Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-14

• 72 809
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 60
     Добро да е!
  Ще ходя до болницата да давам кръв, заради таксола, рискът от срив на кръвната картина бил между 7 и 13 ден , на вас така ли ви казаха/коита са били на таксол, разбира се/?!
  И друго щях да питам, не ми изписаха никакви лекарства ,пиете ли нещо по време на химията ,за кръвта да е в норми?

# 61
ЕЕеееееее, пак съм аз ...
Лалева, пишеш в тая тема, уж споделяш - да ама не  Cry
Хули , нещо не можах да разбера  , какво искаш да ми кажеш.Какво и за какво не споделям ?
 Това изследване  ,ми трябва за протокола хврцептин. За този протокол се изискват определени изследвания всички съм ги направила само сцинтиграфа ми остана .
След химията и лъчетерапията ще ми вливат 1 година херцептин - за това ми трябват тези изследвания .

# 62
# 63
Здравейте с днешна дата! Честно да ви кажа и на мен ми хареса да отида до Варна. Тогава няма да е горещо. Май ми домъчня и на мен за морето. Детенцето, горкото колко ме изнудва да отидем там, ама няма пари за почивка. За два дни може да успея да скътам.

# 64
Abi,чуднички предложения! Е Родопите са си Родопи! Аз съм с две ръце за среща в Родопите! Но не получавам отговор от повечето момичета. За сега са отговорили Лалева,Пясък,Милмич,Аби и моя милост! Има още време! Ако има и други желаещи да уточним мястото! Датата е 19.09.2009г. Ако пък искате ще я направим на 09.09.2009г., но е в ден сряда!

Пак си пуснах поста от профила на дъщеря ми! Blush
Аз съм Сиско77! Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 14:40 от ●๋: KatRin ●๋:

# 65
Мен ако питаш аз съм с три ръце за Пампорово, ама...джоба се опразни... Laughing Там ми остана душата - Доспат, Пампорово... Пък е далечко за някои де. Аз още ще поровя, това беше набързо. И на море пак ми се ще. То май на мен само ми се хойка в последните години. Blush

Пепито, много падат цените по морето вече - търси из сайтовете и питай. Кризата яко е ударила туризма и това се отразява в цените. Ние бяхме на Свети Влас и поне половината курорт беше празен в пиковия период. Заведи детето, макар и за 2-3 дена да си отземе. В последните годиниходихме все септември и времето е идеално. Дори чух за цени - 5лв за легло....

vivir, за Кръстова гора - мои много близки ходиха. Такава навалица било, че... ooooh! Освен това пътя бил много страшен - с много завои и едно платно. Лично мен такъв аргумент ме отказа от Триградското ждрело това лято. А много се бях навила.
Относно мнението ти за лошите спомени и споделянето, на мен даже ми се струва, че много геройски си изкарват момичетата терапията. Скоро минах много тежко стомашен вирус и макар и за ден ми потънаха гемиите. Сетих се именно за тези, които минават терапия и се опитах да се поставя на тяхно място... Sad Може би всеки различно го преживява и за един е по-леко да не се концентрира в/у тези моменти, а друг да сподели. В този смисъл ми хареса в линка на Хули  за врачанския диспансер, че там има групи за взаимопомощ.Това е толкова нужно и лесно за изпълнение, а защо го няма навсякъде... Ето, тук по принуда и по липса на такава алтернатива се създаде темата и на колко хора помага само!!!

мм-че, радвам се, че ще минеш пет скенера. Hug Как успя? Има ли облъчване, че нещо ми се губи? Каква е цената и на кой телефон се свърза?

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 16:19 от Abi (abigale)

# 66
Полезно, относно почивките : http://bulgaria.actualno.com/news_257833.html

# 67
Милички, обичам ви! Много ми се спи, очичките едва гледат, че днес 12 часа пред компютъра едни справки и документи гледах, за това само ви целувам!  Hug Hug Hug

# 68
  • София
Добро утро!  Simple Smile
Аби, за пет скенера тел.  052-978523 Записах се направо на шега без да мисля,че ще стане защото има много записани.- и то по- сложни случай,на терапия и т.н. А облъчването е като от сцинтиграфия.После една година ще се въздържам от снимки и скенери.Ще ви кажа като свърши процедурата как е било.
Не мога да се спра на хотел и си мисля,дали като стигна на място мога да си намеря или да не рискувам.....Не съм правила така ,винаги предварително си уреждам...Но сега си мисля,че ще си харесам на място някой и ще съжалявам ,като вече съм платила и резервирала....А три дни на морето .....ха ха и плажа ще уважа.... Simple Smile Simple Smile

# 69
Добро да е!
Благодаря за инфото. За съжаление тази година минах сцинти вече и ще изчакам за догодина. Да не говорим, че и мамография си направих. Но каквото научиш там, моля те разкажи после. За хотела - може да потърсиш в нета хотел на улицата на клиниката или където е апарата. Виж по бг мапс на картата съседни улици и питай Гугъл. Може да излезе нещо. Но ако мислиш и на море, може някакъв друг вариант. Може варненки да помогнат, ако знаят някое подходящо хотелче. Но ти си голямо момиче и ще се справиш, знам. Hug Би било добре поне за първата нощувка да имаш нещо предвид, за да не си губиш времето и да се умориш от търсене. Ще стискам палци за резултата. Hug

Канааа,  Naughty Знам, че шефовете ти помогнаха много за лечението, но това сега не ми се стува много помагащо - с бебе и толкова работа... Rolling Eyes Моля те, мисли за себе си и Дани. Hug

Сонче, има вярно в това. Затова най-добре телефона и директно разговор. Аз още като търсих места за морето се чудех - някъде пише легло, някъде нощувка, някъде цена за стая...и се обърква човек. А в Несебър се загледах в цените на такситата - 5лв/км, 7лв/км -  Shocked

# 70
Канааа,  Naughty Знам, че шефовете ти помогнаха много за лечението, но това сега не ми се стува много помагащо - с бебе и толкова работа... Rolling Eyes Моля те, мисли за себе си и Дани. Hug

Аби,  Hug Мила, не е това. Благодаря ти за грижата, но както е написала Хули - аз просто си обичам работата.  Blush Heart Eyes Hug
Не ме тормозят там, просто в момента имат нужда от едни неща и то спешно. Wink

Радвам се, че сте добре.

Пясъче, не, не съм взимала нищо по време на Таксола.

Момичета, пийнето по едно за нас - днес кръстихме Дани!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Церемонията беше страхотна, много хубаво и мило. Всичо мина просто прекрасно, Дани се държа блестящо!  Heart Eyes

Ето почерпка за здраве:

# 71
Кана, да ти е жив и здрав юнака! Да радва цялото семейство!  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 72
Кана, да ти е живо и здраво християнчето! Нека Божията майка да бди винаги над него!  love001

# 73
  • В царството на игрите:)
Здравейте дами, аз съм си пак в Т-ще при мама, че излязох жт дупката и трябва да си гледам децата.За почивката съм много навита. И датата 19 ме устройва. Всички предложени места са страхотни. Аз съм минавала през Бели осъм и е много хубаво. 
Целувам ви всички. Ще влизам по - рядко, но ще съм мисленно с вас!!!

# 74
Кана, честито християнче! Hug Хубав повод е това!
Поздрави на всички и спорна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт