ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 15 025
  • 441
  •   1
Отговори
# 270
  • Разпиляна във въображението
Откъде имате тези игри?

# 271
  • София

Градинският картон си стои в градината, трябва да занесеш здравно-профилактична карта и контактна бележка. Ако имате повече от 2 месеца прекъсване, трябва да занесеш и изследване за глисти.  Peace

Много ти благодаря   bouquet
Сега ходих до градината - искат здравно-профилактична карта, контактна бележка и изследване за глисти и за бактерии.. Утре и на личната ще звъня. Тя не искаше да дава направление за бактерии  Rolling Eyes

# 272
Вела, вие поне с детски игри се занимавате, ама тази дето Виктор иска да я играе хич не е детска / аз говоря за Farm Frenzy/. А тези детските не смея да му ги покажа, защото тогава положението ще стане....  #Crazy
Miriel от Замунда ги тегля аз.

# 273
  • Добрич
Miriel, излизам за малко. Като се върна ще ти дам линкове.

# 274
  • Разпиляна във въображението
Miriel, излизам за малко. Като се върна ще ти дам линкове.
Hug  bouquet

Ще видя дали моята ще се заинтересува. Снощи цяла вечер реди пъзели с принцеси. Доста добре се справя като дори и не ползва картинките. Днес има подарък - нов пъзел, но по-голям от дрегите, но отново на тематика посветена на принцесите Wink

# 275
  • Добрич
В Замунда:

- Малката русалка
- Спящата красавица
- Пепеляшка
- Красавицата и звяра

И четирите игри се пускат с DAEMON.

В Мастерс:

- Буквенка
- Цифренка
- Писменка

В  4 сторинг:

- Играчки, закачки

В Интернет две игри, които не са образователни, а само занимателни:

- в сайта на Анита
- Веселата ферма 2

# 276
Здравейте и от мен   Hug
Ние днес занесохме изследванията,в петък ще взема контактна бележка от педито и в понеделник живот и здраве тръгваме на градина  Laughing
И дъщеря ми ходи почти 1 година на ясла и мисля,че ще свикне бързо с градината,но в понеделник ще докладвам как се е представила   Laughing,засега само проблема ни е,че на обяд спи с памперс /все още се изпуска/,днес като казах на една лелка не беше много доволна,но каза че до 1 месец трябвало да я отуча   Rolling Eyes
Аз още не съм започнала да давам имуностимуланти и се чудя изобщо дали да и давам,миналата година и давах и през зимата все си беше болна   Simple Smile
Иначе на компютъра дъщеря ми гледа основно музика и дискове от яслата,засега към филмите не проявява никакъв интерес   Rolling Eyes

# 277
  • Добрич
Анимационни филмчета и пускам на ДВД -то. Харесва най-много за самолетчето Джей, Джей /леки образователни филмчета/, Най- малката светлинка на елхата, Приключенията на Пипи и Хайди.

# 278
Вела, седя и чакам да минат 3600 секунди  Shocked за да изтегля Играчки  закачки Joy. Ние игрички още не играме, но обича да се залепя да зяпа ако играе нещо батко му, а най- обича да гледа в Мобиле или в други подобни сайтове блъснати коли Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 18:48 от МерСедес

# 279
  • Добрич
И аз видях, че са увеличили секундите, но на 600 /10 мин/. Да не би да си объркала нещо?

# 280
Цитат
Моля, изчакайте 2255 s.

Това към момента.

# 281
Ейй, такова главоболие днес да мисля как ще мине първият ден на щерката, скоро не бях имала. Взех я, тя първо ме накара да я чакам да си поиграе ( аз отидих рано), чаках я 30 мин и пак не се наигра, очите силно зачервени от плач (категорични каза, че е само от плач, а не от друго), тази вечер само си сменя мнението: от това, че не иска да ходи на градина, до това аз да я взимам по-късно. Да видим как ще е по-нататък.
Хайде успех и на останалите мами и дечковци:)

# 282
  • Добрич
МерСедес, качих я в Tранзит, но линковете там са активни 120 часа.

Игрaчки закачки

# 283
Мерси, закачих да я тегля Hug

# 284
  • Добрич
Надявам се да ви хареса. Тя е за деца от предучилищната група и от първи клас, но някои игри стават и за нашите деца. Жени обича да прибира в раницата принадлежностите, както и да се стяга за екскурзия, ако и чета надписите.

Общи условия

Активация на акаунт