ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 14 956
  • 441
  •   1
Отговори
# 135
  • София
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

за това ще да е било....тази  есен от 7 септември с грейка и пуловер на детска Simple Smile
а днес видях дете по яке в парка Shocked явно верно нещо бъркам с облеклото на детето Simple Smile

# 136
Абе то зависи от якето. И аз днес сутринта бях с яке  Shocked Не знам, нещо аз ли наближавам ония възрасти дето ту е топло, ту студено, ама си сложих якето - тънко е, ама яке  Mr. Green

# 137
  • София
е то не сутринтта, а сега по обяд, за това ми се наби в очите, на слънчице...колко е сега навън - 28 градуса? че беше тънко - тънко...но на мен по тениска ми беше горещо....Simple Smile както и да е де....стана ми странно Simple Smile

# 138
Angel_Dust , много бъркаш - ще ти пратя свеки да те обучи, тогава да видиш че детето няма да боледува.
Моето диване не се брои - майка му е виновна.

# 139
Мдаааа за почвика ще имам около два месеца, не повече. После започва екшъна  Wink.

Аз питах в два три магазина за дрешки днес тук в центъра, ама се ядосах че от летните дрешки направо са преминали на зареждане на зимни, ватирани анцузи и блузки. Аз искам да взема няколко комплетка с дълъг ръкав и панталони но не ватирани.

В магазин "Малък мечо" на ул. Граф Игнатиев има страхотни намаления. Дрешките са точно есенни: памучни блузки с дълъг ръкав, анцузи без вата и прочие + летни стоки  Peace

# 140
  • София
какви са горе - долу цените на анцузи и долнища?

# 141
какви са горе - долу цените на анцузи и долнища?

Комлект анцузи - 23-28лв
блузки - 8-70 лв
клинчета - 8лв
долнички - 14-16 (те излизат по скъпички)

Аз купих и от Илианци от щанд с ишлемета: ватиран анцуг 38лв и долничка ватирана 18.00 на Zara

# 142
  • София
 Hug мерси

# 143

Heart Eyes

На Илианци има и щанд на Бг производител - тънки долнички по 10 лева, пижамки тънки по 11 лв, анцузи без вата - около 25 лв

Плюшени долнички на Breezе - 14лв ...

# 144
И аз много се дразня,когато в началото на есента започнат в магазините да ми предлагат ватирани дрехи  ooooh!.Такива не обличам на децата,винаги търся памучни дрехи от бг производител.Другата седмица ще обикалям по магазините за да търся за Стефи клинчета и блузки.

# 145
  • София
до илиенци надали някога ще стигна, а и знам магазини с подобни цени....така че не си струва...този на графа ми беше интересен, ако пак закъсам с по-тънките неща Simple Smile
иначе аз пижамки взимам на дисни - по 12 лв(всъщност трябва скоро да купя, ще видя още ли са им такива цените)...
както и долнища на гап по 19(почти колкото зарата)...а бг съм намирала и по 7.... но поне няма да го мисля това илиенци, явно отдавна не е така евтино, както беше преди....

а копмплекти анцузи имаше ли хубави за момче...или не си заглеждала(в Малък мечо имам предвид)

# 146
Аз случайно бях в Илианци и понеже на този щанд има страхотни неща, не се стърпях. Пък и са много качествени. Но в магазина на Гр. Игнатиев има много хубави неща. Имало и от тази верига на "Мечо малък" аутлет – на Коперник в посока зала Фестивална са пада втори или трети магазин след кръстовището с Гео Милев.
Предполагам там цените ще са много добри.

Angel_Dust  да, там има много хубави неща и за момченца, и за момиченца. Стоката е подбрана и качествена. В сезона обаче са си скъпи дрехите им .

Пролетта от разпродажба там, купих на Ния страхотен комлект (яке и грейка) за 38 лв (намален от 76лв)

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 16:59 от Нини (на мама слънчицето)

# 147
  • Gorni Bogrov
Честито синче на Дю!!! Да е жив и здрав и бързо възстановяване на гордата майка!!!

Гледам,че сте обсъждали тортите за рожденните дни,аз редовно поръчвам от един малък сладкарски цех във кв. Враждебна, много ги харесваме.А миналата година на Цецко тортата беше със негова снимка http://nashitedeca.snimka.bg/children/cecko-na-cecko05.369945.14406332.big,той много и се изкефи  и честно казано хич не съм се замисляла дали е зловещо или други подобни.

Аз много сериозно съм се замислила да му сменям детската,защото нещо не съм много доволна от миналата година.Не е научил нищо ново от това ,което бяха учили във яслата и май по цял ден гледат само детски.

# 148
Цецко, ще успееш ли да я смениш. При този недостиг на места в ДГ особено  Rolling Eyes

Пролетно-есенни дрешки накупих на Криси от Русе. Имаше блузки за по 4-5лв, панталончета (без вата) за по 6-7лв. Ватираните бяха около 8-10лв. Вчета бях в Кауфланд, случайно, понеже не ни е много наблизо, и й взех пижама за 6лв и 2 за мен - по 8лв май бяха.  Mr. Green Та за зимата сме се запасили с дрехи. Аз почти не й слагам ватирани блузи. Ако е много студено, слагам един елек върху блузката. Чорапогащници не й слагам за ДГ, понеже е много топло там  Wink

# 149
  • София
cecko05 - ако можеш и алтернативата е по-добра градина - не му мисли...

а за чорапогащници - аз слагам Simple Smile нищо че е момче, но само от и за градината, там ги махам....Simple Smile иначе искрено му замръзват краката, кожата му супер се изсушава от студа, понякога и рани е правил....та...топлим краката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт