ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 14 984
  • 441
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и добре дошли на новите попълнения - леко адаптиране и по-малко болести на децата ви.
При нас искат само контактна бележка - всъщност не съм сигурно че искат и нея, понеже якои носят, други не - изобщо голяма организация.  Докато бях много доволна, сега изобщо не съм.  Crossing Arms

# 286
Виждам че вашите деца се интересуват от игри,филмчета и прочее.Моята щерка ако я излъжа да гледа едно филмче в месеца и съм на прИмоция.Ама то и няма от кого да се научи - като никой не гледа вкъщи...
Иначе от понеделник е на градина - от сега е завикала че не иска,пък да видим.

# 287
Филмчета обича много, но първо минават на преглед през мама. Обожава "Земята преди време" и всичко свързано с динозаврите. Всъщност тази страст не спира две години. Но до компютъра няма достъп, изобщо не знае какво да прави с него - това естествено е умишлено от моя страна.

# 288
  • София
Ето ги и снимките от морето.  Hug

Сега по темата - Ади днес са били сборни групи, при това не в тяхното си помещение, а и с други госпожи. Таткото като ми каза сутринта, цял ден я мислих, а като си я взимах, беше много щастлива, госпожите и те засмени.  Grinning Мъжът каза иначе, че  сутринта имало и ревещи новобранци. В нашата група ще сме си от следващата седмица. В крайна сметка цветя не занесохме, че то нашите госпожи и без това ги няма, лелята ни май също. Виж директорката е била на линия. В очакване съм да се запозная с новата ни госпожа, иначе досега от всички учителки в градината, с които съм контактувала, съм с добри впечатления.  Peace

# 289
Нашата градина е започнала ремонт на кухнята от 1-ви септември (прекрасно). Централата е затворена. За най затруднените родители са отворили 1 сборна група във филиала и една в друга градина. Децата във филиала са на суха храна. Минах от там днес. Помолиха ме, ако ми е възможно да пусна Ния от октомври с нейната група...

# 290
Аурора, не сте сами!И моят син е дълбоко привързан към динозаврите.Вкъщи имаме всякакви динозаври - малки, големи, средни,гумени,плюшени и т.н. и т.н.

Иначе, Вали ще тръгва на градина от 15-ти септември. Hug

Добре дошли на новите попълнения в темичката ни!  bouquet

# 291
Привет  Hug

Вчера на разходката видяхме госожите на Гери, тя много се зарадва, когато разбра, че другата седмица отварят градината. Така че ние започваме на 07.09. Надявам се всичко да е нормално. За имуностимулантите - не мисля да давам нещо по-специално. Може би ще взема отново клеева тинктура и ще слагам в млякото. Дано и тази година минем без болести, че сега хич не ми трябват у нас.

Ако искате тук може да видите още малко красиви снимки на бебо: http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/

# 292
Дю бебо е такава сладост...

# 293
  • Някъде в облаците
 Hug Hug Hug
Привет!
Да се похваля с първия ден - отличничка била Мира.  StopВлезе без да плаче, играла, танцувала, хранила се отлично, спала (с любимото бебе естествено), ииииииии...... само един път отишла при директорката да й каже - ...."искам да ме гушнеш".
А вечерта - отивам и бързам да я взема - тя седи сериозно на една масичка с другите деца, с молив в ръка и чака да й покажат какво да рисува. И не ми обърна никакво ама никакво внимание. Каза - мамо, няма да си ходя, после. Laughing Laughing Laughing
Днес много й се спеше, отиде спяща до ДГ, запъна се малко, но учителката я хвана за ръчичка и хоп - в групата.
Пък да видим!
 Hug Hug Hug

# 294
Ако искате тук може да видите още малко красиви снимки на бебо: http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/
Честито бебнце! Да е живо и здраво!   bouquet Много интересни снимки, професионални ли са?
Нашата девойка влиза сама в групата, без проблеми, а  вечерта като я питаме как е било в детската градина, отговаря - "хубу".  Joy

# 295
  • София
И Евката днес влезе спокойно за разлика от вчера, веднага се зае да показва новите пантофки Laughing
По пътя за ДГ ми нареждаше, че не иска да ходи, защото децата я бутат и закачат #Crazy
Надявам се да е преувеличила малко и да няма тормоз и да е доволна и здрава Peace
Новата госпожа ми направи много добро впечатление.

Чудя се дали да и давам нещо Thinking Може би клеева или Цитросепт ще пробвам.

# 296
Благодаря момичета за милите думи.  Hug

Тини, професионални са снимките. Гледам имаш втора лентичка, ако искаш като дойде време, мога да ти дам координатите на мацката да направите и вие подобна фотосесия.  Laughing

# 297
Благодаря момичета за милите думи.  Hug

Тини, професионални са снимките. Гледам имаш втора лентичка, ако искаш като дойде време, мога да ти дам координатите на мацката да направите и вие подобна фотосесия.  Laughing
Веднага ме нави.  Laughing Hug

# 298
  • Gorni Bogrov
Дю,малкият е невероятен бонбон!!!
Аз днес звъннах до детската и се оказа,че от вчера  вече са си по групи и мисля от понеделник и Цецко да е на линия. Praynig

# 299
Здравейте,момичета!
Добре дошли на новита момичета! Hug
Отдавна не съм писала,защото си бяхме в Свищов и на село.И правим козметичен ремонт в къщи и нямам никакво време да пиша.Че от понеделник съм на работа вече,а Стефи на градина.Лошото е,че в другата втора група има варицела,и ако до понеделник се появи и в нашата,няма да ни вземат,пък няма кой да я гледа Tired.
Дю, невероятно е малкото слънце,снимките също! Hug
Аз още се чудя дали да давам на Стефи имуностимулатори,по-точно бромховаксом.На Юли ще го почвам утре,но за Стефи се чудя.Пък и от 15 септември племенницата ни ще живее при нас,защото ще учи в езикова гимназия,детето боледува доста,нищо че е голямо.Та вероятноста за боледуване при Стефи се увеличава + екстрата "липса на баби да я гледат" ooooh!.
Илко и Вали са запалени по динозаври,а Стефи по животни.Вече имаме две ферми с n-брой животни-диви,питомни,домашни.И каквото няма й се купува.И постоянно си играе с тях.Не се интересува от игри за момичета Rolling Eyes.Носихме част от тях и на морето.И вън ги носи-слага една пълна чанта с животинчета в кошницата на колелото,и така Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт