ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 14 939
  • 441
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета. Grinning

Ние се завърнахме от двуседмичната почивка и вече съм на тръстиката ooooh!. Остава ми още месец работа и после вкъщи. Нямам търпение да си остана вкъщи и да запона приготовленията за бебчо. Вчера успях да подредя килера си, където най накрая сложихме метални стелажи. Сега предстои обзавеждането на стаята на Василенка. Изпиране на всички плюшени играчки и т.н.

Ходих до градината сутринта. Ще пращам Васи от 15 септември, когато ще си бъдат нейните госпожи и група. Искат изследване за чревни паразити, контактна бележка и профилактичен преглед от педиатъра.

Все още не е завършено дострояването на градината. Правят допълнителни помещения за още групи, ще имат физкултурен салон и  басейн, също така ще им подновят детските площадки в двора. Много се зарадвах като разбрах че най накрая ще имат хубаво външно пространство.

Василенка сега е при свекърва ми, ще си я вземем на 6 Септември и ще имам една седмица за за изследвания и усилено пазаруване на дрешки за градината, защото почти нищо от пролетният ни гардероб не й става.

Аз определено мисля да не давам имунустимуланти на Василенка. Просто ме е страх как ще се отразят на алергията й.

# 121
Ама моята Ния пък си бръсне брадата  Laughing Хванала едно пластмасово ношче от играчките, много сериозно гледаща в огледалото, минава с него брадата си.

# 122
Гледам че Дю скоро не се е разписвала. Дано да има добри новини покрай нея  Simple Smile

# 123
  • Костинброд
Гледам че Дю скоро не се е разписвала. Дано да има добри новини покрай нея  Simple Smile

Има, има...на 21-ви Дю е родила Константин,3 кг и 50 см!

# 124

Има, има...на 21-ви Дю е родила Константин,3 кг и 50 см!
Много се радвам - да са живи и здрави !

# 125
Честито бебче на Дю! Да е много здрав и послушен малкия й юнак!
Добре дошли на новите мами  Hug
Gigi мерси че ме светна за телефона  Hug Сега е малко късничко, защото вече поръчах от Неделя, но за другата година най-вероятно ще се възползва от тази възможност.
Диана Йорданова респивакс е бг вариант на рибомунила, не на бронховаксома  Naughty

# 126
  • Добрич
И от мен честито момченце на Дю! Да и е живо и здраво и много да я радва. 

# 127
Да е жив и здрав Константин (много хубаво име) и да им носи много радост. А на Дю - бързо възстановяване и много здрави нерви  Hug

# 128
Честита рожба на Дю!Да е здрав и много,много да ги радва!
Sunsunny,благодаря за информацията,не знаех,че респивакса е бг варианта на рибомунил.
Гери,още малко остана и ще си почиваш в къщи. Hug

# 129
ЧЕСТИТ СИН НА ДЮ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ГИ РАДВА!

Дано Дю да се възстанови бързо и безпроблемно.

Момичета искам да ви кажа че днес преоткрих магазин Бонжур. Не бях влизала от много години в него, но се оказа че там е рай на детските играчки и принадлежности. И важното е че не е пълен с китайски стоки, които аз ужасно ненавиждам и не купувам. Имаше страхотни играчки за Васи и определно ще пазарувам от там принадлежностите за бебчето.

# 130
  • София
Честито момченце на Дю, да й е жив и здрав Simple Smile

Гери - те пак са си китайски повечето Wink иначе, да има хубави играчки....въпреки, че на мен най-любим за сега си ми остава марсел Simple Smile

А бронховаксома кога се почваше - септември ли?

# 131
Гери,още малко остана и ще си почиваш в къщи. Hug
Малко остана за почивка, после ... като Дю и Нем ще ти трябват здрави нерви.  Hug
Гери, щях да ти предложа да те заведа до едни магазин тук при нас, но чак днес заредиха есенни дрешки. След работа отивам да напазарувам за ДГ.

# 132
Мдаааа за почвика ще имам около два месеца, не повече. После започва екшъна  Wink.

Аз питах в два три магазина за дрешки днес тук в центъра, ама се ядосах че от летните дрешки направо са преминали на зареждане на зимни, ватирани анцузи и блузки. Аз искам да взема няколко комплетка с дълъг ръкав и панталони но не ватирани.

# 133
  • София
да има го този феномен, но най-вече при турските дрехи...т.е. магазините зареждащи с такива....аз миналата есен за градината така се бях издразнила, август месец ми предлагаха някакви дебели, ватирани дрехи Simple Smile но се намират и други....

# 134
август месец ми предлагаха някакви дебели, ватирани дрехи Simple Smile
то, защото тънко ги обличате тези деца - затова все болни. Я да слагате и по един шушлек на гръбчето да им е топло.Каквото е август.   Naughty

Общи условия

Активация на акаунт