Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-14

• 72 802
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 45
Борана, маршрута ни беше- Бачковски манастир, Чудните мостове, събора в с. Гела. Доста добре се отразяват походите върху килограмите.

Преди време Аби или Кана  бяха пуснала някакъв материал с мисли на Дънов,  който  ме впечатлихa. Смисълът беше, че човек трябва да отива при хората, тогава, когато е в добро разположение на духа, с ведри мисли и настроение.Хубаво е да се подкрепяме и помагаме , особенно с информация. Обаче момичета някакси много  прозаичното и страдалчески ми изглежда като чета през пост"... повръщах и лошо ми беше .." Това е част от лечението. Всички минаваме през това и то се подразбира. Изкуствено приповдигнато настроение не е нужно, обаче къде къде е  по- добре  да мислиш за пътешествията които те очакват след лечението, отколкото да се връщаш мислено към страданията си в минлото. Май много се раздрънках. bouquet

# 46
ММ най- искрено ти желая резултатите да са добри Praynig

# 47
  • В царството на игрите:)
Здравейте пак, Сиско страшно хубави са тези места. Моео предложение е, просто да се определи една дата и едно място и да се действа, защото ще е много трудно да се угоди на всички. Аз също си представям купон по женски, но както кажете!!!
Питанката ми е пък в морето защо не можем да се къпем, след като в болницата 100 пъти ми казаха че плуванети в морето даже е полезно и в неминерални басейни. За печенето ясно - пазене му е майката, ама плаването newsm78

# 48
Ами ,Миленче,като влезеш да плуваш в морето ,нали слънцето не го изключват! Joy Joy Joy
То даже като си във водата повече изгаряш! Naughty
Дайте вие едно конкретно предложение за място! Като дата например 19.09.2009г.
Вие сте!!!!!!!!
Очаквам и някой от старшите да се разпише!

# 49
  • София
Благодаря,, Пясък и Vivir!!!!
 Плуване,къпане в морето- може,Само слънцето НЕ!!! Под чадър на сянка!!!Аз след операцията незнаех и се опекох яко ...за тен работех...луда работа....Но,дано господ да ни пази.Сега знам ,чета и се пазя! Simple Smile

# 50
Къпя се в морето след 19 h. Водата е топла и няма слънце.

Защо не отидете заедно на Кръстова гора на Кръстов ден  на 13 срещу 14 септември, да останете за ношната литургия на открито, а  и да оставите по една дрешка там както е обичая, за да останела там болестта ? Можело да се нощува на около 6км в близкото село или в  самия манастир, но в него трябвало да се пристигне рано през деня.

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 18:33 от Vivir

# 51
  • София
 smile3511
Днес нямам равна  Joy Joy Joy
Исках да изпратя ЛС и го изпратих на себе си  smile3532
Исках да публикувам един сайт, ама къде отиде, знам ли  newsm78
Та в случай, че съм успяла, ето ви го
http://onkodispanser.vratza-bg.com/
Има много интересни неща  Peace

# 52
Майката на моя приятелка е настанена в този диспансер от понеделник за лъчетерапия. Очаквам приятелката ми да ми гостува тези дни и ще пиша какви са отзивите!

П.П. Хули,и аз съм го правила тоя номер със съобщенията! Усетих се чак след няколко часа ,като не получих отговор! Crazy

# 53
# 54
мм - как така ще те е страх сама в града.  Shocked Shocked
Ние тук за какво сме? Обади се да се видим, ако искаш, Пращам ти мобилния си телефон на лични. Но кажи кой ден си тук, че може да липсвам по някое време през седмицата.
 И късмет на пет скенера!   Praynig

# 55
Привет момичета   bouquet
 Току що се прибрах от София . Днес ми беше много късметлийка ден Heart Eyes. Направих и петото вливане  , за сега съм добре .                       
     Казвам късметлийски защото - Предният ден химеотерапефтката ми каза че датата , която съм записала за сцинтигрфа е много късно (19.10.09г),  пускането на протокола - се забавяло . Посъветва ме да си запиша дата за септември в Медицинска академия - само  там можело по рано.И така днес след вливането , седнахме на обяд в заведението на Дървеница.Нямаше места и седнахме на масата ,там беше жената  ,която ми правеше превръзките след операцията . И така поразпитах я , как може да стигнем до Мед.академия ............................. .Оказа се че тя и докторката за това изследване са приятели - уреди ми дата на 04.09.09г. newsm44 newsm44 -толкова съм щастлива  -късметлия човек съм си  Simple Smile
                                        Лека вечр ,  момичета  .Пожелавам на всички много късмет , успех в живота   bouquet  bouquet  bouquet

# 56
  • София
И каква беше мизата, Лалева ?
В брой  Sick
ГОСПОДИ, искам да умра, да не чета и слушам резилите на ..................
Късмет ли? Нямяме късмет момичета, в тая тъпа държава.
Цяло чудо е, че съм още жива...
Сега вече съм бясна.
Има едно момиче, лекува се в тъпата Италия. Според мен там са на нивото на нашата държава.
Е , кво 4 стадий, - страхотни резултати!
Пак казвам, лекарите в България са на страхотно ниво - едни от най-добрите онколози на световно равнище!
Нямаме държава, която да се грижи за почтените си данъкоплатци.
Някъде писах, че не искам да съм българка, но съм и не мога да стана друга  Sick

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 23:01 от Хули

# 57
  • София
ЕЕеееееее, пак съм аз ...
Лалева, пишеш в тая тема, уж споделяш - да ама не  Cry

# 58
  • у нас - на брега на морето
Здравейте, момичета!
Тези дни ме беше позавъртяла шайбата и нямах мреме да ви изчета, но сега седнах и видях, че доста сте напреднали.
Бях на гинеколог по повод на моите кисти и може би ще се окаже, че са функционални - т.е. неопасните, което малко ме поуспокои. Докторката ми каза, да попитам лекуващите, когато се стигне до тамоксифена/ ако е хормонозависим рачо /, дали не е добре да се постави вътрематочна спирала МИРЕНА, която е хормонална. Тъй като от тамоксифена се променял ендометриумът на матката и затова трябвало да се следи да не стане там рак. Ето защо са много важни прегледите при гинеколог в този момент.
мм, обади ми се и на мен, може и чрез борана /ние поддържаме връзка с нея /, но дано е до четвъртък, защото на 27 съм на петата вливка, а в понеделник с малкия сме по доктори.
Лалева80, колко време след операцията ти се пада сцинтиграфа, че нещо не разбрах съвсем, каква е връзката с протокол/за какво е той? /

# 59
  • София
Добро утро!
Изпила съм си кафето,хормона и съм ви изчела. Напрарих меденки-мъфинки на домашните любимци. Сега една седмица преди изследването не трябва да ям нищо сладко,даже с подсладител.Е, ще се справя някак.... Simple Smile
Във Варна ще съм сряда,защото изследването е на 27.о8..Ще ви звънна,ако имате време за по кафе.  Simple Smile Simple Smile Как се изказах,на варненки де!

Общи условия

Активация на акаунт