ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 14 916
  • 441
  •   1
Отговори
# 30
  • София
...
Вятърче, ще бъдем на голямо разстояние - вие към Варна, ние към Бургас, иначе можехме да си заформим една срещичка, хем децата да поиграят хем ние да пием по биричка Hug.

Може, може... Ние сме само за 5 дена, но ще го помислим.  Peace

Ако някой е решил да почива в този период около нашата дестинация да драсне два реда - на срещи сме винаги готови   bouquet.

Присъединявам се.  Hug

Симба, сега видях, че сте с възпалено оченце. ... Пиши как е детенце, оправя ли се?

И към това.  Peace

# 31
Хайде и аз тук Simple Smile
Симба на Вики много често му се зачервяват очите, та те разбирам какво ти е. Подкрепям Нини за изкуствените сълзи - пробвай. Аз като е упорито зачервяването слагам тобрекс - мас за очи - действа.

А изкуствените сълзи мога ли да ги сложа на памуче и да й избърша само окото с тях  Embarassed Просто не знам как да й капна иначе, ще ме одере жива  Rolling Eyes Торбекс продава ли се без рецепта?

Ми виж аз как правя - с една ръка и държа ръчичките, с другата и капвам върху клепачите. Като си отвори очичките и то си влиза и в оченцето Simple Smile

Аааа, ясно! Така може и да остана жива! Мерси за идеята  Hug

Идеате е крайно неподходяща- просто вкараш цялата мръсотия от мигления ръб в окото Naughty

Ми не знам, как е неподходяща, като аз вече 4 години слагам така капки на Ния и винаги има ефек!!! Ния е с много чувствителни очи и се възпаляват често.  Аз говоря от опит и до сега резултата е перфектен. Естествено, че съм се консултирала и с очен лекар. Явно и лекарката не разбира  newsm78
А и  това не е форма на конюктивит, а е следствие на настинката. Ния получава същото освен около очите и около устата при висока температура  Peace

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 10:30 от Нини (на мама слънчицето)

# 32
Нини, не се сърди  Hug Тази лекарка, с която аз говорих каза, че така се вкарват още микроби отвън в окото. Нищо лично! И аз не разбирам от такива неща, и никак не ми е лесно с тези капки. Ставаме всичките по половин доктори покрай децата си  Whistling Днес ще взема сребърна вода, понеже онзи ден забравих  ooooh!

Криси се пооправя. Само сутрин са й доста зачервени очите. После сякаш се поизбистрят. Всичко е заради онази настинка. Факт!

# 33
Не се сърдя, просто казвам. Факт е, че при Ния винаги има ефект и съм се консултирала с лекар. Нали оченцето автоматично си изчиства окото със сълзичка... Би вкарало бактерия, ако по мигличките има корички Simple Smile А и аз винаги гледам да е при клепача близо до нослето  Peace
Имай предвид, че лайката изсушава още повече очето, а и не бива да се мокри често  Hug
Всяка майка си знае най-добре  Hug При Ния има ефект. Само да добавя, че тя е със сини очи. Светлите очета са предразположени към възпаления.

# 34
Лайка не съм имала намерение да й слагам  newsm78 Криси е с кафеви очи. За втори път се случва да има проблеми с очите (да чукам на дърво), като предишният път точно със сребърна вода се оправи за 2-3 дена. Вчера в аптеката си знаех, че има още нещо, ама съм забравила, а после не ми се излизаше пак като се сетих. Както и да е. Гледам да не й мокря очите много-много и да по съвет на лекарката, да не я извеждам на слънце без слънчеви очила или шапка с периферия (за всеки случай - и с двете Mr. Green). Все едно, ще се оправи, бели кахъри са това  Hug

# 35
разбира се, че ще има ефект, просто не е правилно, щом обаче си спокойна, дествай както си преценила Peace

# 36
simba21  извинявай, останах с впечетление от предната тема, че я чистиш с лайка Simple Smile.

Просто е реакция от настинката. Мога да ти покажа една снимка на Ния да видиш, какви и стават очичките Simple Smile

Ще се оправите естествено. Виж, на Ния не и понася сребърна вода.

# 37
  • Костинброд
Приемате ли още мами в темата.
Моята дъщеря- Виктория от 1 септември тръгва на детска, не е ходила на ясла и ще е доста трудно, ама няма начин.
До сега почти не е боледувала, дай Боже и занапред да е така, но се съмнявам.
Иначе в детската градина ми е надеждата малко да я укротят, че е голям инат и глезотийка.

# 38
  • София
Разбира се, че приемаме!  Hug  welcome

# 39
Момичета да ви попитам, с какво мажете (или спрей)  децата против комари? Ползвам Аутан, на Ния е цялата нахапана Sad

П.П. Четохте ли тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420570.0

# 40
  • София
Аз ползвах последно Репелекс, но Ади ми направи от него алергия на Сандански.  Rolling Eyes Мисля за морето да взема Чико - Занза Но - като беше бебе го ползвах и съм доволна.  Peace

# 41
Не разбирам защо не мога да поствам от офиса  Thinking
Всяка сутрин Илко пита дали ще ходи на ДГ, но не от желание, а точно обратното. Последно беше на градина в края на юни и ми се изправя косата (не че е къдрава  Laughing) от престоящите тръшкания.

# 42
Момичета да ви попитам, с какво мажете (или спрей)  децата против комари? Ползвам Аутан, на Ния е цялата нахапана Sad

Аз ползвам Аутан и едно кремче за след ухапване,понеже при Вики става страшно като я ухапе комар.От Аутана съм доволна.

# 43
Не разбирам защо не мога да поствам от офиса  Thinking

Опитай да си изтриеш кукитата! Ако не знаеш как, ще ти обясня на скайпа. Другото, за което се сещам е някаква антивирусна защита или firewall, които да са ви натреси централно, т.е. директно на сървъра.

Между другото по скайпа върви някакъв много ш**н вирус. Да знаете, на съобщения, придружени с линк да не отговаряте, по-точно да не цъкате на линка. Съобщенията се саморазпращат от хора в контакт-листата, така че общоприетото правило да не четем и добавяме непознати, не важи в случая.

# 44
  • Костинброд
Аз също ползвам Аутан, миналата година бяхме с Чико, ама си я хапеха комарите. А ако има вече ухапано супер действа Фенистил гел, веднага минава сърбежа а и пъпката изчезва за 1 ден.
Аз мойто диване го водих един ден до детската и там беше сборната група, отвън на пързалките, заведох я при тях, а тя се дърпаше и каза, че не иска да ходи никога при тези деца Cry
Няма начин, ще има ревове, ама дано за кратко.
А да ви питам- вие в началото взимахте ли ги на обяд, че тук няма такива екстри?

Общи условия

Активация на акаунт