ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 15 008
  • 441
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
Qnitza, интересна картинка сте били пред поликлиниката. Не помня кога правихме последно изследване на урина на Жени, но аз съм била на работа, а татко и трябваше да я вдигне сутринта. По едно време съпругът ми ми се обади, защото Жени не искала да пишка. Казах му да вземе две кофички от кисело мляко или по- големи чаши, да напълни едната до половината с вода и да започне да прелива от кофичка в кофичка /или от чаша в чаша/, но от високо. Така, че да се чува ясно водата как пада и Жени да слуша. След няколко такива преливания госпожицата искала вече да пиша.

Мами, да ви питам някой сушил ли е плодове във фурната? Жени много обича сушени плодове, особено смокини и кайсии. Вчера ни дадоха доста сливи, които не можем да изядем, а не искам да правя компот и сладко /сладко имам от миналата година/ и реших да изсуша една част. Четох в нета за технологията, но малко напътствия няма да са ми излишни.

# 166
  • Костинброд
Вела, аз пробвах с чешмата в кухнята, ама не и подейства.
А относно сушенето на плодове- аз съм пробвала единствено на балкона на слънце, но става по- бавно.

# 167
  • Добрич
С чешмата не става. Преливането на водата има друг ефект, може би защото се чува по различен начин.

# 168
Честито на Ивайло и Виктор! Да са здрави, много щастливи и разумни! А на майките и татковците - наздраве!

# 169
Честит Константин на Дю, да им е жив и здрав Hug
Честит Рожден Ден на Виктор и Ивайло !!!!! Много хубави моменти, здраве, щастие  и здраве !!!
Снощи се върнахме от морето, бяхме цяла седмица на Крапец на палтаки, изкарахме супер. Сега остава и да подредя малко багажерите Tired и да се стегна за концерта на Мадона .

# 170
МерСедес ,добре дошла  HugУсети се ,че те няма.Чакаме снимки и разказ за Крапец.

Моята бавачка за концерта вече пристигна,айде още  2 дни  newsm44

# 171
Привет момичета, много благодаря за пожеланията за РД на моя син  Hug
Ето една виртуална почерпка и от нас:

Мечо пух, честито ти рожденник и на теб! Пожелавам много здраве, много весели игри и много да ви слушка!

Ние сутринта се изпратихме с торта, сокове, бонбони, соленки, шапки и свирки на градината. Дано да е доволен. Само дето мен днес точно ме тръшна летния вирус - с разстройство, температура, отпадналост, даже на доктор не можах да се замъкна и виках мъжа ми да ме води, че ми причерняваше пред очите! Точно днес ли можа да ме тръшне, точно днес  #Cussing out Сега ще отлагаме и съботното тържество с роднините, че да не вземем да ги заразим. А имаме поръчана торта, запазен ресторант, оффффф..... Close А да, и аз сега поне 3 дни ще съм в изолатора  ooooh!

# 172
Sunsunny - много кофти.  Според мен не бързай да отменяш празненството- този летния вирус май бързо минава( ако имаш късмет де). Оздравявай по-скоро Hug.

Честит имен ден на всички именници днес! Да ви е живо и здраво името!       bouquet

# 173
  • Добрич
  Според мен не бързай да отменяш празненството- този летния вирус май бързо минава( ако имаш късмет де). Оздравявай по-скоро Hug.

Честит имен ден на всички именници днес! Да ви е живо и здраво името!       bouquet
Peace

Мечо Пух, какъв ден /празник/ е днес?

Мами, от София, четохте ли това?

Същото изискване вече е прието и за София. Ако има колективен иск, бройте и мен, въпреки че съм си платила данъците.

# 174
  • Gorni Bogrov
Ч.Р.Д. на двамата палавници!!! Да растат живи и здрави и много да радват мама и тате!!!
 newsm59 nbirthday newsm67
Sunsunny - много кофти.  Според мен не бързай да отменяш празненството- този летния вирус май бързо минава( ако имаш късмет де). Оздравявай по-скоро Hug.

И аз бих те посъветвала да изчакаш,вирусът минавал за 1-2 дни.

# 175
  • Добрич
Да ви се похваля - Днес ме "зарадваха", че другия месец най- вероятно ще ми се увеличат служебните задължения и ще ми се намали заплата.

# 176
Днес разбрах, че едно момченце от групата на Дени е починало преди няколко дни.Вчера е било погребението.
Смазах се след като научих и само за това мисля.
Шкафчето му беше през едно от това на Дени и често се засичахме с майката и заедно ги приготвяхме ...
Паднало, ударило си главата и уж нищо му нямало.Дори след това скачало на бънджи.След няколко часа обаче ... е починало.Явно от удара нещо е станало ...
Не знам подробности ...
Ужасно е просто.

# 177
  • Добрич
Невролозите казват, че до месец след удара трябва да се внимава, защото  може да се получи вътрешен кръвоизлив и хематом. Това го научих, когато  с Жени ни прибраха в неврологията за мозъчно сътресение. Беше на година и два месеца, когато падна у дома, както си вървеше на земята и си удари главата. Благодаря на Бога, че всичко при нас се размина леко.

Жалко за детето и близките му.

# 178
Мечо Пух, какъв ден /празник/ е днес?

Имен ден на Адриан и Наталия.

amber - ужасно, просто нямам думи Sad

# 179
  • София
Здравейте банда!
Поизпуснах темата като не ни беше на дневен ред градината, но вече ще съм редовна Wink

Нашата градина август почива и от 1.09. мисля Ида да тръгне по живо- по здраво
Мими не я приеха в градината на кака й, нито в друга (естествено) Sad , та се принудих да търся друг вариант. На супер удобно за мен място се оказа, че откриват нова частна и се записахме.
Сега 1 седмица са двете заедно там, после всяка в нейната си градина.... а аз на работа след повече от 4 години по градинките акъла не ми го побира как ще стане...

Мими учудващо добре  - разделяме се спокойно, после играе, храни се, спи....
Каката - по познатия начин -  цял ден всичко наред, като ме види започва да се магари и да истерясва. Миналата година продължи 10-12 дни това.... Дано и сега не се проточи така, че не издържам #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт