ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 14 963
  • 441
  •   1
Отговори
# 150
Ами то ние ако ходехме до ДГ пеша сигурно и аз щях да слагам. Но миналата година ходехме до там с колата, на връщане баща й я вземаше пак с колата. Та студа го усещаше от градината до колата. Иначе като излизаме сб-нед по разходки, и аз й слагам чорапогащник.

Яке Кристина има от миналата година едно. Ако видя, че не й е достатъчно, ще купим и още едно. Иначе миналата година изкара с това яке и само в много редки случаи (ако не е изсъхнало напр.), слагахме едно старо, малко поомаляло.

# 151
Честито момченце ,Дю! Да ти е жив и здрав юнакът!
Чакаме разказ за събитието.

# 152
Честито момченце ,Дю! Да ти е жив и здрав юнакът!
Чакаме разказ за събитието.
Може още да не са изписани. Доколкото прочетох в една тема, се е наложило секцио, но подробности не знам.
Така, гледам цени обсъждате. Аз вчера не можах да стигна до любимия ми детски магазин, но минавайки покрай един друг - нахълтах в него. Купих анцузи (долнища) за 3.90. Поне на улицата и вкъщи да има какво да облича. Обещаха, че ще има и други цветове, та ще надничам от време на време.

# 153
  • София
иха, е те такава цена не бях чувала Simple Smile

# 154

Добър ви ден Hug Heart Eyes

Преди 4 години на този ден, в този час се роди Ивайло-Дивайло! Почерпете се за негово здраве! Grinning

# 155
Мечо Пух, да ти е много щастлив, късметът винаги да го съпътства и от здраве да не се отърве!

# 156
Честит рожден ден на Виктор на Sunsunny! Да е здрав, безгрижен и щастлив!

Честито и на Дю- да е жив и здрав малкия юнак!

# 157
иха, е те такава цена не бях чувала Simple Smile
Аз помислих, че не съм видяла добре (нали съм очиларка) и че цената е 13.90, което е по-нормално и отидох да питам. Толкова странно ме погледнаха, че питам  newsm78

# 158
Sunsunny, всичко най- добро и на твоя юнак!

# 159
Честит четвърти рожден ден на Ивайло! Да е жив и здрав!

Да ви кажа вчера ходих до магазина на Малък мечо на Коперник. За ръста който търсих 116 нямаше почти никакъв избор. Само един комплект анцунг който не ми хареса и никакъви долнища.  Но се отбих до две други магазинчета в близост до него- едното за обувки имаше голям избор на есенни обувки на Чипо за по 30 лв., другото магазинче имаше български долнища за 10лв, много меки памучни и блузки по 8 лв. рибс, комплекти анцунг от 33 до 38 лв.

Така отчетох се.

# 160
ЧРД на Ивайло! Да расте здрав и щастлив!

# 161
  • Добрич
bdbaloni    Честит празник на Ивайло и на Виктор!     happy bd

Да са ви живи и здрави, много да ви слушкат и много да ви радват.

# 162
Честит Рожден Ден на Ивайло!

Честит Рожден Ден на Виктор!

За майките:

# 163
Честит рожден ден на Ивайло и на Виктор!
Да растат здрави и щастливи!Весело и безгрижно детство!

Честит син и на Дю!Да е жив и здрав малкият юнак!

# 164
  • Костинброд
bdbaloni    Честит празник на Ивайло и на Виктор!     happy bd

Да са ви живи и здрави, много да ви слушкат и много да ви радват.

И от нас с Вики bdbaloni

Ние днес ходихме да дадем и кръв и урина, а вчера бяха готови резултатите от акото. Уф, ама какви приключения имахме- лабораторията тук работи до 10ч, ние станахме в 8ч и до 9.30 Вики не искаше да пика, скъса ми нервите и викам ще тръгваме поне кръв да и вземат. Добре, че взех и свеки с мене и пред поликлиниката на тротоара я събух и казах на свеки да я издържи, а аз с контейнерчето отдолу нацелвам, добре че се реши тоя път да пика....направо така бях яхнала метлата, такъв инат никъде няма.

Общи условия

Активация на акаунт