вторник да сме на Златните.  Peace
Резервирала съм стая, с огромна тераса на Поморие в едно семейно хотелче. От страницата на хотела ми се видя много хубаво, и много близо до плажа. В новия град е и това май е единствения недостатък, но като стигнем ще видим. На Златните ходихме по-миналото лято, но е много пренаселено и определено повече се изнервих да гоня малката из фрашканите улици, отколкото да почивам. Затова от този момент търсим по-малките и спокойни градчета. Миналата година бяхме на Черноморец и останах много доволна, спокойствие, тишина - определено става за почивка на семейства с малки деца.
Вятърче, ще бъдем на голямо разстояние - вие към Варна, ние към Бургас, иначе можехме да си заформим една срещичка, хем децата да поиграят хем ние да пием по биричка Hug.
Ако някой е решил да почива в този период около нашата дестинация да драсне два реда - на срещи сме винаги готови   bouquet.
Симба, сега видях, че сте с възпалено оченце. И ние сме доволни от промивките със сребърна вода  Peace- Лъчи бяше замърсила едното в пясъчника на детската площадка, но се възстанови бързо.
Пиши как е детенце, оправя ли се?

Общи условия

Активация на акаунт